Νέα

Eυχή και κατάρα πρός τους μπουρδελιάριδες ψηφοφόρους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 615
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
aderfia  η πουτσα της αποχης σημερα ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!!!!!! ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ 25 ΤΙς ΕΚΑΤΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!!!!!!!!  ΟΠΑ ΛΕΜΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!  πασοκονουδουκκουκουδια ΤΣΙΜΠΑΤΕΕ ΡΕ  ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ!!!!!!!!!! ΤΟΥς ΓΑΜΙΣΑΑΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!! ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
aderfia  η πουτσα της αποχης σημερα ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!!!!!! ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ 25 ΤΙς ΕΚΑΤΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!!!!!!!!  ΟΠΑ ΛΕΜΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!  πασοκονουδουκκουκουδια ΤΣΙΜΠΑΤΕΕ ΡΕ  ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ!!!!!!!!!!
Ούτε κι εγώ πήγα τελικά και δεν το μετάνιωσα καθόλου.

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16

Συνημμένα

• POYTSA.jpg
    POYTSA.jpg
    28,6 KB · Εμφανίσεις: 16
  • 111OIYH.jpg
    111OIYH.jpg
    25,7 KB · Εμφανίσεις: 20
OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ηλικιακα η 8 στους 10 νεους κατο τον 30 δεν πηγαν να ψηφησουν!!!!!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  τωρα ξυπνησαν τα πασοκια!!!!!! αυριο λεει θα πουν της τροικας να πληροσουμε πιο μετα !!!!!!!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: για να ανακουφηστει η νεκρη αγορα!!!!  πουτσαααα!!!!!!!!!!!   στην δημοκρατια τους!!!!!!!!!!!!   ξυπνησαν και οι βλαχοι στην επαρχια!!! τους γραψαν στην καραπουτσακλαρα τους!!!!!!!!! πουτσααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! αμα οι σημερινες εκλογες ειταν εθνικες!! θα ειχε γαμιθει το  πολιτικο σιμπαν!@!!!!!!!   ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΤΗΧΟς ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ!!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ!!!!!!!!  ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΗΛΑ!! ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΧΟΥΦΤΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥς ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ!!!!!!  ΟΥΣΤΤΤ!!!! ΡΕ!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• POYTSA ELLHNIKH.jpg
    POYTSA ELLHNIKH.jpg
    98,5 KB · Εμφανίσεις: 37
OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΜΑΓΚΕς  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!  ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑς ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΛΑΟς ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥς ΕΙΠΕ!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΕΤΣΙ ΚΟΥΦΑΛΕς ΠΑΣΟΚΙΑ ΝΟΥΔΟΥΔΟΥΚΟΥΚΟΥΕΔΕς ΤΟΥΜΠΕΚΑ!!!!!!!!!!  ΤΟΥΜΠΕΚΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• kiss my ass buckle.jpg
    kiss my ass buckle.jpg
    20,7 KB · Εμφανίσεις: 17
OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Η ΚΑΤΑΡΑ  ΣΤΑ ΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟΥς ΞΕΚΟΛΙΑΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΟ ΑΠΟ 55 ΤΗς ΕΚΑΤΟ ΑΠΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΛΑΜΟΓΙΑ ουσσστττττττττττ!!!!!!!!!!!!!!!  μας μεμθικε που δεν πηγαμε να ψηφησουμε ακομα και ο πασοκος προεδρος της δημοκρατιας!!!!!!!!  τους τσουζειι το κολαρακιιιιιιιιιιι  ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΤΑΝ ΕΘΝΙΚΕς ΕΚΛΟΓΕς ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!!!!!!!!   ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ τελικα του ελληνα οταν του μπει η πουτσα στον κολο  αρχιζει και ΣΚΕΥΤΕΤΕ!!!!!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• 286958_tsarouhia_300.jpg
    286958_tsarouhia_300.jpg
    11,9 KB · Εμφανίσεις: 14
OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ο λακαμας που μου εγραφε να μην ασχολουμε εδω γιατι δεν πειθετε κανενας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: πουτσα λαμογια απο τον λαο  για πρωτη φορα τα ποσοστα του δικοματισμου ειναι σε ελευθερη πτωση !!!! σε λιγω τα προτα νουμερα απο τον χατζινικομαλακειου χε χε χε  ΤΟΥΜΠΕΚΑ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΜΟΚΟ!!!!!!!!!!!!  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΟΝΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: αλλα γινονται ρομπα!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  πουτσα!!!  αυτα που σας εγραφα την προηγουμενη κυριακη τα λενε σιμερα στα πανελ  η μεγαλη αποχη ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥς ΠΟΛΙΤΙΚΟΥς ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ΟΡΝΙΑΑ!!!!!!!!!!!  ΑΚΟΥΣΤΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΛΛΛΛΛ ΜΟΥ ΣΠΑΣΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΡΑΕΙ  ΚΟΜΑΤΟΣΚΗΛΑ ΚΑΙ ΜΗ  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Συνημμένα

• 71106-B 35286.jpg
    71106-B 35286.jpg
    11,1 KB · Εμφανίσεις: 16

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
OTAN poyn ta νουμερα της αποχης συντροφησα !!!!!!!! θα φανει η πουτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πως θα φανεί η πούτσα δηλαδή;
Θα ανατραπεί το σύστημα;
Θα πέσει η κυβέρνηση;
Θα πάνε φυλακή τα λαμόγια;
Θα πάρουν πίσω το μνημόνιο;
Θα επιστραφεί ο 13ος και 14ος μισθός;
Τι;

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Πως θα φανεί η πούτσα δηλαδή;
Θα ανατραπεί το σύστημα;
Θα πέσει η κυβέρνηση;
Θα πάνε φυλακή τα λαμόγια;
Θα πάρουν πίσω το μνημόνιο;
Θα επιστραφεί ο 13ος και 14ος μισθός;
Τι;
ΔΕς ΤΑ ΠΑΝΕΛ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΑ ΕΔΩ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑς ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΒΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧ!!!!!!!!!!!!!!!Η ΚΑΙ ΜΟΝΟς ΜΟΥ ΦΟΝΑΖΑ  ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟς ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥς!!!!!!!!!!!!  ΜΑΣ ΑΦΟΡΙΣΕ !!!!!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΤΟΥς ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ!!!!!!!  ΠΡΟΤΑΚΟΥΣΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟς ΤΗς ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑς ΤΟΥς !!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ρώτησα κάτι συγκεκριμένο.
Και απαντάς με άναρθρες κραυγές.
Γίνεται να μου πεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

Επισκέπτης
Εσύ τι πιστεύεις?Οτι αναγκάζοντας σε να επιλέξεις ανάμεσα σε 2 λαμόγια επιτυγχάνονται όλα όσα προανέφερες?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εσύ τι πιστεύεις?Οτι αναγκάζοντας σε να επιλέξεις ανάμεσα σε 2 λαμόγια επιτυγχάνονται όλα όσα προανέφερες?

Όχι.
Αλλά βλέπω τον νταβάριτς να ουρλιάζει εδώ και μέρες για μια πούτσα που θα πέσει και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω εις τι συνίσταται αυτή η πούτσα.
Άσε που δεν θεωρώ εξ ορισμού ΟΛΟΥΣ όσοι είναι υποψήφιοι λαμόγια.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
θέλω να πιστεύω ότι αστειεύεται ο νταβαριτς τόσο καιρό κι ότι κάνει ειρωνεία. Αν όχι τότε φίλε μου ντάβαριτς η μονη λύση για το πρόβλημα σου είναι η αποχή από την πρωινή

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΑΔΕΡΦΕ ΣΟΥ απαντησα σαφεστατα !!!!!!!!!!!!στην σελιδα ενα δυο και τρια τα εγραψα εκτενος και σημερα για δευτερη φορα τα λενε μετα απο μια βδομαδα και τα καναλια  αυτα που μου αναφερης ειναι τα αποτελεσματα του πολιτικου σιστιματος που εχουμε!!!!!!!!!!!  και η αποχη ειναι ο μονος τροπος που το απονομιμοποιη και το καταστρεφει αλοστε τα εχο γραψει !!!!!! βεβεα βαριεσε να τα διαβασεις !!!!!!!!!!!

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
θέλω να πιστεύω ότι αστειεύεται ο νταβαριτς τόσο καιρό κι ότι κάνει ειρωνεία. Αν όχι τότε φίλε μου ντάβαριτς η μονη λύση για το πρόβλημα σου είναι η αποχή από την πρωινή
για προτη και δευτερη φορα στα 36 χρονια τα διο μεγαλα κοματα πιραν τα αρχιδια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  εση κοψε καλητερα της μαλακιες που λες χορις επιχειρηματα :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
για προτη και δευτερη φορα στα 36 χρονια τα διο μεγαλα κοματα πιραν τα αρχιδια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  εση κοψε καλητερα της μαλακιες που λες χορις επιχειρηματα :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
η αποχή στο αμέρικα ξέρεις πόσο είναι;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ΑΔΕΡΦΕ ΣΟΥ απαντησα σαφεστατα !!!!!!!!!!!!στην σελιδα ενα δυο και τρια τα εγραψα εκτενος και σημερα για δευτερη φορα τα λενε μετα απο μια βδομαδα και τα καναλια  αυτα που μου αναφερης ειναι τα αποτελεσματα του πολιτικου σιστιματος που εχουμε!!!!!!!!!!!  και η αποχη ειναι ο μονος τροπος που το απονομιμοποιη και το καταστρεφει αλοστε τα εχο γραψει !!!!!! βεβεα βαριεσε να τα διαβασεις !!!!!!!!!!!

Ρε μεγάλε, σε ρώτησα κάτι σαφές.
Ουρλιάζεις εδώ και μέρες για την πούτσα που θα πέσει.
Σε ρωτάω και ΔΕΝ μου λες τι ΑΚΡΙΒΩΣ είναι αυτή η πούτσα.
Γίνεται να μου πεις π.χ που αλλάζει ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ η ζωή σου απο αύριο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom