pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.286
- Πόντοι
- 3.556
Οι Μεξικανοί της Ευρωβουλής θα καταντήσουντυπε εχουνε ξεπεσει στην κλεψια τοσο πολυ οι πασοκοι,που στο τελος θα βγουν να καθαριζουν τζαμια αυτοκινητων στα φαναρια
Οι Μεξικανοί της Ευρωβουλής θα καταντήσουντυπε εχουνε ξεπεσει στην κλεψια τοσο πολυ οι πασοκοι,που στο τελος θα βγουν να καθαριζουν τζαμια αυτοκινητων στα φαναρια
..και τα υπόλοιπα τύπε..Θέλω να χύσω σε αυτό το αγγελικό προσωπάκι
Μόνο σε λαμόγια του διεθνούς jet shit επιτρέπει πρόσβαση ...αμφιβάλλω αν δέχεται όμως έστω και από αυτούς τέτοιο τελείωμα.Θέλω να χύσω σε αυτό το αγγελικό προσωπάκι
Θα το διδάσκονται τα παιδάκια στην γιορτή για το Πολυτεχνείο το 2087....Ανάθεμα την ώρα
Κατάρα την στιγμή
Συλλάβανε οι Βέλγοι
Την Εύα Καϊλή
Την βλέπω σκετσάκι στον Σεφερλή το καλοκαίρι...
Φήμες λένε πως το Ευάκι το έπαιξε δύσκολη Ελλεηνίδα και οι Άραβες δεν τα κατάφεραν, οπότε την πλέρωσαν να μην χάνουν το χρόνο τουςΔεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πριν, αλλά εύχομαι οι άραβες εκτος από τα λεφτά να της έδωσαν κ το μουνι στο χέρι
Μόνο ξενερωτους χλεχλεδες με χρυσόσκονη Βρυξελλών αφηνει να την αγγίζουν...Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πριν, αλλά εύχομαι οι άραβες εκτος από τα λεφτά να της έδωσαν κ το μουνι στο χέρι
Δεν νομιζω οτι οι Αραβες θα έμπλεκαν την δουλειά με την διασκέδαση.Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πριν, αλλά εύχομαι οι άραβες εκτος από τα λεφτά να της έδωσαν κ το μουνι στο χέρι
ΞεφτιλίστηκεΩς Αρχιτέκτον Μηχανικόςςςςαααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχχα ... end of story
Ως παρουσιάστρια μέχρι και η Σπυροπούλου κλάσεις ανώτερη
Στη πολιτική σκηνή συναγωνίζεται σε αχρηστία επάξια την Νάντια Γιαννακοπούλου
Μιλάμε για βαρέων βαρών βιογραφικό που δικαιολογεί κα΄θε μίζα που πήρε από τους κελεμπίες που κουτουλάνε πάτωμα
Με τον Ιβαν Σαββιδη του παοκ , δεν το παιζε καθολου δυσκοληΦήμες λένε πως το Ευάκι το έπαιξε δύσκολη Ελλεηνίδα και οι Άραβες δεν τα κατάφεραν, οπότε την πλέρωσαν να μην χάνουν το χρόνο τους
Και ειναι και πρακτορας των αμερικανων για κανα κονεΔεν σου αρέσει η μιλφάρα μας?
Με τον Christos Savvidis να δεις πως μούσκευε στο άκουσμα και μόνοΜε τον Ιβαν Σαββιδη του παοκ , δεν το παιζε καθολου δυσκολη
Με τον Ιβαν Σαββιδη του παοκ , δεν το παιζε καθολου δυσκολη
ναι για ενα φεγγαρι, την ειχε βαλει και καλα υπευθυνη επικοινωνιας του Παοκτυπε τον επαιρνε απο τον ασβερκο;
Με τον Christos Savvidis να δεις πως μούσκευε στο άκουσμα και μόνο
Σαλονικιες, οι καλυτερες γυναικες. Ψηλες , ξανθιες με γαλαζια ματια και γουσταρουν να κατεβουν στην ΑθηναΩπα τυπε! Η αδελφη της μου φαινεται καλύτερη, πως το λενε το μωρο;;