acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Ποσους κλωνους εφτιαξαν οι συριζαιοι και εφτασαν ΧΑ? :S
μονο ο βανακιας καμια δεκαρια :S
Ποσους κλωνους εφτιαξαν οι συριζαιοι και εφτασαν ΧΑ? :S
Τύπε εισαι συμπαθεστατο παιδι αλλά ωρες ωρες λες κατι πραγματα απιστευτακρατικοποιηση ρε πρασινη αμοιβαδα δεν εννοουμε τις δημοσιες υπηρεσίες αλλα δημοσιες επιχειρήσεις και βιομηχανιες αυτές που βγαζουν χοντρο χρημα.
φαντασου η ελλαδα να ειχε κρατικες βιομηχανιες η ότι εχει ξεπουλησει κρατικο τα τελευταια χρονια ξερεις τη χρημα θα ειχε μαζεψει δεν θα λεγαμε εχουμε πλεονασμα 4% αλλα 24%
Το ακόμα πιο σημαντικό όμως είναι πως στη Γερμανία με 2.000 μεικτά δεν θα πλήρωνε σχεδόν τίποτα, με 1.000 μεικτά δε θα έπαιρνε και επίδομα! Εδώ στα 1.000 μεικτά το μήνα ένας ελεύθερος επαγγελματίας δίνει 270 συν τον ΕΦΚΑ συν την ενδεχόμενη προκαταβολή. Αν πληρώνει και κάναν ΕΝΦΙΑ ούτε 200 ευρώ το μήνα δεν του μένουν στην τσέπη!αυτο ειναι σωστο
το αφορολογητο ειναι αισχος
απλα σου λεω ο αδερφος μου παιρνει Γερμανια 5000 προ φορων
κ στο χερι 3400 και με φοροαπαλλαγες λογω παιδιων κ γυναικας που δεν δουλευει
Ψηφίζει σύριζα, γράφει το ερωτηματικό "τι" με ήτα και θέλεις να έχει σοβαρές οικονομικές γνώσεις εσύ;Τύπε εισαι συμπαθεστατο παιδι αλλά ωρες ωρες λες κατι πραγματα απιστευτα
Οι κρατικες επιχειρησεις στην Ελλαδα ποτέ δεν εβγαζαν χοντρο χρημα, αντιθετως απαιτουσαν χοντρο χρημα
Σοβαρα τωρα και χωρις ειρωνικη διαθεση, δεν πρεπει να εισαι πανω απο 20-22 ετων, ετσι? Δειχνεις εντυπωσιακη αγνοια για καποια πραγματα
ναι αυτα ισχυουνΤο ακόμα πιο σημαντικό όμως είναι πως στη Γερμανία με 2.000 μεικτά δεν θα πλήρωνε σχεδόν τίποτα, με 1.000 μεικτά δε θα έπαιρνε και επίδομα! Εδώ στα 1.000 μεικτά το μήνα ένας ελεύθερος επαγγελματίας δίνει 270 συν τον ΕΦΚΑ συν την ενδεχόμενη προκαταβολή. Αν πληρώνει και κάναν ΕΝΦΙΑ ούτε 200 ευρώ το μήνα δεν του μένουν στην τσέπη!
30 είμαιΤύπε εισαι συμπαθεστατο παιδι αλλά ωρες ωρες λες κατι πραγματα απιστευτα
Οι κρατικες επιχειρησεις στην Ελλαδα ποτέ δεν εβγαζαν χοντρο χρημα, αντιθετως απαιτουσαν χοντρο χρημα
Σοβαρα τωρα και χωρις ειρωνικη διαθεση, δεν πρεπει να εισαι πανω απο 20-22 ετων, ετσι? Δειχνεις εντυπωσιακη αγνοια για καποια πραγματα
κρατος τυπου γερμανιας αυστριας με ελληνες πολιτικους κ πολιτες ΔΕΝ γινεταιΑρχικά λοιπόν πρέπει οι φόροι να πάνε σε ανάλογα επίπεδα με το κράτος που διαθέτουμε, όταν φτιάξουμε κράτος επιπέδου Γερμανίας τότε ας πάνε και οι φόροι στα ίδια επίπεδα.
Οταν λεει καποιος γιατρε μου οτι αν ειχαμε περισσοτερες κρατικες επιχειρησεις θα βγαζαμε χοντρο χρημα και θα ειχαμε πλεονασμα 24%, αυτο δεν δειχνει αγνοια οικονομικων γνωσεων, αλλά αγνοια βασικων στοιχειων της αντικειμενικης πραγματικοτηταςΨηφίζει σύριζα, γράφει το ερωτηματικό "τι" με ήτα και θέλεις να έχει σοβαρές οικονομικές γνώσεις εσύ;
κρατικοποιηση ρε πρασινη αμοιβαδα δεν εννοουμε τις δημοσιες υπηρεσίες αλλα δημοσιες επιχειρήσεις και βιομηχανιες αυτές που βγαζουν χοντρο χρημα.
φαντασου η ελλαδα να ειχε κρατικες βιομηχανιες η ότι εχει ξεπουλησει κρατικο τα τελευταια χρονια ξερεις τη χρημα θα ειχε μαζεψει δεν θα λεγαμε εχουμε πλεονασμα 4% αλλα 24%
ενώ εσυ που εισαι της οξφορδης από οικονομικες γνωσεις σκιζεις.Ψηφίζει σύριζα, γράφει το ερωτηματικό "τι" με ήτα και θέλεις να έχει σοβαρές οικονομικές γνώσεις εσύ;
ετσι λειτουργει η ελλαδα η ιταλια η ισπανια κ γενικα ολοι αυτοι οι λαοι30 είμαι
εγω πιστευω εβγαζαν χρημα αλλα η δεν γινοταν σωστη διαχειρηση η τα ετρωγαν αυτοι που ηταν μεσα τα ηγετικα στελεχοι μεχρι και υπουργοι.
Αν εισαι 30, δεν δικαιολογεισαι30 είμαι
εγω πιστευω εβγαζαν χρημα αλλα η δεν γινοταν σωστη διαχειρηση η τα ετρωγαν αυτοι που ηταν μεσα τα ηγετικα στελεχοι μεχρι και υπουργοι.
κρατος τυπου γερμανιας αυστριας με ελληνες πολιτικους κ πολιτες ΔΕΝ γινεται
αγνοεις ποσοι κοπριτες αργομισθοι ηταν και ειναι ακομα σε ερτ?σε δεη? σε οτε /.πριν γινει ιδιωτικοςΠρόχειρα πρόχειρα μου έρχεται στο μυαλό η Ολυμπιακή αεροπορία, που προ ιδιωτικοποιήσεως είχε ετήσιες ζημίες 350εκ, δηλαδή κάθε μέρα ο Έλληνας φορολογούμενος χρεωνόταν περίπου 1εκ.
ο τζημερος εχει οπτικη σε μερικα θε,ματα σωστηΥπάρχουν πολιτικοί προς αυτήν την κατεύθυνση όπως ο Τζήμερος ( και ένα κομμάτι της σημερινής ΝΔ ), αλλά ο όχλος προτιμάει τα λαϊκιστικά συνθήματα και τις εύκολες λύσεις.
Ο Τσιπρας καλα κανει, αυτο ειναι η αριστερα.Αγροτικο Κτηνοτροφικο Κομμα Ελλαδας συνεντευξη οπου διατυπωναν την αγανακτηση τους για την υπερογκη φορολογια τους απο τη κυβερνηση, εκφραζοντας την αγωνια τους αν θα μπορεσουν να συνεχισουν να λειτουργουν οι παραγωγικες μοναδες στην Ελλαδα και πως θα γινονται επενδυσεις υπο αυτο το καθεστως. Λιγο αργοτερα στο Συνταγμα, περιχαρης ο Τσιπρας απαριθμουσε με καμαρι τα επιδοματα που εδωσε τοσα χρονια. Τελειωμο δεν ειχαν.
Για πες μας εσύ ΜΙΑ δημόσια επιχείρηση στον κόσμο που να είναι κερδοφόρα χωρίς να είναι μονοπωλιακή κι εγώ θα ψηφίσω σύριζα μεθαύριο!30 είμαι
Το "εξοχοτατη" ειναι απολυτως σωστη τυπικη προσφωνησηο τζημερος εχει οπτικη σε μερικα θε,ματα σωστη
απο την αλλη πεταει κατι μλκιες κλισε οπως αυτο με την προοδο των βαλτικων χωρων που αμφιβαλω αν εχει μυαλο μες στο κεφαλι του
μηνπιασω τα εξοχοτατη κλπ