Νέα

Ευαγγελία Αραβανή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 269K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η Ευαγγελία είναι:

• μουνάρα

Ψήφοι: 545 63,4%
  • αρκετά όμορφη

Ψήφοι: 157 18,3%
  • συμπαθητική

Ψήφοι: 64 7,4%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 85 9,9%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 9 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    860

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Αν δεχόταν ένα βράδυ μεταξύ 22.00 και 06.00
να την κάνω ό,τι θέλω ακάποτα ....

της έπαιρνα ένα καινούργιο ντιζελάκι δώρο ...

Και μια κουνια τυπε. :S :S :S

20150623094412_oem_myrto.jpeg

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
:think: :think: :think:
ρε τυπε,που μενεις?πολυ πεινα βλεπω... :grin:
σκανδιναυη αυτο το τσολι???σε τι?επειδη βαφτηκε ξανθια???
σορρυ αλλα διαφωνω καθετα,εχοντας κ στις χρυσες εποχες τριετη καλοκαιρινη προυπηρασια στην τοτε σκαυνδιναβοκρατουμενη  Κω  :tits2: :tits2: :tits2: ,επιτρεψε μου να σου πω,κανεις πολυ λαθος!! :hi:

Σεβαστή η γνώμη σου μύστη :hi:

διαφωνώ όμως.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ο ρε φιλε ξινιλα και κομπλεξαρα που βγαζετε μερικοι. Πρεπει να εχετε φαει τρελες ηττες για να γραφετε ετσι σαν κυρατσες.

τυπε τα μελη του μπου σε ολους τους τομεις ειχαν παντα μονο επιτυχιες  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

how-to-protect-your-virginity.jpg

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ο ρε φιλε ξινιλα και κομπλεξαρα που βγαζετε μερικοι. Πρεπει να εχετε φαει τρελες ηττες για να γραφετε ετσι σαν κυρατσες.

Ενταξει, εγω εχω φαει τρελες ηττες.

Εσυ γουσταρεις σαν ΑΤΟΜΟ την Αραβανη?
Νομιζεις πως ειναι ΟΚ, για να 'χει καποιος σχεση μαζι της?

(Εγω, στ' αληθεια, θα 'τρεχα να φυγω 2 δευτερολεπτα μετα το χυσιμο)

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
844
Πόντοι
96

Οπου κι εκει μονος σου θα τον επαιζες για να εχυνες... η τυπισσα πρεπει να εχει πολυ δηθενια φορτωμενη.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216

Ουτε εγω, ουτε κανεις βλεποντας απο την τηλεοραση μια 2ωρη εκπομπή μπορει να κρινει εναν ανθρωπο.  Απλα δε τη γνωριζουμε. Οποτε δε μπορω να πω ουτε πως ειναι αγγελος, ουτε πως ειναι του πεταματου για να την πηδηξω και να την παρατησω. Οποτε οι χαρακτηρισμοί:  
"Τελειως ΑΧΡΗΣΤΗ γκομενα, Αγραμματη, ακαλαισθητη, απιστη - ατιμη, ξινη, ψωνισμενη",  βγαζουν μια εμπαθεια, πολύ βαθύτερη απο αυτό που θα εβλεπε καποιος στο προσωπο αυτης της κοπελας. Δε γνωριζόμαστε και φυσικα δεν εχω σκοπο να σε προσβαλλω, απλά κρινω απο αυτα που διαβαζω.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ουτε εγω, ουτε κανεις βλεποντας απο την τηλεοραση μια 2ωρη εκπομπή μπορει να κρινει εναν ανθρωπο.  Απλα δε τη γνωριζουμε. Οποτε δε μπορω να πω ουτε πως ειναι αγγελος, ουτε πως ειναι του πεταματου για να την πηδηξω και να την παρατησω. Οποτε οι χαρακτηρισμοί:  
"Τελειως ΑΧΡΗΣΤΗ γκομενα, Αγραμματη, ακαλαισθητη, απιστη - ατιμη, ξινη, ψωνισμενη",  βγαζουν μια εμπαθεια, πολύ βαθύτερη απο αυτό που θα εβλεπε καποιος στο προσωπο αυτης της κοπελας. Δε γνωριζόμαστε και φυσικα δεν εχω σκοπο να σε προσβαλλω, απλά κρινω απο αυτα που διαβαζω.

Πως δεν μπορούμε ρε τύπε..
Αρκεί να δεις τις προσωπικές επιλογές που κάνει η καθεμιά τους και βγάζεις τα συμπεράσματά σου.

Δηλαδή αν κάποια διάσημη δεν έχει αφήσει γόνο για γόνο επιχειρηματία ή καναλάρχη για καναλάρχη,πρέπει να την γνωρίσεις από κοντά για να καταλάβεις τι είναι;

Της συγκεκριμένης το μπλαζέ στυλάκι δε σου λέει τίποτα;

Επισκέπτης

εγω θα γινομουν ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ πιρφορος για παρτη της

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Με τη διαφορά οτι εγω κρινω αυτο που βλεπω/ακουω/διαβαζω, ενω εσυ κρινεις καποιον που δε γνωριζεις.

Τεσπα, οποιος δινει αξία σε τετοια ατομα, κανει ζημια στον ιδιο και στην κοινωνια.

Η (σκετη) ομορφια ειναι υπερτιμημενη.

ΥΓ - Ο Ωνασης επαιξε με Καλλας.
Οχι με Αραβανη, Σπυροπουλου, Μενεγακη.
Γι' αυτο ηταν ΜΕΓΑΛΟΣ.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Οχι.

ΔΕΝ ηταν ΓΙ ΑΥΤΟ μεγαλος.

Ο Ωνασης, παροτι δεν ηξερε και πολλα γραμματα, εκανε ποιοτικες επιλογες σ' ολους τους τομεις της ζωης του.

Ειχε το καλυτερο σκαφος, το καλυτερο νησι, τις καλυτερες γκομενες, τα καλυτερα ρουχα...

Δεν ηταν Κοντομηνας και Κυριακου.

Alex_Born

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
22
Like
1.185
Πόντοι
2.390
Ο Ωνασης, παροτι δεν ηξερε και πολλα γραμματα, εκανε ποιοτικες επιλογες σ' ολους τους τομεις της ζωης του.

Ειχε το καλυτερο σκαφος, το καλυτερο νησι, τις καλυτερες γκομενες, τα καλυτερα ρουχα...

Δεν ηταν Κοντομηνας και Κυριακου.
Οι μεσόκοπες Κάλλας και Τζάκι Κένεντι ήταν οι καλυτερες γκομενες;;;;  :2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Οι μεσόκοπες Κάλλας και Τζάκι Κένεντι ήταν οι καλυτερες γκομενες;;;;  :2funny:

Ποιες μεσοκοπες μωρε?

Κατ' αρχας, την Τζακι την ηθελε για το ονομα και μόνο/ δεν ασχολιοταν μαζι της.

Η Καλλας ηταν ΘΕΟΤΗΤΑ, και η προηγουμενη γυναικα του, η Λιβανου, ηταν μουνακι με δισεκατομμυρια, που το εκμαυλισε στα 15 του.

=> Δεν εδινε αξία στην καθε τελευταια, οπως κανουν οι παρακμιακοι μπιζνεσμεν του Ελλαδισταν.
(=μαγκας).

Τωρα, αν νομζεις οτι στα παρτι του Μονακό εμενε "πιστος" στην Τινα και την Καλλας, τι να σου πω?  :idiot:

Alex_Born

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
22
Like
1.185
Πόντοι
2.390
Αν θεωρείς την Κάλλας όμορφη γυναίκα  πάω πάσο  :2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Αν δεν καταλαβαινεις τη διαφορά της Καλλας απ' τη Σπυροπουλου και τη Φαιη Σκορδα, παω πασο.

Περαστικα...

indianapacer11

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Κριτικές
6
Like
228
Πόντοι
1
Mια γυναίκα απλά επειδή είναι ωραία , δεν σημαίνει και κάτι.
Τη γκόμενα δεν την έχεις μόνο για σεξ, αλλά κυκλοφορείς κιόλας στη κοινωνία , και δεν μπορείς να έχεις ένα σούργελο δίπλα σου( δεν λέω ότι η Ευαγγελία είναι σούργελο, το ότι θέλει αντρες με χρήμα δεν μου κάνει καμια εντύπωση!)
Υπάρχουν χιλιάδες πανέμορφες γυναίκες.
Δηλαδή, αν είσαι ο Ωνάσσης και πηγαίνεις σε μια σημαντική εκδήλωση(π.χ gala σε μονακό κτλ), την Κάλλας θα θες να έχεις δίπλα σου,όχι τη Μενεγάκη και την Αραβανή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom