Νέα

Εύα Καϊλή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sargiris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 272K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.584
Πόντοι
9.931

Και ερωτω πως στον πουτσο γίνεται να ψηφίσεις σε μια επιτροπή που δεν είσαι μέλος;:think::huh: Δη΄λαδη εκει οποιος θελει μπαίνει σε οποια επιτροπή θέλει και ψηφίζει;;:idiot:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.158
Πόντοι
34.538

Και ερωτω πως στον πουτσο γίνεται να ψηφίσεις σε μια επιτροπή που δεν είσαι μέλος;:think::huh: Δη΄λαδη εκει οποιος θελει μπαίνει σε οποια επιτροπή θέλει και ψηφίζει;;:idiot:
Μεγαλο κωλοχανειο η Ευρωβουλη τελικα..
Ουτε εδω δεν γινονται αυτα..

Μονσελας

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2020
Like
945
Πόντοι
86
Τελικά τίποτα δεν έκανε η Εύα
Τσάμπα την τραβάνε

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.897
Πόντοι
3.656

τύπε...όταν μαζεύεις στο ίδιο κτίριο 200 άτομα που με τα λεφτά των άλλων παίρνουν 300Κ το χρόνο και δεν υπάρχει κανένας να τους ελέγξει ούτε στο τι κάνουν ούτε στο αν βασικά κάνουν κάτι....

μην περιμένεις να είναι και τσίτα στους κανόνες :confused:

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Τύποι εγώ θυμάμαι την πρώτη φορά που την είδα και ήταν στην βραδινή εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη "όλα", πριν από ακριβώς 20 χρόνια.
Τότε είχε μιλήσει για την υποψηφιότητα της για δημοτικός σύμβουλος όπου και τελικά εκλέχτηκε. Στην εκπομπή εκείνη ήταν και ο Περρής.
Θυμάμαι ότι μιλούσε γρήγορα και κάπως "έριχνε τους άλλους που ίσως ήθελαν να την πάρουν στο ψιλό λόγω του νεαρού της ηλικίας της αλλά η γλωσσοκοπάνα τους κέρδισε στο τέλος.
Στο δια ταύτα, η κοπέλα μπορεί να ξεκίνησε με κάπως αγνές διαθέσεις αλλά στην πορεία αλλοτριώθηκε, γλυκάθηκε από την εξουσία και υπέπεσε στην απληστία.
Άποψη μου είναι ότι κανένας δεν πρέπει να μένει στην εξουσία πάνω από 8-10 χρόνια. Μετά τα πρόσωπα πρέπει να αλλάζουν για να μπαίνουν νέες ιδέες.
Αυτή είναι η χρησιμότητα των εκλογών στις Δημοκρατίες και όσοι αμφισβητούν την χρησιμότητα των εκλογών, είναι φασίστες, Τέλος.

Αυτό ακριβώς . Το πολύ δυο τετραετίες συνολικά και μετά τέλος Είτε πρόκειται για βουλευτή είτε για πρωθυπουργό είτε για δήμαρχο είτε για δημοτικό σύμβουλό κτλ Και μια θητεία μόνο για διοικητές οργανισμών κτλ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297

Κάποιοι αιδοιοδουλοι υπέκυψαν στην ομορφιά της και την άφησαν να ψηφίσει αν και δεν ήταν μέλος την εν λόγω επιτροπής.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Επανήλθε πολύ γρήγορα σε φόρμα η υιοθέτησε;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Σαλονικιες και οι δύο....

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446

Γίνεται διότι είναι η καυλί , και έτσι γουστάρει , και διότι πάνω από όλα ο “σοσιαλισμός” , και η γινόμαστε ρόμπα η σας κάνω κουμάντο .

Στο τέλος της διαδικασίας υπήρχε μία παραπάνω ψήφος. Όταν αντιλήφθηκαν ότι ήταν της Εύας Καϊλή, οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές προκειμένου να μην εκτεθούν δημοσίως δήλωσαν πως η Ελληνίδα ευρωβουλευτής αντικατέστησε τη Γερμανίδα ευρωβουλευτή Μπριγκίτ Σίπελ, η οποία τελικά απέσυρε τη δική της ψήφο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.897
Πόντοι
3.656
Κάποιοι αιδοιοδουλοι υπέκυψαν στην ομορφιά της και την άφησαν να ψηφίσει αν και δεν ήταν μέλος την εν λόγω επιτροπής.
τύπε εγώ αν μου καθόταν η Καϊλή να τη σκίσω θα την άφηνα να ψηφήσει χωρίς δεύτερη σκέψη πάντως...είναι κάτι loosers που λένε για νομιμότητες και φυλακές και κάτι μαλακιες...

τέτοια μουνιά πρέπει να τα ψηφίζουμε να μένουν για πάντα εκεί να τα βλέπουμε στο YouTube...όταν γίνει μπαλότσα τότε ναι...να την συλλάβουν την ίδια ώρα και ισόβια

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
τύπε εγώ αν μου καθόταν η Καϊλή να τη σκίσω θα την άφηνα να ψηφήσει χωρίς δεύτερη σκέψη πάντως...είναι κάτι loosers που λένε για νομιμότητες και φυλακές και κάτι μαλακιες...

τέτοια μουνιά πρέπει να τα ψηφίζουμε να μένουν για πάντα εκεί να τα βλέπουμε στο YouTube...όταν γίνει μπαλότσα τότε ναι...να την συλλάβουν την ίδια ώρα και ισόβια
Το σωστό είναι να μην υποκύψεις γιατί τότε θα δείχνεις σεβασμό στα όργανα που φέρεις....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καπου ακουσα οτι η σαλονικη βγαζει καλες πουτανες
Με αυτές μεγαλώσαμε εμείς οι Βόρειοι...βέβαια οι πιο καλές είναι του Αν.Μπλοκ.οι Ελληνίδες υστερούν διαχρονικά....

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506

λογια βγαλμενα απο τα βαθη της ψυχης το ροπαο....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
υπάρχει μεγαλύτερος σεβασμός από το να τους δείξεις την Εύα στο πιάτο? :confused:
Αν φτύσεις τέτοια γκόμενα δείχνοντας πίστη στο καθήκον θα χτυπήσεις άλλες ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ...γεμίσαμε λαμόγια και αιδοιοδουλους.Πραγματικοι άνδρες είναι είδος υπό εξαφάνιση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom