Νέα

Eύα, ανεξάρτητη cg (εγχειρισμένη...) στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos58
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 193K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

LATREL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
0
58 σου το στελνω σε PM θα μου στηλεις σε PM το τηλ?

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
οχι ρε παιδια την αληθεια λεω.δεν ειμαι κανενας μαλακας.ρε 58 μου εχει πει και που μενει ακριβος.
Το τηλ θελης αλλα σε ρωταω που μενη να μου πης και δεν μου λες(οχι εδω ομως με πμ) το γυριζης και λες οτι πηγε διακοπες χαλκιδικη

LATREL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
0
οκ πες μου που να σου το στηλω?

LATREL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
0
58 ΣΟΥ ΤΟ ΕΣΤΗΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟ ΤΟ ΤΗΛ.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Λοιπόν παίδες δυό τρία πράγματα για την Εύα.

Το πως είναι χειρουργημένη και άρα αντενδείκυται για όσους η ιδέα τους χαλάει, το εμπεδώσαμε!
Το δεύτερο μείον τώρα είναι πως επιμένει (όπως είχε μάθει στο "σπίτι") το στοματικό να το κάνει με προφυλακτικό, παρά τις περί του αντιθέτου παραινέσεις των φίλων της. Και αυτό για όσους δεν τους χαλάει λοιπόν.

Τώρα στα θετικά. Όποιος τελικά προσπεράσει τα παραπάνω και την πάρει, κινδυνεύει από τον ερωτισμό που αποπνέει η παρουσία της και η συμμετοχή της στο σεξ να ξεχάσει όσες άλλες έχει πάρει!
Για την εμφάνιση να πω ένα. Άμα σκάσει μύτη η Εύα σε ένα κλάμπ ή ένα μπουζουκζίδικο θα γίνει μη ελεγχόμενη διαδήλωση! Κάτι σαν τον προηγούμενο Δεκέμβρη. Για πόσα σιτιτούρια που βρίσκονται εδώ τώρα και ζητάνε τα διπλά θα γινόταν κάτι αντίστοιχο;
Το σέρβις τώρα δεν περιγράφεται με λόγια, πρέπει κανείς να το βιώσει!

Για τα τηλέφωνα, δυστυχώς, μην ξαναρωτάτε. Και η ίδια μάλλον δεν ξέρει πόσο πολύ θέλει να ξανοιχτεί (προφανώς εδώ υφίσταται μία ιδιορυθμία, αλλά δεν θα την βγάλουμε γκόμενα για να μας πειράζει ο ασταθής ψυχισμός της!) όμως πιστεύω πως αν όχι για άλλο λόγο και μόνο για την ικανοποίηση της ματαιοδοξίας της να γίνει (πιο) διάσημη θα το αποφασίσει να ξανοιχτεί!

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το δεύτερο μείον τώρα είναι πως επιμένει (όπως είχε μάθει στο "σπίτι") το στοματικό να το κάνει με προφυλακτικό, παρά τις περί του αντιθέτου παραινέσεις των φίλων της.

εγω θα το ελεγα συν  ;) , διοτι τοσες αρωστιες κυκλοφορουν εκει εξω  , μπραβο  :dancing: ΕΥΑΚΙ

Τώρα στα θετικά. Όποιος τελικά προσπεράσει τα παραπάνω και την πάρει, κινδυνεύει από τον ερωτισμό που αποπνέει η παρουσία της και η συμμετοχή της στο σεξ να ξεχάσει όσες άλλες έχει πάρει!

το εχω παθει αυτο ,  οταν δουλευε ακομα  στην ΑΓΚΥΡΑΣ  , φαντασου τωρα τι θα γινεται  :fuck1: :knockinb: :fuck2:

.

Για πόσα σιτιτούρια που βρίσκονται εδώ τώρα και ζητάνε τα διπλά θα γινόταν κάτι αντίστοιχο;

αστα εκει να ψαχνουν να βρουν κανενα παπου , Ο Ξ ΩΩΩΩΩΩΩΩ :tickedoff:

Το σέρβις τώρα δεν περιγράφεται με λόγια, πρέπει κανείς να το βιώσει!

εαν το εχεις δοκιμασει , δωσε μερικες πληροφοριες παραπανω , σε ξενοδοχειο ? ποση ωρα ? τιμη ?  και τα σχετικα , ξερεις τωρα . . .  :helpplea:

να γίνει (πιο) διάσημη εαν θα το αποφασίσει να ξανοιχτεί!

ειναι σιγουρο αυτο !!!!!!!!!!!!!!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
εγω θα το ελεγα συν  ;) , διοτι τοσες αρωστιες κυκλοφορουν εκει εξω  , μπραβο  :dancing: ΕΥΑΚΙ

δωσε μερικες πληροφοριες παραπανω , σε ξενοδοχειο ? ποση ωρα ? τιμη ?  και τα σχετικα , ξερεις τωρα . . . 

1. Προσωπικά δεν διαφωνώ με την προφύλαξη στο στοματικό, κάποιους όμως τους "χαλάει" και στην προκειμένη περίπτωση ο πελάτης έχει πάντα δίκιο!

2. 120 η ώρα σε ξενοδοχείο (τα μισά από τα σιτιτούρια δεν είπαμε!) Παίζει και άναλ με έξτρα χρέωση αλλά δεν ρώτησα γιατί δεν με ενδιέφερε.
Μόνο έχει ένα πρόβλημα με τα γαμιστωνάδικα, γιατί δεν τα ξέρει ακόμη και για αυτό μην την στέλνετε σε απίθανα μέρη. Μόνο σε όσα είναι εύκολο να την κατευθύνετε.

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
  Μόνο έχει ένα πρόβλημα με τα γαμιστωνάδικα, γιατί δεν τα ξέρει ακόμη και για αυτό μην την στέλνετε σε απίθανα μέρη. Μόνο σε όσα είναι εύκολο να την κατευθύνετε.
Σιγα σιγα θα τα μαθη ολα με τον καιρο γινονται

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.355
Πόντοι
506
  2. 120 η ώρα σε ξενοδοχείο (τα μισά από τα σιτιτούρια δεν είπαμε!) Παίζει και άναλ με έξτρα χρέωση αλλά δεν ρώτησα γιατί δεν με ενδιέφερε.
120 η ώρα!!!
--------------------------------------------------
Όνομα:  EVA-TRANS
Αξίωμα: Νέος
Ημερομηνία εγγραφής: 01/04/08, 15:03
Τελευταία σύνδεση: 04/02/09, 07:07
---------------------------------------------------
όσο ήταν στα 20... κάθε μέρα εδω μέσα ψάρευε πελάτες με καυλωτικές φωτο, τώρα έγινε ακριβοθώρητο κολ γκερλ, τρομάρα της....

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
120 η ώρα σε ξενοδοχείο (τα μισά από τα σιτιτούρια δεν είπαμε!) Παίζει και άναλ με έξτρα χρέωση αλλά δεν ρώτησα γιατί δεν με ενδιέφερε.

Η σωστή λέξη είναι εϊναλ (=πρωκτικό) διότι το αναλ είναι το χρονικό κάποιου γεγονότος, εκτός και αν τη θέλει κάποιος για να του διαβάσει κάποιο χρονικό!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

FRANCO

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
φερνει και τον πουτσο μαζι η τον εχει σπιτι στον τοιχο σαν βαλσαμομενο ελαφι? :2funny:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
φερνει και τον πουτσο μαζι η τον εχει σπιτι στον τοιχο σαν βαλσαμομενο ελαφι? :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:
120 η ώρα!!!
--------------------------------------------------
Όνομα:  EVA-TRANS
Αξίωμα: Νέος
Ημερομηνία εγγραφής: 01/04/08, 15:03
Τελευταία σύνδεση: 04/02/09, 07:07
---------------------------------------------------
όσο ήταν στα 20... κάθε μέρα εδω μέσα ψάρευε πελάτες με καυλωτικές φωτο, τώρα έγινε ακριβοθώρητο κολ γκερλ, τρομάρα της....
διαφημιστηκε κ τωρα παει γαμιοντας :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom