Νέα

Ευχες για τις κοπέλες του αγοραίου έρωτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nzg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 184
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
37
Like
3.490
Πόντοι
5.595
  • “Εύχομαι η εορταστική αυτή περίοδος να φέρει πολλές ευχάριστες στιγμές και χαμόγελα στη ζωή σας.”

• “Καλές γιορτές - Εύχομαι να μοιραστείτε αυτήν τη χαρούμενη εποχή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.”

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
354
Πόντοι
21
Εγώ εύχομαι εύκολα και ανώδυνα λεφτά. Να έχετε υγεία και ελπίζω με τον νέο χρόνο να με πιάσετε γκομενο γιατί τότε κάνετε τα καλύτερα γαμήσια και μου έχουν λείψει..

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
169.443
  • “Εύχομαι η εορταστική αυτή περίοδος να φέρει πολλές ευχάριστες στιγμές και χαμόγελα στη ζωή σας.”

• “Καλές γιορτές - Εύχομαι να μοιραστείτε αυτήν τη χαρούμενη εποχή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.”
...παντα ευγενικός..ανταποδίδω τις ευχές γλυκέ μου..:kiss-mark:

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
354
Πόντοι
21
...παντα ευγενικός..ανταποδίδω τις ευχές γλυκέ μου..:kiss-mark:
@Sexyjoanna να ξέρεις είμαι διαθέσιμος. Επίσης ψάχνω όμορφα κορίτσια για παρέες και γνωριμίες αν έχεις διαθέσιμες φίλες. Το μόνο που μπορώ να παρέχω είναι να μου κάνετε την ζωή κόλαση όπως κάθε φορά..

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
169.443
@Sexyjoanna να ξέρεις είμαι διαθέσιμος. Επίσης ψάχνω όμορφα κορίτσια για παρέες και γνωριμίες αν έχεις διαθέσιμες φίλες. Το μόνο που μπορώ να παρέχω είναι να μου κάνετε την ζωή κόλαση όπως κάθε φορά..
Οι φίλες μου είναι καλά και ήσυχα κορίτσια βρε:2funny:
Χρόνια πολλά αγόρι!

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
354
Πόντοι
21
Οι φίλες μου είναι καλά και ήσυχα κορίτσια βρε:2funny:
Είμαι σίγουρος.. Κι εγώ καλό παιδί είμαι. Ίσως με κάποιο τρόπο τύχει να μου γνωρίσεις κάποια. Καλά Χριστούγεννα και καλή ξεκούραση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom