Λοιπόν επειδή κινδυνεύω να βγω και promoteur της Εύας μέτρησα τα ποσταρίσματά μου στο θρεντ. Είναι 9 σε σύνολο 172 (Τα 5 μάλιστα είναι στις δύο τελευταίες σελίδες) Συνεπώς το θρεντ δεν συντηρείται από εμένα!
Πόσα έχουν ποστάρει άλλοι είναι δική τους δουλειά, πάντως παρά πολλούς είδα με αρκετά περισσότερα.
Επίσης μου έχει ζητηθεί το τηλ. από καμμιά δεκαριά με π.μ. και το έδωσα μόνο σε δύο, μετά από δική τους επιμονή. Τόσο πολύ προμόσιον!
Άμα ήθελα να προμοτάρω έλεγα όποιος θέλει με ρωτάει και το δίνω, γιατί για κάποιο γραφείο το έχω κάνει, ήμουν ακόμη πολύ νέος στο σάιτ και με είχε εκνευρίσει η λογική των "παλιών" που το κρατούσαν για πάρτη τους, και το τηλ αυτό το έχω δώσει σε καμιά 15αριά άτομα που μου το ζήτησαν με π.μ. κι ας έχω "ψωνίσει" από το γραφείο μόνο δύο φορές. Με είχαν πει εξυπνάκια τότε αλλά όχι promoteur!
Και ρε συ Στρατάρχη και εσύ μάλλον (δεν τα μέτρησα!) περισσότερα πόστ έχεις κι ας είναι αρνητικά, άρα περισσότερη συμμετοχή από εμένα στην συντήρηση του πόστ στην επικαιρότητα.
Παίδες άμα θέλετε κάτι να ξεχαστεί καλλίτερα μην γράφετε τίποτα, γιατί και η αρνητική δημοσιότητα, δημοσιότητα είναι!