Νέα

Eύα, ανεξάρτητη cg (εγχειρισμένη...) στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos58
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 193K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
φερνει και τον πουτσο μαζι η τον εχει σπιτι στον τοιχο σαν βαλσαμομενο ελαφι? :2funny:

Πως δεν τον φέρνει ρε σύ! Άμα εσύ τον θέλεις τον έχει κρατήσει και σε εξυπηρετεί!

Μετά αναρωτιώμουν γιατί δεν θέλει να φτάσει το τηλέφωνό της στον οποιονδήποτε; Για να μην ακούει αυτές τις παπαριές!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Εμένα με χαλάει ο τίτλος!!!
Το εγχειρισμένη τι το ήθελες ρε 58???? :huh:
Άλλοι θα νομίζουν ότι έκανε εγχείρηση προστάτη η ξέρω γω τι!!! :headbang:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206

To εγχειρισμένη δε υπήρχε στον αρχικό τίτλο του giorgos 58. Το προσέθεσε κάποιος μοντ, προφανώς προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, παρ' ότι για να γίνει η παρεξήγηση θα έπρεπε κανείς να είναι ή πολύ βλάκας ή εντελώς απρόσεκτος, διότι το "γεγονός" ανεφέρετο σχεδόν σε κάθε σελίδα.
Έστω!

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Και εγώ εγχειρισμένος είμαι, αλλά δεν ζητάω χρήματα από αυτές που πάνε μαζί μου!!!

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166

Και εμενα με χαλαει ο τιτλος(εγχειρισμενη που προστεθηκε) δεν μπορω να τα βαλω με τους μοντ,πολλοι δεν διαβαζουν μερικες προηγουμενες απαντησεις για να καταλαβουν για τι μιλαμε
να πως ηταν ο αρχικος τιτλος

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
τοσες σελιδες παλι (και θα γινουν αλλες τοσες) για να διαφημιστει το ευακι. ελεος ρε παιδια, ελεος.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
δεν καταλαβαινω τον τροπο σου!!!!θες να εχουμε σκοινακια πρωϊνιατικα????

Να στο πω εγώ με πιο ευγενικό τρόπο! (Δεν είναι επιτηδευμένος, γενικά προσπαθώ να παραμένω ευγενής)

Γιατί κάποιος ασχολείται με ένα θέμα που θεωρεί ανάξιο λόγου, το πιο λογικό θα ήταν να το αγνοήσει, εγώ έτσι θα έκανα.
Και δεν ασχολείσαι απλά, το παρακολουθείς έτοιμος να απαντήσεις σαν να σε ενδιαφέρει πάρα πολύ!
Αυτή είναι η απορία μου. Αν θέλεις μου δίνεις μια λογική εξήγηση.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Να στο πω εγώ με πιο ευγενικό τρόπο! (Δεν είναι επιτηδευμένος, γενικά προσπαθώ να παραμένω ευγενής)

Γιατί κάποιος ασχολείται με ένα θέμα που θεωρεί ανάξιο λόγου, το πιο λογικό θα ήταν να το αγνοήσει, εγώ έτσι θα έκανα.
Και δεν ασχολείσαι απλά, το παρακολουθείς έτοιμος να απαντήσεις σαν να σε ενδιαφέρει πάρα πολύ!
Αυτή είναι η απορία μου. Αν θέλεις μου δίνεις μια λογική εξήγηση.
σαν ευγενικος χαρακτηρας που ειμαι και εγω απλως διαβαζα το εν λογω θεμα. η συγκεκριμενη δεν με ενδιαφερει τι κανει (δεν ειναι του τυπου μου) απλα το οτι καποιοι απο εδω επιμενουν με μανια να διαφημιζουν συγκεκριμενες κοπελες κανει καραμπαμ.....ελπιζω να σε καλυψε η εξηγηση μου φιλε μου. τωρα συνεχιστε να διαφημιζετε μην χαλασω την δουλεια κιολας

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206

Λοιπόν επειδή κινδυνεύω να βγω και promoteur της Εύας μέτρησα τα ποσταρίσματά μου στο θρεντ. Είναι 9 σε σύνολο 172 (Τα 5 μάλιστα είναι στις δύο τελευταίες σελίδες) Συνεπώς το θρεντ δεν συντηρείται από εμένα!
Πόσα έχουν ποστάρει άλλοι είναι δική τους δουλειά, πάντως παρά πολλούς είδα με αρκετά περισσότερα.
Επίσης μου έχει ζητηθεί το τηλ. από καμμιά δεκαριά με π.μ. και το έδωσα μόνο σε δύο, μετά από δική τους επιμονή. Τόσο πολύ προμόσιον!
Άμα ήθελα να προμοτάρω έλεγα όποιος θέλει με ρωτάει και το δίνω, γιατί για κάποιο γραφείο το έχω κάνει, ήμουν ακόμη πολύ νέος στο σάιτ και με είχε εκνευρίσει η λογική των "παλιών" που το κρατούσαν για πάρτη τους, και το τηλ αυτό το έχω δώσει σε καμιά 15αριά άτομα που μου το ζήτησαν με π.μ. κι ας έχω "ψωνίσει" από το γραφείο μόνο δύο φορές. Με είχαν πει εξυπνάκια τότε αλλά όχι promoteur!

Και ρε συ Στρατάρχη και εσύ μάλλον (δεν τα μέτρησα!) περισσότερα πόστ έχεις κι ας είναι αρνητικά, άρα περισσότερη συμμετοχή από εμένα στην συντήρηση του πόστ στην επικαιρότητα.

Παίδες άμα θέλετε κάτι να ξεχαστεί καλλίτερα μην γράφετε τίποτα, γιατί και η αρνητική δημοσιότητα, δημοσιότητα είναι! 

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Λοιπόν επειδή κινδυνεύω να βγω και promoteur της Εύας μέτρησα τα ποσταρίσματά μου στο θρεντ. Είναι 9 σε σύνολο 172 (Τα 5 μάλιστα είναι στις δύο τελευταίες σελίδες) Συνεπώς το θρεντ δεν συντηρείται από εμένα!
Πόσα έχουν ποστάρει άλλοι είναι δική τους δουλειά, πάντως παρά πολλούς είδα με αρκετά περισσότερα.
Επίσης μου έχει ζητηθεί το τηλ. από καμμιά δεκαριά με π.μ. και το έδωσα μόνο σε δύο, μετά από δική τους επiμονή. Τόσο πολύ προμόσιον!
Άμα ήθελα να προμοτάρω έλεγα όποιος θέλει με ρωτάει και το δίνω, γιατί για κάποιο γραφείο το έχω κάνει, ήμουν ακόμη πολύ νέος στο θρεντ και με είχε εκνευρίσει η λογική των "παλιών" που το κρατούσαν για πάρτη τους, και το τηλ αυτό το έχω δώσει σε καμιά 15αριά άτομα που μου το ζήτησαν με π.μ. κι ας έχω "ψωνίσει" από το γραφείο μόνο δύο φορές. Με είχαν πει εξυπνάκια τότε αλλά όχι promoteur!

Και ρε συ Στρατάρχη και εσύ μάλλον (δεν τα μέτρησα!) περισσότερα πόστ έχεις κι ας είναι αρνητικά, άρα περισσότερη συμμετοχή από εμένα στην συντήρηση του πόστ στην επικαιρότητα.

Παίδες άμα θέλετε κάτι να ξεχαστεί καλλίτερα μην γράφετε τίποτα, γιατί και η αρνητική δημοσιότητα, δημοσιότητα είναι! 

ειδες οτι χανετε απο την λιστα το θεματακι και εγραψες να το ανεβασεις ετσι?????????

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
τοσες σελιδες παλι (και θα γινουν αλλες τοσες) για να διαφημιστει το ευακι. ελεος ρε παιδια, ελεος.

κανεις δεν σε υποχρεωσε να συμμετεχης σε αυτο το thread , οποτε γιατι ασχολησε ?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Και εμενα με χαλαει ο τιτλος(εγχειρισμενη που προστεθηκε) δεν μπορω να τα βαλω με τους μοντ,πολλοι δεν διαβαζουν μερικες προηγουμενες απαντησεις για να καταλαβουν για τι μιλαμε

Α οκ νόμιζα ότι το "εγχειρισμενη " το είχες βάλει αρχικά εσύ.
Εντάξει αφού οι μόντ το σκεφτηκαν έτσι σαν διευκρίνηση αυτοί ξέρουν καλλίτερα αφου χειρίζονται τα του σάϊτ. Εξάλλου δεν είναι και ψεμα. Εγώ προσωπικά  πάω πάσο Γιώργο. :)

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
μια ερωτηση,η Ευα εχει απο ενα τατουαζ σε καθε μπρατσο της??

aris2659

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
οχι , αλλα γιατι ρωτας ? με ποια την μπερδεψες

Stories

Νέο!

Stories