Και πώς απεικονίζεται στην καθημερινή ζωή αυτή η συντηριτικότητα;Με την μεγάλη προσέλευση των νέων στην Εκκλησία;Με την πίστη στις παραδόσεις και τις αξίες της οικογένειας;Με την υποστήριξη του καπιταλισμού;
Καμιά συντηριτικότητα δεν υπάρχει.Απλώς ο κόσμος έχει μπερδευτεί και ψηφίζει οπαδικά.Όσο για τις φοιτητικές εκλογές,οι ίδιοι οι φοιτητές που εκλέγονται αδιαφορούν παντελώς για τις σπουδές τους και προσπαθούν να πιαστούν σε ένα κόμμα για να ανελιχθούν ως αυριανοί πολιτικοί.Κάτι ξεφτιλομπατιρόπουστες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα,ψηφίζουν ΝΔ ακόμα και αν τους έχει γαμήσει.Παίρνουν σύνταξη 600€ και δεν τους φτάνει να βγάλουν το μισό μήνα.Και αντί να απαιτήσουν,ψηφίζουν απο συνήθεια.Στην Ελλάδα δε,ακόμα και η "ξενοφοβία" που εξέφραζαν παλιά οι δεξιοί,έγινε γιαλαντζί.Ο κ.Παυλόπουλος εδήλωσε ότι η Ελλάδα είναι φιλόξενη χώρα και δεν έχει πρόβλημα να δεχτεί όσους έρθουν...
έχεις μπερδέψει τόν συντηριτισμό πρίν 30 χρόνια μέ τόν φιλευλευθερισμό η άν θές νεοσυντηρισμό..
τό 1974 ο καραμανλής και η νδ έκανε τίς μεγαλύτερες κρατικοποιήσεις πού γίναν σέ από δεξιά κυβέρνηση σέ όλη τήν ευρώπη...ολυμπιακή κλπ
σήμερα πές μου πόσοι έλληνες πιστεύουν στά κρατικά μονοπώλια καί ότι η ελλάδα θά πάει μπροστά μέ χρεκοπιμένες επιχειρήσεις τύπου αεροφλοτ??οτε κλπ?/
τί σχέση έχει η εκκλησία μέ τόν νεοσυντηρισμό??
ξέρεις ποιές ήταν οί απόψεις τού πασοκ το 74 γιά τήν οικονομία και ποιές είναι τώρα??
πόσο έπερνε τό κκε στίς φοιτιτικές εκλογές καί πόσο παίρνει τώρα??
τό νά απαιτείς είναι σωστό αλλά πού νά βρεί τό κράτος πόρους γιά μεγαλύτερες συντάξεις όταν πάς νά βάλεις φόρους σέ μιά επιχείρηση και η επιχείρηση σηκώνετε καί πάει βουλγαρία καί κίνα πού είναι σέ κόστος 90% φτηνότερο από ελλάδα??
ναί φίλε διακατέχομε από ξενοφοβία καί έχω ανασφάλεια όταν πηγένω αχαρνών καί κυψέλη και βλέπω ότι δέν βρίσκω ελληνα νά συνενοηθώ..καί όταν ακόμη και οι ντελιβεράδες είναι αλβανοί καί φίλοι μου εστιατορες πέρνουν αλβανούς πού είναι φτηνότεροι..
τ'ο παιδί σου όταν θά ψάχνει γιά δουλειά θά έχει τό παιδί τού αλβανού νά τού τήν πέρνει διότι θά είναι φτηνότερος...
απαράδεκτες καταστάσεις πού έχουν τεράστες ευθύνες η νδ τό πασοκ αλλά καί τά υπολοιπα κόμματα πού τίς ανέχοντε άσχετα εάν οίελληνες οικοδόμοι δέν υπάρχουν πλέον κυρία παπαρήγα..είναι σχεδόν όλοι σέ ταμεία ανεργίας
είμαι υπέρ τής αυστηρά ελεγχόμενης μετανάστευσης καί φυσικά υπέρ τών ομαδικών απελάσεων μεταναστών πού δέν βρίσκουν δουλειά εδώ καί 6 μήνες ..δέν έχουν δηλαδή ένσημα..
π'ως ζούν αυτοί οί ανθρωποι στό ελλαδιστάν μπορείς νά μού απαντήσει κάποιος??
φίλε μακάρι νά πήγενε ο κόσμος έστω μία φορά τό εξάμηνο στήν εκκλησία δέν ειναι κακό καί τό λέω εγώ που έχω νά πατ'ησω από τήν ανάσταση..
παλιά ο κόσμος πού πήγενε στήν εκκλησία ήταν καλύτερος.ήταν ποιό τίμιοι καί ποιό φιλότιμο
έχει χαθεί ποιά τό φιλότιμο απ όλους μας σχεδόν..
εδώ πετάνε τούς γονείς στά γερικομεία καί τούς παρατάνε σάν σκουπίδια...έτσι ήταν πρίν 20 χρόνια?πήγενε τό αυτοκινητό σου σέ συνεργείο νά δείς φιλότιμο μέ τίς μαιμούδες ανταλακτικά πού θά σού φορτώσουν??έχεις διανοηθεί τί τρώς στά εστιατόρια πού πάς??