Νέα

Ευχαριστημένοι κύριοι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα boomb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
threadsucks.gif

OP
OP
boomb

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙ Ο GANDY ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟΘΡΕΝΤ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ!! Ελα πίσω αγάπη μου, μην είσαι τόσο σκληρός, έλα, αφού το ξέρω ότι θες παρακάλια, πώς να σε κάνω να δεις την αγάπη μου; ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΣΟΥΟΥΟΥ

OP
OP
boomb

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ ο mouNINJA λεει πως το θρεντ μου δεν είναι ωραίο, γιατί άπονη ζωή, τι ακύρωση είναι αυτή, γιατί δε βρίσκω τη θέση μου σ'αυτό το φόρουμ, εδώ είναι όλη μου η ζωή ρε γαμώτο γιατί με βρίζετε έτσι τι σας έκαναααααααααα

OP
OP
boomb

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Σαν κακογαμημένες γκόμενες/νοικοκυρές κάνουν μερικοί

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
ωραια περνατε τα βραδια σας!!!! ωστε υπαρχει και βραδινη βαρδια στο σαιτ!! :grin:
βοομβ πως πινεις τον καφε σου?? ποβελ αν ποτε καταληξεις ευελπιδων πμ μου να καθαρισω!! :grin: :thumbsup:

Αδερφε σ'ευχαριστω ειλικρινα μεςα απ'την καρδια μου!!!!  :rockon: :rockon: :rockon:
Αν και πιστευω οτι πολλοι θα ενδιαφερθουν να με γλυτωσουν!  Χε,χε.... :dancing:

Εχει καταντησει αηδια πλεον ο καθενας να γραφει κατι απλα και μονο για να αυξησει τα post του...
Το τι ειναι ο καθενας,το τι νομιζουν οι αλλοι οτι ειναι ή το τι δεν γουσταρουν να ακουν τι ειναι ειναι δικαιωμα του..
Γι'αυτο υπαρχει και πληθωρα επιλογων στα threads....
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕΕΕΕΕΕ....!!!!!!!!!!!        :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom