Νέα

Ευαγγελία Αραβανή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 269K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η Ευαγγελία είναι:

• μουνάρα

Ψήφοι: 545 63,4%
  • αρκετά όμορφη

Ψήφοι: 157 18,3%
  • συμπαθητική

Ψήφοι: 64 7,4%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 85 9,9%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 9 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    860

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ειναι σαν να συγκρινεις μια Ρολλς Ρόυς μ' ενα καλοσχεδιασμενο Toyota.

Βεβαια, ο Αρης εκανε παρεα με Τσωρτσιλ κλπ...

Οι Μητσοι (Μελισσανιδηδες, Κοντομηναδες) ασχολουνται με αλογα και ποδοσφαιρα  :jerking:

Οπότε, τι να την κανουν και τη σοβαρη συνοδο?

indianapacer11

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Κριτικές
6
Like
228
Πόντοι
1
:hi:
Ειναι σαν να συγκρινεις μια Ρολλς Ρόυς μ' ενα καλοσχεδιασμενο Toyota.

Βεβαια, ο Αρης εκανε παρεα με Τσωρτσιλ κλπ...

Οι Μητσοι (Μελισσανιδηδες, Κοντομηναδες) ασχολουνται με αλογα και ποδοσφαιρα  :jerking:

Οπότε, τι να την κανουν και τη σοβαρη συνοδο?

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Πως δεν μπορούμε ρε τύπε..
Αρκεί να δεις τις προσωπικές επιλογές που κάνει η καθεμιά τους και βγάζεις τα συμπεράσματά σου.

Δηλαδή αν κάποια διάσημη δεν έχει αφήσει γόνο για γόνο επιχειρηματία ή καναλάρχη για καναλάρχη,πρέπει να την γνωρίσεις από κοντά για να καταλάβεις τι είναι;

Της συγκεκριμένης το μπλαζέ στυλάκι δε σου λέει τίποτα;

Με τη διαφορά οτι εγω κρινω αυτο που βλεπω/ακουω/διαβαζω, ενω εσυ κρινεις καποιον που δε γνωριζεις.

Τεσπα, οποιος δινει αξία σε τετοια ατομα, κανει ζημια στον ιδιο και στην κοινωνια.

Η (σκετη) ομορφια ειναι υπερτιμημενη.

ΥΓ - Ο Ωνασης επαιξε με Καλλας.
Οχι με Αραβανη, Σπυροπουλου, Μενεγακη.
Γι' αυτο ηταν ΜΕΓΑΛΟΣ.

Κατσε ρε μεγαλε. Ακριβως το αντιθετο εγραψα. ΔΕ τη γνωριζω, οποτε ΔΕ τη κρινω. Εσυ την εκραξες και την περασες γενεες 14, κατι το οποιο ειναι περιεργο. Στο παραπανω γραφω και τους χαρακτηρισμους που της απεδωσες (ΑΧΡΗΣΤΗ γκομενα, Αγραμματη, ακαλαισθητη, απιστη - ατιμη, ξινη, ψωνισμενη). Λες (το ιδιο και ο ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ) πως γνωρίζεις. Μπορεις να πεις που τα βασιζεις; Ειλικρινα, δεν ειναι ειρωνια, θα ηθελα να μαθω για την τυπισσα.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Αν δεχόταν ένα βράδυ μεταξύ 22.00 και 06.00
να την κάνω ό,τι θέλω ακάποτα ....

της έπαιρνα ένα καινούργιο ντιζελάκι δώρο ...
Λάκη μπορεί να είσαι ένα αρχιφασισταριό και μισό  :grin: , αλλά στα μουνοθέματα είναι σα να τα γράφω εγώ αυτά που λες ναούμε. Όχι μόνο εδώ - γενικώς. (εδώ πχ συμφωνώ ακριβώς ακόμα και στο ωράριο  :boobies: )

αφιέρωση σε σένα και στον amjik που είπε για τη χροιά της φωνής της που μ' αγγίζει κι εμένα.

www.imagebam.com/image/efde54493065707] [/URL] www.imagebam.com/image/8bcb62493065714] [/URL] www.imagebam.com/image/3ddeed493065724] [/URL] www.imagebam.com/image/835843493065727] [/URL] www.imagebam.com/image/d90128493065733] [/URL] www.imagebam.com/image/4d448b493065737] [/URL] www.imagebam.com/image/0355d2493065740] [/URL] www.imagebam.com/image/6111d8493065746] [/URL]

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
s-l300.jpg

Στα νιάτα της καλύτερη από  την βαγγελιώ.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Λάκη μπορεί να είσαι ένα αρχιφασισταριό και μισό  :grin: , αλλά στα μουνοθέματα είναι σα να τα γράφω εγώ αυτά που λες ναούμε.

Eυχαριστώ για τα κοπλιμάν !
Ειδικά για το αρχιφασισταριό !!!!!!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
s-l300.jpg

Στα νιάτα της καλύτερη από  την βαγγελιώ.

Μια ζωή ασχετολογείς.

Συνέχισε να κάνεις κάτι εποικοδομητικό, με τα @!@ μου στο στόμα σου...

Πες μου ότι την φωτό στο playboy εσύ την αλλοίωσες από σεμνοτυφία...

Αν ναι, τότε πράγματι μένεις με την μαμά, και είχε δίκιο το Τραμουντάνας....

Μαμάκια.  :2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Κατσε ρε μεγαλε. Ακριβως το αντιθετο εγραψα. ΔΕ τη γνωριζω, οποτε ΔΕ τη κρινω. Εσυ την εκραξες και την περασες γενεες 14, κατι το οποιο ειναι περιεργο. Στο παραπανω γραφω και τους χαρακτηρισμους που της απεδωσες (ΑΧΡΗΣΤΗ γκομενα, Αγραμματη, ακαλαισθητη, απιστη - ατιμη, ξινη, ψωνισμενη). Λες (το ιδιο και ο ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ) πως γνωρίζεις. Μπορεις να πεις που τα βασιζεις; Ειλικρινα, δεν ειναι ειρωνια, θα ηθελα να μαθω για την τυπισσα.

Ναι, το βασιζω σ' αυτα που κανει και στον τροπο/υφος που μιλαει.

Πχ, και η Ματσουκα ειναι μια μουναρα του κερατά, αλλά δεν μου βγαζει ουτε χαζομαρα, ουτε το ψωνισμα του παγωνιού.

Στο αλλο ακρο: Σεβομαι απολυτα την Τζουλια Αλεξανδρατου. Εβγαλε εκατομμυρια τρωγοντας (δημοσιως) πουτσες.

Η Αραβανη ποια ακριβως ειναι? Τι ακριβως κανει? Τι ακριβως ΞΕΡΕΙ να κανει? Εχει κρυφα ταλεντα (που τα ξερεις εσυ, κι οχι εγω)?
Μπορει να παιξει σε μια ταινια, ως ηθοποιος?
Μπορει να γυρισει μια τσοντα?
Μπορει να δουλεψει σε μια τραπεζα?

Τι ακριβως ειναι - περα απο γλαστρα?

ΥΓ - Ακομη κι η φωνη της ειναι ενοχλητικη. Δηλαδη, αν αφαιρεσεις το περιβλημα, πετας ολο το υπολοιπο στον Καιαδα.

ΥΓ (2) - Αν εχεις κι αλλες αποριες, εδω ειμαστε.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Ωραια. Εξηγησες πως αυτο μπορεί να την κάνει αγραμματη (αν και αυτό σηκώνει κουβέντα, αλλα πες το και έτσι). Θες να την πεις και ξινή; οκ. Πάλι διαφωνώ, ξινή δεν είναι,  αλλά έστω, δε θα σε στεναχωρήσω. Ακαλαισθητη;Ξέρεις απο μοδα; Απιστη; κερατωνε; Ατιμη; δε κρατούσε το λογο της;; Αχρηστη;; προφανώς δεν ακολουθω πολυ τη show business και δε γνωρίζω...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ωραια. Εξηγησες πως αυτο μπορεί να την κάνει αγραμματη (αν και αυτό σηκώνει κουβέντα, αλλα πες το και έτσι). Θες να την πεις και ξινή; οκ. Πάλι διαφωνώ, ξινή δεν είναι,  αλλά έστω, δε θα σε στεναχωρήσω. Ακαλαισθητη;Ξέρεις απο μοδα; Απιστη; κερατωνε; Ατιμη; δε κρατούσε το λογο της;; Αχρηστη;; προφανώς δεν ακολουθω πολυ τη show business και δε γνωρίζω...

Και όλα αυτά να είναι , την πούτσα μου την κάνει σίδερο.
Τα μόνα πράγματα που θα ήθελα θα ήταν να μου καθόταν
και να μην με γρατζούναγε , να μην προσπαθούσε να φύγει ,
να μην ξέρναγε/χεζόταν/κατουριόταν όταν θα ... έκανα τα δικά μου στο κορμί της.

Για σκάκι , χόμπυ, σκοποβολή , πολιτικές κουβέντες, δουλειές κτλ ...

ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ...
ΑΝΔΡΕΣ ...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
της λειπει μια πετυχημενη πλαστικη τύπου Δούκισσας για να γεμισει  μπροστα

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Αφου δεν παρακολουθεις, πώς εχεις αποψη?

Και μαλιστα, με επιθετικο υφος.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
και να μην με γρατζούναγε , να μην προσπαθούσε να φύγει ,

Γιατι οχι?   :grin:

Επισης Λακη αυτη ειναι κοκαλιαρα θα σου σπασει απο την πολυ και βαναυση χρηση για κανα sweet ιεραποστολικο και μεχρι εκει αντεχει το αμορτισερ της.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Λακη, μιλαμε για γαμησι ή αλλου ειδους δραστηριοτητες?  

:orchestra:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom