Εγω θυμαμαι τους τυπους με τα ναρκωτικα στη Μυκονο που ελεγαν οτι τη γαμουσαν σαν σκυλι!
Πότε έγινε αυτό; Kανα σχετικό Link;
Εγω θυμαμαι τους τυπους με τα ναρκωτικα στη Μυκονο που ελεγαν οτι τη γαμουσαν σαν σκυλι!
Αφου την παντρευτηκε ο μαλακας καλα να παθει,εκανε και παιδια μαζι της,επρεοε να την ξεσκισει κανα εξαμηνο και μετα στα σκουπιδια,αλλα τοσο μυαλο εχει κι αυτος!Αυτα εμαθε και ο κουγιας και τρελαθηκε.
Το εξυπνο πουλι απο τη μυτη πιανεται!Προφανως νομιζε οτι επειδη ηταν φρεσκια στο χωρο αλλα και τουβλο οτι θα την εκανε οτι ηθελε,αλλα την χοντροπατησε ,του τα φορεσε,τον ξεφτυλισε και την πληρωνει κιολας!Εγω ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω, πως ενα τετοιο αρχιγατονι οπως ο αλεξ,πηγε και παντρευτηκε μια τετοια γυναικα.
Το εξυπνο πουλι απο τη μυτη πιανεται!Προφανως νομιζε οτι επειδη ηταν φρεσκια στο χωρο αλλα και τουβλο οτι θα την εκανε οτι ηθελε,αλλα την χοντροπατησε ,του τα φορεσε,τον ξεφτυλισε και την πληρωνει κιολας!
Η καυλα που εχει για προβολη τον εφαγε.Εγω ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω, πως ενα τετοιο αρχιγατονι οπως ο αλεξ,πηγε και παντρευτηκε μια τετοια γυναικα.
οντως εκφυλο στο φουλ το πουτανομιλφακι.τωρα περα απο τις αμπελοφυλοσοφιες,γαμιεται ξερει καποιος?αν βυζιταρει και εχει καποιος τροπο επικοινωνιας,ας μου στειλει.το κοστος μου ειναι αδιαφορο,προκειμενου να την γαμισω.Ειναι πολύ έκφυλη η ΜΙΛΦΑΡΑ!
Λογικά θα έμαθε πως καλούνε το 100όσο μουνάρα είναι άλλο τόσο βούρλο είναι
μιλάμε για iq κοντά στο 0
Αυτο νομιζε και ο Αλεξης.Με 0 iq θα την κατευθυνει οπου θελει.όσο μουνάρα είναι άλλο τόσο βούρλο είναι
Γυμνασμενη φαινεται
Εγω ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω, πως ενα τετοιο αρχιγατονι οπως ο αλεξ,πηγε και παντρευτηκε μια τετοια γυναικα.
όσο μουνάρα είναι άλλο τόσο βούρλο είναι
Εγω ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω, πως ενα τετοιο αρχιγατονι οπως ο αλεξ,πηγε και παντρευτηκε μια τετοια γυναικα.
Συμφωνω, ειναι για τρελλα γαμισια !!!!Πολύ κωλόφαρδοι οι τύποι που έχουν τις άκρες και την καρφώνουν..