You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Eύα, ανεξάρτητη cg (εγχειρισμένη...) στην Αθήνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos58
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 194K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
α ρεεε κωστακι.....
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
ρε συ κωστα την εχεις παρει ποτε την ευα??????//
troat fuckerrrrrrr
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Δεν υπαρχει αγγελια,αν δουλευει,δουλευει με γνωστους απο παλιαμαγκες μπορειται να βαλετε την αγγελια της?δεν μπορω να την βρω.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
Δεν υπαρχει αγγελια,αν δουλευει,δουλευει με γνωστους απο παλια
μπας κ χεις το τηλ της γιατι εμενα δεν μου το δινει είμαι κακο παιδι λεει συνεχεια..
sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
κ εγω οσα πμ κ αν έστειλα μου λέει οτι έχει σταματήσει κρίμα κ ήθελα να της κανω ενα καλο τεστ ντραιβ..μπας κ χεις το τηλ της γιατι εμενα δεν μου το δινει είμαι κακο παιδι λεει συνεχεια..
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
κ εγω οσα πμ κ αν έστειλα μου λέει οτι έχει σταματήσει κρίμα κ ήθελα να της κανω ενα καλο τεστ ντραιβ..
εγω προλαβα τ καλα ..αλλα όλα τα ωραια καποτε τελειωνουν
troat fuckerrrrrrr
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
μακαρι να το ειχα αλλα δενμπας κ χεις το τηλ της γιατι εμενα δεν μου το δινει είμαι κακο παιδι λεει συνεχεια..
sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
πόσο καιρό έχει που σταμάτησε μαν θυμάσαι ..εγω προλαβα τ καλα ..αλλα όλα τα ωραια καποτε τελειωνουν
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
πόσο καιρό έχει που σταμάτησε μαν θυμάσαι ..
3 ετια συγουρα μπορει κ παραπανω
θα έρθει μέρα που θα δούμε στο θρεντ του Αγκύρας ¨Σήμερα δουλευει το ευάκι!!!!
παχυνε πλεον αρκετα και ασχολειται με την αισθητικη πλεον... απο εδω μεσα εξαφανισμενη... απο το facebook , δεν απανταει ... μαλλον αποσυρθηκε λογω ηλικιας
sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
η γριά η κότα έχει το ζουμί μαν κ εγω θέλω πολύ να βράσει πανω στο καυλι μου σαν κοτουλααα χε χε ..παχυνε πλεον αρκετα και ασχολειται με την αισθητικη πλεον... απο εδω μεσα εξαφανισμενη... απο το facebook , δεν απανταει ... μαλλον αποσυρθηκε λογω ηλικιας
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.284
παχυνε πλεον αρκετα και ασχολειται με την αισθητικη πλεον... απο εδω μεσα εξαφανισμενη... απο το facebook , δεν απανταει ... μαλλον αποσυρθηκε λογω ηλικιας
οτι θελει λεει ο καθενας εδω μεσα.Εχεις δει το ευακι αυτη την περιοδο??????????????????? μαλλον οχι. Ειναι πιο ωραια απο ποτε.Και αν δεν ειναι εικοσαρα βαζει κατω σχεδον ολες τους ειναι τοσο καυλερο πλασμα που δεν αντιστεκεται κανεις και δεν συγκρινεται με (και καλα ωραιες) εδω μεσα . Το οτι σταματησε ειναι επιλογη της και για δικους της λογους Οπως και το αν θα ξαναρχισει παλι ειναι δικο της θεμα.Ομως αν την ξαναδειτε και σας κοπει η ανασα να δω τι θα λετε
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.284
Α και κατι ακομα.Επειδη μαζι μου συναργαστηκε ,οταν σταματησε προ τριετιας εκανε 40 ραντεβου που ηταν τριανταρια πενηνταρια και κατοσταρια Αυτο για να καταλαβεταιτε τι σημαινει τοπ επαγγελματιας και επισης να φανταστητε για ποιο λογο σταματησε
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Συνημμένα
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
η γριά η κότα έχει το ζουμί μαν κ εγω θέλω πολύ να βράσει πανω στο καυλι μου σαν κοτουλααα χε χε ..
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Αν και σ εχω δει μια μονο φορα στο αγκυρας χωρις να εχω περασει μαζι σου,αν και πολυ θα το ηθελα,ευχαριστως να μοιραστουμε το παστιτσιο
Αγάπη μου κάνω και την αυθεντική μπεσαμελ όχι ότι κι ότι …….χα χα χα χα χα χα χα χα χα
duo_processor
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
Ευάρα και τα μυαλά στα κάγκελα!!! Οσοι δεν την γνώρισαν ας μην λένε πολλά...
Γειά σου Ευάρα Αστέρι!!!
Γειά σου Ευάρα Αστέρι!!!