Νέα

Ευρωεκλογές 2019 - Η μεγάλη δημοσκόπηση του bou!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pontikia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαίου 2019

• ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 80 16,5%
  • ΝΔ

Ψήφοι: 139 28,7%
  • ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ψήφοι: 76 15,7%
  • ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Ψήφοι: 17 3,5%
  • ΚΚΕ

Ψήφοι: 15 3,1%
  • ΠΟΤΑΜΙ

Ψήφοι: 12 2,5%
  • ΑΝΕΛ

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

Ψήφοι: 16 3,3%
  • ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Ψήφοι: 9 1,9%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ψήφοι: 5 1,0%
  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Ψήφοι: 11 2,3%
  • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

Ψήφοι: 34 7,0%
  • ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Ψήφοι: 6 1,2%
  • ΜέΡΑ25

Ψήφοι: 20 4,1%
  • ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

Ψήφοι: 18 3,7%
  • ΛΕΥΚΟ - ΑΚΥΡΟ

Ψήφοι: 23 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    484

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
κρατικοποιηση ρε πρασινη αμοιβαδα δεν εννοουμε τις δημοσιες υπηρεσίες αλλα δημοσιες επιχειρήσεις και βιομηχανιες αυτές που βγαζουν χοντρο χρημα.
φαντασου η ελλαδα να ειχε κρατικες βιομηχανιες η ότι εχει ξεπουλησει κρατικο τα τελευταια χρονια ξερεις τη χρημα θα ειχε μαζεψει δεν θα λεγαμε εχουμε πλεονασμα 4% αλλα 24%
Τύπε εισαι συμπαθεστατο παιδι αλλά ωρες ωρες λες κατι πραγματα απιστευτα

Οι κρατικες επιχειρησεις στην Ελλαδα ποτέ δεν εβγαζαν χοντρο χρημα, αντιθετως απαιτουσαν χοντρο χρημα

Σοβαρα τωρα και χωρις ειρωνικη διαθεση, δεν πρεπει να εισαι πανω απο 20-22 ετων, ετσι? Δειχνεις εντυπωσιακη αγνοια για καποια πραγματα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
αυτο ειναι σωστο
το αφορολογητο ειναι αισχος
απλα σου λεω ο αδερφος μου παιρνει Γερμανια 5000 προ φορων
κ στο χερι 3400 και με φοροαπαλλαγες λογω παιδιων κ γυναικας που δεν δουλευει
Το ακόμα πιο σημαντικό όμως είναι πως στη Γερμανία με 2.000 μεικτά δεν θα πλήρωνε σχεδόν τίποτα, με 1.000 μεικτά δε θα έπαιρνε και επίδομα! Εδώ στα 1.000 μεικτά το μήνα ένας ελεύθερος επαγγελματίας δίνει 270 συν τον ΕΦΚΑ συν την ενδεχόμενη προκαταβολή. Αν πληρώνει και κάναν ΕΝΦΙΑ ούτε 200 ευρώ το μήνα δεν του μένουν στην τσέπη!

Εγγρ.
27 Φεβ 2019
Like
0
Πόντοι
1
Για να προσελκύσεις επενδύσεις και να βρίσκει ο κόσμος δουλειά το κράτος πρέπει να επιβάλει φόρους ανάλογους με αυτά που σου προσφέρει. Όταν έχει ίδιους περίπου φόρους με τη Γερμανία και σου παρέχει υπηρεσίες κράτους επιπέδου Αφρικάνικης χώρας είναι λογικό ελάχιστες νέες επιχειρήσεις να ανοίγουν. Είναι σαν να έχεις ένα μαγαζί, και να πουλάς στην ίδια τιμή με τον ανταγωνιστή σου ένα προϊόν 10 φορές χειρότερης ποιότητος. Προφανώς μόνο ένας μωρός δεν θα αγοράσει το προϊόν του ανταγωνιστή σου.

Αρχικά λοιπόν πρέπει οι φόροι να πάνε σε ανάλογα επίπεδα με το κράτος που διαθέτουμε, όταν φτιάξουμε κράτος επιπέδου Γερμανίας τότε ας πάνε και οι φόροι στα ίδια επίπεδα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Οι κρατικες επιχειρησεις στην Ελλαδα ποτέ δεν εβγαζαν χοντρο χρημα, αντιθετως απαιτουσαν χοντρο χρημα

Σοβαρα τωρα και χωρις ειρωνικη διαθεση, δεν πρεπει να εισαι πανω απο 20-22 ετων, ετσι? Δειχνεις εντυπωσιακη αγνοια για καποια πραγματα
Ψηφίζει σύριζα, γράφει το ερωτηματικό "τι" με ήτα και θέλεις να έχει σοβαρές οικονομικές γνώσεις εσύ;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Το ακόμα πιο σημαντικό όμως είναι πως στη Γερμανία με 2.000 μεικτά δεν θα πλήρωνε σχεδόν τίποτα, με 1.000 μεικτά δε θα έπαιρνε και επίδομα! Εδώ στα 1.000 μεικτά το μήνα ένας ελεύθερος επαγγελματίας δίνει 270 συν τον ΕΦΚΑ συν την ενδεχόμενη προκαταβολή. Αν πληρώνει και κάναν ΕΝΦΙΑ ούτε 200 ευρώ το μήνα δεν του μένουν στην τσέπη!
ναι αυτα ισχυουν
απλα ενας με δικη του μικροεπιχηρηση που περπαταει ελλεαδα εχει τους μισους φορους απ οτι στις προηγμενες της εε χωρες
αυτο λεω
για φυσικο προσωπο σιγουρα στην σκανδιναυια κ γερμανοφωνη  ΕΕ ειναι μακραν  καλυτερα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

30 είμαι
εγω πιστευω εβγαζαν χρημα αλλα η δεν γινοταν σωστη διαχειρηση η τα ετρωγαν αυτοι που ηταν μεσα τα ηγετικα στελεχοι μεχρι και υπουργοι.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Αρχικά λοιπόν πρέπει οι φόροι να πάνε σε ανάλογα επίπεδα με το κράτος που διαθέτουμε, όταν φτιάξουμε κράτος επιπέδου Γερμανίας τότε ας πάνε και οι φόροι στα ίδια επίπεδα.
κρατος τυπου γερμανιας αυστριας με ελληνες πολιτικους κ πολιτες ΔΕΝ γινεται

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ψηφίζει σύριζα, γράφει το ερωτηματικό "τι" με ήτα και θέλεις να έχει σοβαρές οικονομικές γνώσεις εσύ;
Οταν λεει καποιος γιατρε μου οτι αν ειχαμε περισσοτερες κρατικες επιχειρησεις θα βγαζαμε χοντρο χρημα και θα ειχαμε πλεονασμα 24%, αυτο δεν δειχνει αγνοια οικονομικων γνωσεων, αλλά αγνοια βασικων στοιχειων της αντικειμενικης πραγματικοτητας

Το κρατος ανάσανε οταν ξεφορτωθηκε κρατικες επιχειρησεις επειδη γεμιζαν ελλειμματα τα ταμεια του, και βρισκεται ανθρωπος εν ετει 2019 να πει οτι αν ειχαμε περισσοτερες θα ειχαμε πλεονασμα

Ε ελπιζω να μην ειναι πανω απο 20 ετων, ειναι κριμα

Εγγρ.
27 Φεβ 2019
Like
0
Πόντοι
1
κρατικοποιηση ρε πρασινη αμοιβαδα δεν εννοουμε τις δημοσιες υπηρεσίες αλλα δημοσιες επιχειρήσεις και βιομηχανιες αυτές που βγαζουν χοντρο χρημα.
φαντασου η ελλαδα να ειχε κρατικες βιομηχανιες η ότι εχει ξεπουλησει κρατικο τα τελευταια χρονια ξερεις τη χρημα θα ειχε μαζεψει δεν θα λεγαμε εχουμε πλεονασμα 4% αλλα 24%

Πρόχειρα πρόχειρα μου έρχεται στο μυαλό η Ολυμπιακή αεροπορία, που προ ιδιωτικοποιήσεως είχε ετήσιες ζημίες 350εκ, δηλαδή κάθε μέρα ο Έλληνας φορολογούμενος χρεωνόταν περίπου 1εκ.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Αγροτικο Κτηνοτροφικο Κομμα Ελλαδας συνεντευξη οπου διατυπωναν την αγανακτηση τους για την υπερογκη φορολογια τους απο τη κυβερνηση, εκφραζοντας την αγωνια τους αν θα μπορεσουν να συνεχισουν να λειτουργουν οι παραγωγικες μοναδες στην Ελλαδα και πως θα γινονται επενδυσεις υπο αυτο το καθεστως. Λιγο αργοτερα στο Συνταγμα, περιχαρης ο Τσιπρας απαριθμουσε με καμαρι τα επιδοματα που εδωσε τοσα χρονια. Τελειωμο δεν ειχαν.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ενώ εσυ που εισαι της οξφορδης από οικονομικες γνωσεις σκιζεις.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
30 είμαι
εγω πιστευω εβγαζαν χρημα αλλα η δεν γινοταν σωστη διαχειρηση η τα ετρωγαν αυτοι που ηταν μεσα τα ηγετικα στελεχοι μεχρι και υπουργοι.
ετσι λειτουργει η ελλαδα η ιταλια η ισπανια  κ γενικα ολοι αυτοι οι λαοι
παρτακηδες ωφελημιστες σταρχιδιστες γενικα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
30 είμαι
Αν εισαι 30, δεν δικαιολογεισαι

Οταν η Ολυμπιακη και ο ΟΣΕ εμπαιναν μεσα δυο εκατομμυρια ευρω την ημερα δεν μπορεις να λες οτι εβγαζαν χρημα

Οταν η ΔΕΗ μπαινει μεσα 900 εκατομμυρια το χρονο δεν μπορεις να λες οτι βγαζουν χρημα

Μακρια κι αγαπημενοι λοιπον

Εγγρ.
27 Φεβ 2019
Like
0
Πόντοι
1
κρατος τυπου γερμανιας αυστριας με ελληνες πολιτικους κ πολιτες ΔΕΝ γινεται

Υπάρχουν πολιτικοί προς αυτήν την κατεύθυνση όπως ο Τζήμερος ( και ένα κομμάτι της σημερινής ΝΔ ), αλλά ο όχλος προτιμάει τα λαϊκιστικά συνθήματα και τις εύκολες λύσεις.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Πρόχειρα πρόχειρα μου έρχεται στο μυαλό η Ολυμπιακή αεροπορία, που προ ιδιωτικοποιήσεως είχε ετήσιες ζημίες 350εκ, δηλαδή κάθε μέρα ο Έλληνας φορολογούμενος χρεωνόταν περίπου 1εκ.
αγνοεις ποσοι κοπριτες αργομισθοι ηταν και ειναι ακομα σε ερτ?σε δεη? σε οτε /.πριν γινει ιδιωτικος

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Υπάρχουν πολιτικοί προς αυτήν την κατεύθυνση όπως ο Τζήμερος ( και ένα κομμάτι της σημερινής ΝΔ ), αλλά ο όχλος προτιμάει τα λαϊκιστικά συνθήματα και τις εύκολες λύσεις.
ο τζημερος εχει οπτικη σε μερικα θε,ματα σωστη
απο την αλλη πεταει κατι μλκιες κλισε οπως αυτο με την προοδο των βαλτικων χωρων η της βουλγαριας
που αμφιβαλω αν εχει μυαλο μες στο κεφαλι του
μην πιασω τα εξοχοτατη κλπ  :coolcondom:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αγροτικο Κτηνοτροφικο Κομμα Ελλαδας συνεντευξη οπου διατυπωναν την αγανακτηση τους για την υπερογκη φορολογια τους απο τη κυβερνηση, εκφραζοντας την αγωνια τους αν θα μπορεσουν να συνεχισουν να λειτουργουν οι παραγωγικες μοναδες στην Ελλαδα και πως θα γινονται επενδυσεις υπο αυτο το καθεστως. Λιγο αργοτερα στο Συνταγμα, περιχαρης ο Τσιπρας απαριθμουσε με καμαρι τα επιδοματα που εδωσε τοσα χρονια. Τελειωμο δεν ειχαν.
Ο Τσιπρας καλα κανει, αυτο ειναι η αριστερα.
Μαζευω απο οσους ιδρωκοπανε να παραξουν πλουτο και μοιραζω επιδοματα για να το παιξω πατερουλης και να μου λενε κι ευχαριστω.
Ειναι αθλιοτητα.
Κανονικα αν υπαρχει στοιχειωδες μυαλο, δεν πρεπει να υπαρξει ούτε ενας ελευθερος επαγγελματιας ή επιχειρηματιας που να ψηφισει Συριζα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
30 είμαι
Για πες μας εσύ ΜΙΑ δημόσια επιχείρηση στον κόσμο που να είναι κερδοφόρα χωρίς να είναι μονοπωλιακή κι εγώ θα ψηφίσω σύριζα μεθαύριο! :grin: :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ο τζημερος εχει οπτικη σε μερικα θε,ματα σωστη
απο την αλλη πεταει κατι μλκιες κλισε οπως αυτο με την προοδο των βαλτικων χωρων που αμφιβαλω αν εχει μυαλο μες στο κεφαλι του
μηνπιασω τα εξοχοτατη κλπ
Το "εξοχοτατη" ειναι απολυτως σωστη τυπικη προσφωνηση
Μην λες μαλακιες
Τι επρεπε να γραψει δηλαδη?
Γεια χαρα Αγγελα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom