centrino
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 657
- Πόντοι
- 146
Εχω κουραστεί να επαναλαμβάνω τα ιδια και τα ιδια στα 10 χρονια που γραφω εδω...
Ολοι σας ελπίζετε να αλλαξουν μυαλά οι εκαστοτε πολιτικοί που διεκδικουν την καρέκλα και περιμένετε
προκοπή.
Περιμένετε να σας προσεξουν ποιοι?Αυτοί που λεηλάτησαν όλους τους πλουτοπαραγωγικούς πόρους της Χωρας και
δεσμευσαν μεχρι τα δισέγγονα μας σε χρεη.
Ολοι αυτοί που βγαίνουν τωρα και σας κοιταζουν με στοργή και συμπονοια (sic) και αυριο μόλις παρουν την καρέκλα
θα σας πεταξουν ενα ξεροκόμματο.Ολοι αυτοί οι τυχαρπαστοι γυρολόγοι και τυχοδιωκτες της πολιτικής που βρηκαν ετοιμη καρεκλα από τον μπαμπα τους και μπηκαν σε μια σιγουρη απασχόληση,κερδίζοντας εκατομυρια σερβιροντας μας ψεμματα
Ο καθε Ζαγοράκης και η καθε Κουνεβα,Δαμανακη,Καιλη κλπ γυρολογοι αφου εξαργυρωσαν τη δημοσιότητα τους
γλεντανε με χιλιαδες ευρω αποζημιωση και ταζουν παπαδες μπας και ξαναβγούνε να ξανατάξουν παπαδες..
Συμφοιτητές μου στο Πανεπιστημιο που δεν πατησαν μερα στα μαθηματα κι εκαναν πρασινο και μπλε τον Πειραια και την Αθηνα,σημερα βρισκονται στη σιγουρια του Δημοσίου -ΔΕΗ,ΟΤΕ-και Ιδιωτικού τομεα..Ονοματα?Χατζημιχάλης,Λαμπρου,Μαραθιας,Μανουσος,Κοσμοπουλος κλπ
Και περιμενουν από μενα ψηφο?Ουτε με σφαιρες,αν ηταν στο χερι μου θα καταργούσα αυτο το θεατρο του παραλόγου...
Θα μου πειτε αυτο ειναι Χουντα...Ισως μας χρειαζεται μια Χούντα,
χωρις βασανιστηρια και φιμωση των πολιτών, δεν ξερω πώς λεγεται αυτό το πολίτευμα..
Αλλα αυτη η αναρχία με Ρουβικώνες,Κουφοντίνες,Βορειες Μακεδονίες από τη μία και σκληρό νεοφιλελευθερισμό και Τζακια από την αλλη, με αηδιάζει..
Μακαρι να πατωσουν ολοι και να μπορεσει να αναδειχθεί ενας γνησιος Ελληνας που να συσπειρωσει γυρω του αγνους συμπατριωτες μας με πιστη στα Ιδανικά της Ελλαδας και να αναδειξει τον κυρίαρχο ρολο μας στο μελλον...
Η δημοκρατία είναι το πολίτευμα τον παρόντων και όχι των απόντων.
Η χωρα ακόμα και ενας να πάει να ψηφίσει θα κυβερνηθεί.
Η χωρα θα κυβερνηθεί από κάποια/ο από τα υπάρχοντα κόμματα του πραγματικού κόσμου και όχι από πλάσματα της φαντασίας μας.
Άρα
Αν κάποιος δεν κατέβει ο ίδιος στις εκλογές ή εαν δεν παρει τα όπλα για να κανει αντάρτικο είναι υποχρεωμένος να επιλέξει ως ψηφοφόρος τον συγκριτικά, κατά την κρίση του, καλύτερο.
Και όχι δεν είναι όλοι ίδιοι. Όσο για τον αν η ψήφος του εκλογέα έχει ισχύ αρκεί να δει κανείς το χαλι που βρέθηκε η χωρα εξαιτίας όσων οραματίζονταν ηρωικά ΟΧΙ, εξόδους από την ΕΕ και σοσιαλιστικές ονειρώξεις με τσαμπουκάδες στους Γερμανούς.