barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 22.953
- Πόντοι
- 5.506
Τα Νιγηριανα αραπάκια έχουν βαρύ χέρι....
Εντάξει, φυλάγονται, ξέρουν αυτοί, πηγαίνουν 20 σε 1, 30 σε 2, 40 σε 3 κ.ο.κ.
Τα Νιγηριανα αραπάκια έχουν βαρύ χέρι....
Εντάξει, φυλάγονται, ξέρουν αυτοί, πηγαίνουν 20 σε 1, 30 σε 2, 40 σε 3 κ.ο.κ.
Αυτοι τύπε πιθανον να νομιζουν οτι ειναι αδελφό κομμα με τον Κουρτς, τον Σαλβινι και τον Ορμπαν
Καποια στιγμη πρεπει να αντιληφθουν οτι ειναι απλως μια στρεβλωση που κληροδοτηθηκε απο το 2012 και οδευει προς εξαφανιση
τι εχετε βαλει αλεξ? δλδ τι διαφορα?Στο 7,2% η διαφορα στην δημοσκοπηση της Metron που δημοσιευθηκε προ ολίγου
Ρε Κουλη φτανει, θα χασω το στοιχημα με τον τυπο πουλι
Μην ανοιγεις αλλο την ψαλιδα, καλα ειναι τοσο
Στο 7,2% η διαφορα στην δημοσκοπηση της Metron που δημοσιευθηκε προ ολίγου
Το αποκομμα του MEEGA που τσονταρε με γυρολογους βουλευτες τσιπρα και ΝΔ να το χαιρεσαι τυπε
Οπως φαινεται εχουμε ηδη 31-24 με 12% αναποφασιστους, εκ των οποιων το 30% προερχεται απο τον Συριζα και το 10% απο τη ΝΔΑπορώ πάντως με δημοσκοπήσεις που δίνουν τον ΣΥΡΙΖΑ κοντά στο 20%!Μου φαίνεται απίστευτο πραγματικά.
Πιο λογικό και κοντά στην πραγματικότητα θεωρώ 30 Κούλης και 16-17 ΣΥΡΙΖΑ.
Μεχρι 7,5% διαφορα κερδιζω εγωτι εχετε βαλει αλεξ? δλδ τι διαφορα?
Το 90% των υποτιθέμενων συνειδητοποιημένων εθνικιστών της ΧΑ δεν έχει ακούσει ποτέ στην ζωή της το όνομα Περικλής Γιαννόπουλος. Άμα δε τους ρωτήσεις "γιατί ρε μάγκα άνθρωποι που πλήρωσαν με φυλακή τις εθνικιστικές ιδέες τους όπως ο Καλέντζης, ο Ανδρουτσόπουλος ή ο Πετρόπουλος απομακρύνθηκαν από το παραμάγαζο μιχαλολιάκου" κάνουνε τον κινέζο ...
Περιπου ολες τα ιδια λενε ετσι κι αλλιωςΔηλαδή πιστεύεις αυτή την δημοσκόπηση θες να πεις;
καλοοοοΜεχρι 7,5% διαφορα κερδιζω εγω
Πανω απο 7,5% διαφορα κερδιζει το πουλι
300 ευρω ενα διωρο με εσκορτ all included
Στο 7,2% η διαφορα στην δημοσκοπηση της Metron που δημοσιευθηκε προ ολίγου
Οπως φαινεται εχουμε ηδη 31-24 με 12% αναποφασιστους, εκ των οποιων το 30% προερχεται απο τον Συριζα και το 10% απο τη ΝΔ
Λογικα κατι σε 32,5-27,5 θα κατσει (εγω εχω προβλεψει 31-26 πριν καμια εβδομαδα)
Θα δουμε
Μεχρι 7,5% διαφορα κερδιζω εγω
Πανω απο 7,5% διαφορα κερδιζει το πουλι
300 ευρω ενα διωρο με εσκορτ all included
Μπα.Ετοίμαζε την 300αρα.
σε παω ενα διπυτο με απο ολα οτι θα κερδισει ο αλεξΕτοίμαζε την 300αρα.