Νέα

Eυχή και κατάρα πρός τους μπουρδελιάριδες ψηφοφόρους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 615
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
σιγκρινεις το αμερικα με το γρετζισταν :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:????????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλά αστο, βαράς κόφτη σε χαμηλές στροφές.
Απο βδομάδα που ρχονται νέα μέτρας δες τι έχεις καταφέρει με την αποχή του καναπέ...

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
χα χα ολε!!!  σημερα το βραδυ τα νουμερα θα δειξουν οτι ο λαος αποδοκιμαζει ολο το πολιτικο σιστημα ΟΥΣΤΤΤΤΤ  ΛΕΕΙ ΦΕΥΓΑΤΕ  ΧΑ ΧΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ!!! ΣΤΗς ΕΠΟΜΕΝΕς ΕΚΛΟΓΕς ΟΡΙΜΑΣΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕς ΟΥΣΤΤΤ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΟΡΝΙΑ!!!!!!!!! :2funny: :2funny: ΛΙΟΝ7 ΕΧΕΙς ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΑΜΙΣΕΙς αφραγκιες εε??? και πιγες και τους ψιφισες εε???? φοβασε τα αφεντικα σου εε!!!!!!!! 

Συνημμένα

• cucumber.jpg
    cucumber.jpg
    23,7 KB · Εμφανίσεις: 15

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
χα χα ολε!!!  σημερα το βραδυ τα νουμερα θα δειξουν οτι ο λαος αποδοκιμαζει ολο το πολιτικο σιστημα ΟΥΣΤΤΤΤΤ  ΛΕΕΙ ΦΕΥΓΑΤΕ  ΧΑ ΧΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ!!! ΣΤΗς ΕΠΟΜΕΝΕς ΕΚΛΟΓΕς ΟΡΙΜΑΣΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕς ΟΥΣΤΤΤ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΟΡΝΙΑ!!!!!!!!! :2funny: :2funny: 

ποιος γελάει με ποιον  :rolleyes:

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ρε μεγάλε, σε ρώτησα κάτι σαφές.
Ουρλιάζεις εδώ και μέρες για την πούτσα που θα πέσει.
Σε ρωτάω και ΔΕΝ μου λες τι ΑΚΡΙΒΩΣ είναι αυτή η πούτσα.
Γίνεται να μου πεις π.χ που αλλάζει ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ η ζωή σου απο αύριο;
ρε τιτανοτεραστιε το χαζο κανεις  :idiot: :idiot: δεν καταλαβες τι εγινε σημερα????   ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑς???????????????  ΦΟΝΑΖΟ ΕΔΟ και μια βδομαδα οτι στην κατασταση που μασ περιγραφεις μας εφερε το πολιτικο σιστιμα τους!!!!!  και για να το ακυροσουμε και το απονομιμοποιησουμε υπαρχει τροπος Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ !!! και τα αναλησα ενα προς ενα εδω

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ADERFE ΑΜΑ τα δυο μεγαλα κοματα στης αυριανες εκλογες παρουν κατο απο 20 τοις εκατο το καθεενα αυτοματα και ο παπανδρεου και ο σαμαρας θα παρετηθουν και τα κοματα αυτα θα ψαχνουν να βρουν εναλακτικη κατασταση την οποια εχουν ετοιμη με την οικουμενικη!! ετσι οστε να μας πανε σε ελενχομενη πτωχευση και τα λαμογια ολον τον κοματον να ελενχουν την κατασταση οπος καναν τα τελευτεα 36 γαμιμενα χρονια ΣΤΗς ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑς ΠΑΝΕ!! ΑΜΑ ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΕΙ ΤΟ 60 ΤΗς ΕΚΑΤΟ λογο της ενησχημενης αναλογικης !!!! και την ΑΡΧΗ ΤΗς ΔΕΔΗΛΟΜΕΝΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΛΗΜΑ για την νομιμοτητα!!!!!<< ανεξαρτητα αν ειναι ενα η συνασπισμος κοματον>> του σχοιματισμου κυριαρχης ελληνικης κυβερνησης  νομικα παντα ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ  !!!! και ηθικα ΤΟ ΣΑΦΕς ΜΥΝΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!!!!  ΠΟΥ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑς ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ!!!!! για αυτο φοναζο αποχηηη  καθολικη!!!  ΣΑΦΕς ΜΥΝΗΜΑ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: συμφονο παντος οτι σε καμια περιπτοση δεν πρεπει να ψηφηστουν τα μεγαλα κοματα!!!
  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: 

Συνημμένα

• oleee.jpg
    oleee.jpg
    31,7 KB · Εμφανίσεις: 16
OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
πασοκονουδουκουκουεδες παρτε τα αρχιδια του τσολια !!!!!!!!!!!! κατσε να ρθουνε και τα νουμερα απο την επικρατεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• 677711.png
    677711.png
    75,9 KB · Εμφανίσεις: 20

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος......

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Τους κάναμε τα τρία δύο με την αποχή..

Αν δεν πέσει ο δικομματισμός μέσω της ψήφου-το μόνο που φοβούνται-και διασπαστεί η εξουσία σε πολυκομματικές κυβερνήσεις δεν αλλάζει τίποτα.

Αλλιώς ας τραγουδάμε όσο θέλουμε.

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Τους κάναμε τα τρία δύο με την αποχή..

Αν δεν πέσει ο δικομματισμός μέσω της ψήφου-το μόνο που φοβούνται-και διασπαστεί η εξουσία σε πολυκομματικές κυβερνήσεις δεν αλλάζει τίποτα.

Αλλιώς ας τραγουδάμε όσο θέλουμε.
με την αποχη πηραν τα χαμιλοτερα ποσοστα τους  !!!!!!!!!!!  τυχεο δεν νομιζω!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
και οκ εγω ειμαι μαλακας !!!!!!!!!!!  ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΕΚΤΟς ΤΗς ΚΑΘΟΛΙΚΗς ΑΠΟΧΗς !!!!!!!!ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ !!!  ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΟΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΥς!!!!!!!!!!  ΑΝΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕς!!!!!!!!!  ΓΙΑ ΠΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!! αμα δεν φηγουν νυχτα ολοι μαζι η ελλαδα πεθανε!!!!!!!!  αντε πειτε μου καμια αλλη ιδεα που μπορει να γινει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
εχεις καταλαβει οτι το ποσοστο της αποχης δεν μετραει στα τελικα αποτελεσματα!!! ναι 'η οχι???

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
εχεις καταλαβει οτι το ποσοστο της αποχης δεν μετραει στα τελικα αποτελεσματα!!! ναι 'η οχι???
εχεις καταλαβει οτι αν ψιφισοι μονο το 40 τοις εκατο του εκλογικου σοματος  το οπιοδιποτε αποτελεσμα δεν ειναι δημοκρατικο και δεν νομιμοποιη το οτιδιποτε !!!!!!!!!!!!  και νομικα και ηθικα!!!!!!! στην υπαρχουσα μορφη της δημοκρατιας τους !!!!!!!!!!! και βεβεα το μυνημα κατα του υπαρχοντος συστιματος  ΕΙΝΕ ΣΑΦΕς!!!!! ΟΥΣΤ!!!!! ΣΕ ΟΛΟΥς!!!!!

bokolispower

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
και οκ εγω ειμαι μαλακας !!!!!!!!!!!  ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΕΚΤΟς ΤΗς ΚΑΘΟΛΙΚΗς ΑΠΟΧΗς !!!!!!!!ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ !!!  ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΟΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΥς!!!!!!!!!!  ΑΝΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕς!!!!!!!!!  ΓΙΑ ΠΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!! αμα δεν φηγουν νυχτα ολοι μαζι η ελλαδα πεθανε!!!!!!!!  αντε πειτε μου καμια αλλη ιδεα που μπορει να γινει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OXI ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ....Για τον απλούστατο λόγο, ότι οι πρασινομπλέ βαμμένοι υπάνθρωποι,θα πάνε να ψηφισουν.....ΜΗΝ ΑΠΕΧΕΤΕ......ψηφιστε μικρα κομματα/συνδυασμούς/υποψηφιους....κανεις δεν μπορει να γνωριζει αν και τι μλκιες θα κανουν αν παρουν ισχυ μεσω της ψηφου,ωστε να θετεται σαν δικαιολογια,υπερ της ψήφου στον δικομματισμο!

ΤΕΡΜΑ πια στο ασάλιωτο  :fuck2:  :fuck2:  :fuck2: των βρομο-ποθστραδελλων ,όπως θα έλεγε και ο υπέρτατος giasou  :rockon: :rockon:

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΕΧΕΙς ΝΑ ΠΡΟΤΙΝΗς ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩς ΘΑ ΤΟΥς ΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΑΔΕΡΦΕ????  ΕΜΜ ΤΑ ΧΟΥΝΕ προβλεψει ολα τα λαμογια!!!!!  εκτος απο την καθολικη αποχαρα !!! που πλεον ειναι στην καλπη και οχι στα λογια!!!!! 

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6

με βαση το ισχυον συνταγματικο δικαιο νομιμοποιειται νομικα!!!...ολα τα αλλα που λες ειναι μπουρδολογιες για να περνα η ωρα.
εχεις καταλαβει οτι αν ψιφισοι μονο το 40 τοις εκατο του εκλογικου σοματος  το οπιοδιποτε αποτελεσμα δεν ειναι δημοκρατικο και δεν νομιμοποιη το οτιδιποτε !!!!!!!!!!!!  και νομικα και ηθικα!!!!!!! στην υπαρχουσα μορφη της δημοκρατιας τους !!!!!!!!!!! και βεβεα το μυνημα κατα του υπαρχοντος συστιματος  ΕΙΝΕ ΣΑΦΕς!!!!! ΟΥΣΤ!!!!! ΣΕ ΟΛΟΥς!!!!!

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
απο το υπουργιο εσοτερικον B Κυριακή
Ενσωμάτωση 16,07 %
Γραμμένοι 1.407.220
Ψήφισαν 643.770
Συμμετοχή 45,75
Ακυρα / Λευκά 11,05 %   η αποχη μεχρι στιγμις ειναι στο 55 τις εκατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
με βαση το ισχυον συνταγματικο δικαιο νομιμοποιειται νομικα!!!...ολα τα αλλα που λες ειναι μπουρδολογιες για να περνα η ωρα.
 εγω ποτε δεν λεω μπουρδες και παντα επαληθευομε !!!!!! πασοκονεοδημοκρατι η μερες σασ τελιοσαν!!!!!!!  μπουρδολογε!!!   με 40 τις εκατο ψιφισοντον  και 60 τις εκατο αποχη δεν νομιμοποιειτε τιποτα!!!  συνταγματοκλονε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: απο το σαραντα τις εκατο τα δυο μεγαλα κοματα αμα παρουν 20 και 20 τις εκατο οτι και να κανουν δεν κυβερνανε και δεν νομιμοποιουντε!!!  ουυφφ με τους καμενους εδω μεσααααααααα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
  εγω ποτε δεν λεω μπουρδες και παντα επαληθευομε !!!!!! πασοκονεοδημοκρατι η μερες σασ τελιοσαν!!!!!!!  μπουρδολογε!!!  με 40 τις εκατο και 60 τις εκατο αποχη δεν νομιμοποιειτε τιποτα!!!  συνταγματοκλονε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εχεις το αλαθητο του παπα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom