milflover04
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.060
- Πόντοι
- 726
Έδειξε και φουλ ρώγα σε ένα στορι αλλά δεν το πρόλαβαΕπιτέλους και λίγο κωλαράκι...
Έδειξε και φουλ ρώγα σε ένα στορι αλλά δεν το πρόλαβαΕπιτέλους και λίγο κωλαράκι...
Ρώγες δείχνει συχνά, γιατί όπως πολύ εύστοχα έχει πει άλλο μέλος, έχει τσακωθεί με το σουτιέν.
Κοιλιακούς, κορμό γενικά και στήθος το προβάλει σε κάθε ευκαιρία.
Κώλο σπάνια.
Και δεν νομίζω να είναι από ντροπή, αλλά τολμάω να πω ότι μάλλον δεν τις αρέσει το σχήμα...
Εξ ου και τα μαγιό που διαλέγει. Δεν τον τονίζουν ιδιαίτερα για γυναίκα που λιώνει στη γυμναστική.
Μου θυμίζει κάτι τύπισσες(έχω 2-3 στον κύκλο μου) οι οποίες έχουν το γνωστό μεσογειακό σωματότυπο και λιώνουν στη διατροφή και τη γυμναστική,
αλλά ο κώλος/περιφέρεια δεν πάνε πουθενά...
Η αλήθεια είναι πως αυτή η συνεχής "καλή διάθεση" και το υπερβολικά γεμάτο πρόγραμμα με δραστηριότητες και hobby, μου κάνει στημένο/ψεύτικο.Την γαμουσε γνωστος απο Θεσσαλονικη προ χρονων,η τυπισα ειναι πολυ ανασφαλης δυστηχως,προσπαθει να ειναι μεσα σε ολα απο beachvoley,surf,gym,dj μεχρι δημοσιογραφος σοβαρος κτλ,παντως απο κοντα που την εχω δει δεν λεει και κατι στα μουτρα μια μεγαλοκοπελα ειναι και αυτη που ψαχνει κορμαρα χορηγο,η ρογα βγαζει ματι οντως το βυζι ειναι μετριο
Οι γονεις ειναι εκτος Αθηνας,μενει μονη Νοτια προαστια,λεσβια δεν ειναι σιγουρα αλλα ο κυκλος και με αυτους που συναστρεφεται εχουν ολοιιιιι αρκετα λεφτουδακια,οποτε θελει να καβατζωθει και αυτηΗ αλήθεια είναι πως αυτή η συνεχής "καλή διάθεση" και το υπερβολικά γεμάτο πρόγραμμα με δραστηριότητες και hobby, μου κάνει στημένο/ψεύτικο.
Ίσως είναι ανασφάλεια όπως λες ή το cool girl syndrome που λένε οι φεμινίστριες.
Πάντως μοιάζει να προσπαθεί να ξεφύγει από τη "μιζέρια" της ζωής (της) με το να έχει συνεχώς προγράμματα.
Συνήθως το κάνουν άτομα που δεν αντέχουν τον εαυτό τους.
Επίσης δεν μου έχει δώσει δικαίωμα να σκεφτώ ότι ψάχνει χορηγό.
Ναι ήταν με τον Τσιμιτσέλη και είχε ακουστεί και για Λιάγκα, αλλά μετά από αυτούς σιγή ασυρμάτου.
Μόνο έναν άκυρο hipster ηθοποιό είχε εμφανίσει σε κάτι εκδρομικά post, με το οποίο πήραν και τον σκύλο που έχει.
Εκτός αν μας προκύψει bi/κρυφή λεσβία όπως μου έχουν πει για την καλή της φίλη Νάντια Ράπτη.
Fun fact, έχει πει ότι μένει πάνω από τους γονείς της.
Και μετά λένε για τους άνδρες αν έχουν σπίτι κοντά σε γονείς...
Η αλήθεια είναι ότι έχει πολύ ωραίο στήθος δεν είναι πλάκα αν και πολύ αδύνατηΔεν άντεξε να μην κάνει τα stories κανονικό post.
Όχι ότι μας χαλάει
Πάλι το στήθος της φαίνεται πιο γεμάτο από άλλες φορές. Μάλλον είναι η πόζα.
πως να γαμιεται αραγε.......ιδου η απορια?Η αλήθεια είναι ότι έχει πολύ ωραίο στήθος δεν είναι πλάκα αν και πολύ αδύνατη
Η αλήθεια είναι πως αυτή η συνεχής "καλή διάθεση" και το υπερβολικά γεμάτο πρόγραμμα με δραστηριότητες και hobby, μου κάνει στημένο/ψεύτικο.
Ίσως είναι ανασφάλεια όπως λες ή το cool girl syndrome που λένε οι φεμινίστριες.
Πάντως μοιάζει να προσπαθεί να ξεφύγει από τη "μιζέρια" της ζωής (της) με το να έχει συνεχώς προγράμματα.
Συνήθως το κάνουν άτομα που δεν αντέχουν τον εαυτό τους.
Επίσης δεν μου έχει δώσει δικαίωμα να σκεφτώ ότι ψάχνει χορηγό.
Ναι ήταν με τον Τσιμιτσέλη και είχε ακουστεί και για Λιάγκα, αλλά μετά από αυτούς σιγή ασυρμάτου.
Μόνο έναν άκυρο hipster ηθοποιό είχε εμφανίσει σε κάτι εκδρομικά post, με το οποίο πήραν και τον σκύλο που έχει.
Εκτός αν μας προκύψει bi/κρυφή λεσβία όπως μου έχουν πει για την καλή της φίλη Νάντια Ράπτη.
Fun fact, έχει πει ότι μένει πάνω από τους γονείς της.
Και μετά λένε για τους άνδρες αν έχουν σπίτι κοντά σε γονείς...
Πιστεύω άγρια.θελει να ρουφάει το αίμα του παρτενέρ ή της παρτενέρ ανάλογα τα γούστα.πως να γαμιεται αραγε.......ιδου η απορια?
Σε κάποιο video του Oneman περί φαγητού το είχε πει για τους γονείς. Λογικά άλλαξε από τοτε.Οι γονεις ειναι εκτος Αθηνας,μενει μονη Νοτια προαστια,λεσβια δεν ειναι σιγουρα αλλα ο κυκλος και με αυτους που συναστρεφεται εχουν ολοιιιιι αρκετα λεφτουδακια,οποτε θελει να καβατζωθει και αυτη
Θα συμφωνήσω με milflove04 ότι θα γαμιέται καλά.πως να γαμιεται αραγε.......ιδου η απορια?
ειναι λατρης τις πουτσας μεχρι και σημερα και το λεω με σιγουρια ,οσοι ειναι απο Νοτια θα την ξερουν απ τα περιξ........Θα συμφωνήσω με milflove04 ότι θα γαμιέται καλά.
Αυτή η ανάγκη της να είναι καλή σε όλα, θα την κάνει να δίνει πόνο.
Άσε που με τόση γυμναστική θα πρέπει να έχει ενέργεια και διάθεση!
Αλλά μου κάνει φάση ξεζούμισμα και μετά "έλα σήκω, πάμε για xy δραστηριότητα"
Για το bi, το ανέφερα και για το κουτσομπολιό που έγραψα αλλά και την "ευκολία" των γυναικών να παίζουν με αυτό το θέμα, μιας και δεν εμπεριέχει αναγκαστικα διείσδυση.
Τι εννοείς τυπε?ειναι λατρης τις πουτσας μεχρι και σημερα και το λεω με σιγουρια ,οσοι ειναι απο Νοτια θα την ξερουν απ τα περιξ........
μην παει το μυαλο σου σε βιζιτες κτλ,καμια σχεση απλα οσοι ειναι λοκαλ απο Νοτια ξερουν οτι γαμιεται ετεροφυλοφιλα thats allΤι εννοείς τυπε?
Εδώ μου φαίνεται ότι έχει ζουμί η υπόθεση
μην παει το μυαλο σου σε βιζιτες κτλ,καμια σχεση απλα οσοι ειναι λοκαλ απο Νοτια ξερουν οτι γαμιεται ετεροφυλοφιλα thats allΤι εννοείς τυπε?
Εδώ μου φαίνεται ότι έχει ζουμί η υπόθεση
Θα συμφωνήσω με milflove04 ότι θα γαμιέται καλά.
Αυτή η ανάγκη της να είναι καλή σε όλα, θα την κάνει να δίνει πόνο.
Άσε που με τόση γυμναστική θα πρέπει να έχει ενέργεια και διάθεση!
Αλλά μου κάνει φάση ξεζούμισμα και μετά "έλα σήκω, πάμε για xy δραστηριότητα"
Για το bi, το ανέφερα και για το κουτσομπολιό που έγραψα αλλά και την "ευκολία" των γυναικών να παίζουν με αυτό το θέμα, μιας και δεν εμπεριέχει αναγκαστικα διείσδυση.
που Surf δεν ξερει να κανει....αλλα θα βγαλει το story της εξω απο την θαλασσα....Δεν νομίζω ότι θέλει να είναι καλή σε όλα αλλά θέλει να κάνει πράγματα διαφορετικά από τα κοινά που κάνουν όλοι.
Επίσης όλη αυτή η απελευθέρωση και η χαλαρότητα που βγάζει ( έχει δηλώσει ότι κάνει και φουλ γυμνισμό) πιστεύω ότι γαμιεται και με φίλους γνωστούς απλά για να ικανοποιήσει αυτή της την επιθυμία χωρίς σχέση και δεσμεύσεις.
Εχω καύλες έλα να με γάμησεις και μετά πάμε για καφεδάκι και σερφ
Δεν πήγε εκεί το μυαλό μου δεν την έχω για τέτοια αλλά για να το λες με τόση σιγουριά κάτι βλέπετε πολύ έντονα.μην παει το μυαλο σου σε βιζιτες κτλ,καμια σχεση απλα οσοι ειναι λοκαλ απο Νοτια ξερουν οτι γαμιεται ετεροφυλοφιλα thats all
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μην παει το μυαλο σου σε βιζιτες κτλ,καμια σχεση απλα οσοι ειναι λοκαλ απο Νοτια ξερουν οτι γαμιεται ετεροφυλοφιλα thats all
39Πόσο να είναι; Κρατιέται πολύ καλά