Νέα

ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική εξάρθρωσαν δίκτυο τρομοκρατών που σχεδίαζε χτυπήματα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 424
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Τι έγινε ρε τύποι και ο Νετανιάχου με την Μοσάντ στον κόλπο του Μητσοτάκη!!;;
Eννοειται τύπε, τι ειμαστε, τιποτα γατακια να πιστευουμε τον Νετανιαχου? Αφου τα ξερουμε καλυτερα. Ο Κουλης παραπαιει και επρεπε να επιδειξει μια επιτυχια. Σε τα μας τωρα? Τα μασαμε κατι τετοια. Ποιος Νετανιαχου?
Πόσο γελοίοι γινεστε μερικοι απο την κομματοσκυλιαση που σας δερνει...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τύπε, πραγματικά, τόσα ψέκια και φανατίλα, δεν το περίμενα... και όλοι αυτοί θα ψηφίσουν σύντομα. Και πρόσεξε, δεν υποστηρίζω καν την κυβέρνηση.
Τύπε εκλογες ερχονται, μεχρις ενος σημειου ειναι λογικο να λεγονται και παπαριές, αλλά ολα εχουν και ενα οριο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.695
Πόντοι
2.356

Αν ειναι και η Μοσαντ στο κολπο τοτε δεν υπάρχει περίπτωση να ειναι στημένο απο κανενα! Δεν σηκώνουν πλακιτσες οι Εβραίοι με τέτοια πράγματα!!
Πλακιτσες όχι, προβοκάτσιες ομως σηκώνουν, ειδικά αν ο στόχος είναι ειδικού ενδιαφέροντός τους.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Τεράστια επιτυχία της ΕΥΠ παιδιά. Κάθε βδομάδα πέφτει πιστολιδι σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο της χώρας και η ΕΥΠ έπιασε 2 Πακιστανούς τρομοκράτες χωρίς όπλα και εκρηκτικά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τεράστια επιτυχία της ΕΥΠ παιδιά. Κάθε βδομάδα πέφτει πιστολιδι σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο της χώρας και η ΕΥΠ έπιασε 2 Πακιστανούς τρομοκράτες χωρίς όπλα και εκρηκτικά.
Ελα, αηδια καταντησες

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Ελα, αηδια καταντησες
Κωσταντινου και Ελενης μην χαθεις...σε θελουμε εδω να σε γλεντησουμε.Τελικα με ποιον θα κανετε κυβερνηση δικηγορε δεν μας ειπες ακομα...:jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.560
Πόντοι
9.931
Αυτα βεβαια μονο στην Ελλαδα μπορουν να συμβουν. Να εξαρθρωνεται μια επικινδυνη οργανωση και να βγαινουν οι διαφοροι να ειρωνευονται.
Αναρωτιεμαι τελικα αν αυτος ο λαος αξιζει να εχει μια κυβερνηση σοβαρη.

Υ.Γ. Ο Πετσας εχει στειλει λεφτα και στην Jerusalem Post?

Υπομονή τυπε, την Κυριακή ο Μπαξμπανης θα βγάλει στο Documento τις πετσωμένες ξένες μυστικές υπηρεσίες, πρωτη-πρωτη η Μοσαντ:2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Υπομονή τυπε, την Κυριακή ο Μπαξμπανης θα βγάλει στο Documento τις πετσωμένες ξένες μυστικές υπηρεσίες, πρωτη-πρωτη η Μοσαντ:2funny:
Και υποθετω θα υπαρχει και πληροφορηση οτι ο Νετανιαχου βγηκε να πει ψεματα για να στηριξει Μητσοτακη

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.043
Πόντοι
22.266
Πόσο γελοίοι γινεστε μερικοι απο την κομματοσκυλιαση που σας δερνει...
Έλα μου ντε μπατζανακη ..κομματοσκυλα του κερατά ..
Τελικά η ατάκα σου ότι ο Μητσοτάκης δεν μάς αξίζει για πρωθυπουργός μας.....
Είμαστε αχάριστοι..... .
Τι κάνει η cami?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Λεγε ρε...δεκανικι θα βρειτε?Ο βλαχοκρητικαρος σας γραφει στα αρχιδια του...:2funny:
Βλαχοκρητικαρος ειναι ο Ανδρουλακης?
Καλα το παει αυτος, μερικες δηλωσεις ακομη και βλεπω το διψηφιο να γινεται ονειρο θερινης νυκτός

Έλα μου ντε μπατζανακη ..κομματοσκυλα του κερατά ..
Τελικά η ατάκα σου ότι ο Μητσοτάκης δεν μάς αξίζει για πρωθυπουργός μας.....
Είμαστε αχάριστοι..... .
Τι κάνει η cami?
Δεν λενε ούτε καλημερα πια με την δικια μου, μαλλον θα σε προωθήσω στην Dyana η οποια μολις χωρισε και ειναι διαθεσιμη (αναλογων προσοντων)

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.379
Πόντοι
33.818
Ισραηλινοί ηθοποιοί ήτανε.........

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Βλαχοκρητικαρος ειναι ο Ανδρουλακης?
Καλα το παει αυτος, μερικες δηλωσεις ακομη και βλεπω το διψηφιο να γινεται ονειρο θερινης νυκτός

Δεν λενε ούτε καλημερα πια με την δικια μου, μαλλον θα σε προωθήσω στην Dyana η οποια μολις χωρισε και ειναι διαθεσιμη (αναλογων προσοντων)
Ναι αλλα δεν μου λες πως θα κανεις κυβερνηση χωρις αυτον?Θα παρεις Βελοπουλο?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.043
Πόντοι
22.266
Κ εγώ περιμένω απάντηση πες του μπατζανακη μου ....που είναι η ΕΥΠ όταν στην Θράκη μπαινοβγαίνουν οι της ΜΙΤ κ δίνουν εντολές μέσω του προξενείου

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.464
Πόντοι
1.346
Ελα, αηδια καταντησες
Άλεξ, τόσα χρόνια Κογιότ εδώ μέσα και δεν έχεις αλλάξει καν που να πάρει, τι να πω ρε τύπε σαν το γέρικο λύκο που τον πάνε για κούρεμα κι αυτός ονειρευόταν τα πρόβατα...
Τόση εμμονή υπέρ της ΝΔ, πάω πάσο και σου θυμίζω ότι την έχω ψηφίσει αρκετές φορές.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.714
Πόντοι
6.946
Τύπε, μια φορά και έναν καιρό, Μπαξμπάνηδες, Λοκουγλου, Πόπες, Νιραρβάτιδες, και ΣΙΑ, τους είχα σε μεγάλη εκτίμηση, δεν σου κάνω πλάκα. Και εγώ, και συγγενείς μου, τους είχαμε σε πολύ μεγάλη υπόληψη, για εντιμότητα, το λειτούργημα που έκαναν και την ανεξάρτητη γνώμη τους... Τόσο ξέραμε τότε, πριν πιάσουν καρέκλες, μάσες, απροκάλυπτη στήριξη στα αφεντικά και στα κόμματά τους, και .... το ξανασκεφθούμε ΠΟΙΟΥΣ ακριβώς θαυμάζαμε............

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006