You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ευχαριστημένοι κύριοι;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα boomb
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Απαράδεκτο,αν τελικά έγινε-δεν έχω λόγο να το αμφισβητώ,το ΄΄μουτζούρωμα΄΄ του αβάταρ του/της boomb.Μπορεί να μου προκαλεί προσωπικά αηδία το στοματικό από άντρα σε άντρα ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ-ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.
Με την ίδια λογική που αφήνονται αβέρτα φώτο με στοματικά γυναικών προς άντρες,έτσι πρέπει να αφήνονται κ των γκέι.Οποιανού δεν του αρέσει,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΦΕΝΤΙΑ ΜΟΥ,τότε ας κλικάρει σε άλλα θρεντ,που δόξα σοι ο θεός,το αγαπημένο μας φόρουμ,βρίθει.
Με την ίδια λογική που αφήνονται αβέρτα φώτο με στοματικά γυναικών προς άντρες,έτσι πρέπει να αφήνονται κ των γκέι.Οποιανού δεν του αρέσει,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΦΕΝΤΙΑ ΜΟΥ,τότε ας κλικάρει σε άλλα θρεντ,που δόξα σοι ο θεός,το αγαπημένο μας φόρουμ,βρίθει.
Επισκέπτης
Παραδέχομαι την ήττα μου, η λογοκρισία και η λαϊκή κατακραυγή έφτασε μέχρι εδώ.
Edit: δεν περιμένω απάντηση, αυτό ίσως είναι το πιο αποτυχημένο θρεντ των εποχών.
Απλώς θέλω να καταγραφεί ότι μέσα σε μία μέρα παραλίγο να γίνει λαϊκή εξέγερση στο φόρουμ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Edit2: Γαμώτο, απάντησαν... και ήθελα να μείνω στην ιστορία ως η πρώτη χρήστρια με κενό θρεντ... :-
k τωρα τι καταλαβες δηλαδη που το μουντζουρωσες?η βγαλτο τελειως η αστο ετσι οπως ειναι.Μαλλον την προσοχη θες να τραβας ειτε εισαι αρσενικο ειτε θηλυκο
pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τα avatar πρεπει να ειναι πιο κοσμια αφου ποσταρουν οι κατοχοι τους ΚΑΙ σε γενικου ενδιαφέροντος θέματα !!!
Δλδ αν βγαλω εγω το πουλάκι μου φωτο αλλα ποσταρω σε πολιτικα θέματα τι φταιει ο αλλος να βλεπει το πουλί μου αν θέλει να τοποθετηθει επί του θέματος !!!
Επίσης ο σκοπος του αβαταρ ειναι να περιγραφει τον εαυτο μας ή τεσπα να ειναι κατι χιουμοριστικο ή μια δήλωση (statement) οποτε ειναι άτοπο κυριοι να βαζουν αβαταρ απο ντεκολτε και δεσποινιδες/κυριες να βαζουν αβαταρ απο φουστηδες.
YG Επίσης πολλα αβαταρ κθονται στα temp και τελικα εχουμε ενα καρο τσοντες στα τεμπ!!!!
Δλδ αν βγαλω εγω το πουλάκι μου φωτο αλλα ποσταρω σε πολιτικα θέματα τι φταιει ο αλλος να βλεπει το πουλί μου αν θέλει να τοποθετηθει επί του θέματος !!!
Επίσης ο σκοπος του αβαταρ ειναι να περιγραφει τον εαυτο μας ή τεσπα να ειναι κατι χιουμοριστικο ή μια δήλωση (statement) οποτε ειναι άτοπο κυριοι να βαζουν αβαταρ απο ντεκολτε και δεσποινιδες/κυριες να βαζουν αβαταρ απο φουστηδες.
YG Επίσης πολλα αβαταρ κθονται στα temp και τελικα εχουμε ενα καρο τσοντες στα τεμπ!!!!
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
k τωρα τι καταλαβες δηλαδη που το μουντζουρωσες?η βγαλτο τελειως η αστο ετσι οπως ειναι.Μαλλον την προσοχη θες να τραβας ειτε εισαι αρσενικο ειτε θηλυκο
Μη μου τη δίνεις αν σε ενοχλεί αυτό
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Απαράδεκτο,αν τελικά έγινε-δεν έχω λόγο να το αμφισβητώ,το ΄΄μουτζούρωμα΄΄ του αβάταρ του/της boomb.Μπορεί να μου προκαλεί προσωπικά αηδία το στοματικό από άντρα σε άντρα ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ-ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.
Κανείς δε μου μουτζούρωσε το άβαταρ, το έκανα μόνη μου και παράλληλα άνοιξα το θρεντ γιατί η μη λογοκριμένη φωτογραφία μου ενοχλούσε πάρα πολύ κάποιους προφανώς.
Επισκέπτης
αυτη το εκανε ετσι ρε φιλε δεν της το αλλαξαν οι μοντς.Αν επεφτε λογοκρισια θα ημουν κ εγω μαζι της αλλα τωρα μας δουλευει η συγκεκριμενη-ος γιαυτο ανοιξε κ το θρεντ
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
αυτη το εκανε ετσι ρε φιλε δεν της το αλλαξαν οι μοντς.Αν επεφτε λογοκρισια θα ημουν κ εγω μαζι της αλλα τωρα μας δουλευει η συγκεκριμενη-ος γιαυτο ανοιξε κ το θρεντ
δεν το χα καταλάβει.Εν πάση περιπτώση,πολύ σημασία δώσαμε ,που δόθηκαν κ τόσες δεκάδες απαντήσεις περί ενός αβάταρ.Τόσα κ τόσα πράγματα έχουν ανέβει εδώ μέσα,κ πολύ χειρότερα το αβάταρ πείραξε,όποιον πέιραξε τέλος πάντων;
δεν ασχολούμαι άλλο,γιάτί έχω σημαντικότερα πράγματα να κάνω από το να ασχολούμαι με μια γκέι φώτο.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Περι αβαταρ λογος να γινεται
Σαν τις κακογαμημένες νοικοκυρές που κράζουν το σάιτ αυτό γιατί φοβούνται ότι οι άντρες τους πάνε σε μπουρδέλα έκαναν μερικοί. Περί ορέξεως...
Επισκέπτης
Σαν τις κακογαμημένες νοικοκυρές που κράζουν το σάιτ αυτό γιατί φοβούνται ότι οι άντρες τους πάνε σε μπουρδέλα έκαναν μερικοί. Περί ορέξεως...
καλα ψαρεψε κανα πουτσο απο το σαιτ σαν τον λιλα κ σταματα να κρινεις
Επισκέπτης
ΔΩΣΕ ΜΟΥ, ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΥ,
δεν το έχεις καταλάβει τόσο καιρό ότι το δικό σου πούτσο θέλω και ονειρεύομαι μέρα νύχταααααα;;;
δεν γαμαω πουστρακια με ανταυγειες στο μαλλι σαν αυτον στο αβαταρ σου.Κ μας λες οτι εισαι γυναικα απελευθερωμενη κ καλα για να ψαρωσει κανα αγαμητο αγορακι απο εδω μεσα κ να φας λιγο πουτσο οπως εκανε ο λιλας που ποσταρε τις φωτογραφιες της Γιωτας.λες κ ειμαστε μαλακες εδω μεσα κ μασαμε κουτοχορτο.Σαλτα κ γαμησου δεν ξαναγραφω στο κωλοθρεντ σου.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.722
- Πόντοι
- 22.785
ΔΩΣΕ ΜΟΥ, ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΥ,
δεν το έχεις καταλάβει τόσο καιρό ότι το δικό σου πούτσο θέλω και ονειρεύομαι μέρα νύχταααααα;;;
delivery...εχει το καταστημα;;;;;;;;;;;
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
παντού χώνεσε εσύ? τι σου είπα???ευγε.. επιστιμονικε μου φιλε χοστα.