Νέα

Eύα, ανεξάρτητη cg (εγχειρισμένη...) στην Αθήνα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos58
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 193K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Μηνύματα
17.130
Like
5.807
Πόντοι
1.206
Λες να τον γαμούσε η Εύα πριν το κόψει; :grin:
Εγώ την γνώρισα με μουνί, αλλά μου είχε πει πως όταν πιο παλιά το είχε το εργαλείο, ήταν πολύ μεγάλο και επειδή αυτούς που γαμούσε τους σιχαινόταν τους γαμούσε πολύ άγρια αλλά σε αυτούς τους άρεσε και το ευχαριστιώταν! :cheesy: :cheesy:
Σοβαρολογώ τώρα!
 

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Μηνύματα
495
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
τελεία και παύλα ?   τι σε κόφτει εσένα για μια ποτάνα που ειναι αντρας ΄΄΄΄ ύποπτη για κάθε πιθανό αφροδίσιο ,,,, έχεις κάποια σχέση με αυτο το πλάσμα ?  γιατι ξεφυτρώνεις απο το πουθενά ?  ύποπτο ....
αυτά τα πλάσματα χρειάζονται ειδική μεταχείρηση αλλιώς αφήνουν σημάδια .....
κοπέλα ?  ο .... μαντράχαλος που απο μήτσος μούγινε εύα ?
οι διαχειριστές να πράξουν τα δέοντα ..... πασί κατεύθυνση ////

Ας πεταχτω και εγω σαν την πουτσα!  :2funny:

Φιλτατε,εχεις καθε δικαιωμα να γραψεις την αποψη σου για τους παντες. Απλα καλο ειναι να μην το ''χοντραινουμε'' το πραγμα και να γραφουμε μπινελικια κτλ χωρις λογο. Εαν εχεις καποιο παραπονο απο την συγκεκριμενη κοπελα στειλε της ενα μηνυμα η αντε στην τελικη γραψε κατι στο thread με επιχειρηματα ομως. Οχι μπινελικια και προσβολες ετσι απο το πουθενα. Οχι τιποτε αλλο αλλα πραγματικα δινεις την εντυπωση πως βριζεις χωρις κανενα λογο και μπορει να χανεις και το δικιο σου,αν το εχεις.

*Εγω παντως ενα εχω καταλαβει.Υπαρχουν καλοι και κακοι ανθρωποι. Ολα τα αλλα περι φυλου , σεξουαλικων προτιμησεων κτλ ειναι :pipa1:  Το πως συμπεριφερεται καποιος στον αλλον μετραει. Οχι τι κανεις στο κρεββατι. Εξαλλου δεν υποχρεωνει κανενας τον αλλον με το ζορι να  :knockinb: . Εχω συναντησει ''πουστηδες'' που ειχαν πολλα πιο πολλα αρχιδια απο κατι ''φυσιολογικους'' και ειχαν λογο και τιμη επανω τους. Καλο ειναι απο μια ηλικια και μετα να φευγει η τσιμπλα και το πουρι απο το μυαλο.

peace
 

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Μηνύματα
661
Like
34
Πόντοι
6
για ποιο λογο δεν σβηνουν τα υβριστικα μηνυματα οι διαχειριστες?? είναι αρκούντως προσβλητικα για να σβηστουν θεωρω!
 

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Μηνύματα
3.449
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
Καλημέρα ευαρα που είσαι εσυ χάθηκες θα σε δούμε απο κοντά εεε μωρό για στείλε μου κανένα μην..
 

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Μηνύματα
3.132
Like
10
τελεία και παύλα ?   τι σε κόφτει εσένα για μια ποτάνα που ειναι αντρας ΄΄΄΄ ύποπτη για κάθε πιθανό αφροδίσιο ,,,, έχεις κάποια σχέση με αυτο το πλάσμα ?  γιατι ξεφυτρώνεις απο το πουθενά ?  ύποπτο ....

αυτά τα πλάσματα χρειάζονται ειδική μεταχείρηση αλλιώς αφήνουν σημάδια .....

κοπέλα ?  ο .... μαντράχαλος που απο μήτσος μούγινε εύα ?

οι διαχειριστές να πράξουν τα δέοντα ..... πασί κατεύθυνση ////







Καλώς την Ελένη Λουκά του bourdela.com ευτυχώς που ήρθες εσύ να μας δείξεις τον ίσιο δρόμο … ευτυχώς που κατάλαβες πως είμαι ο Μήτσος ο κέλευσης που έγινα γυναίκα θου κύριε φυλαξην το στοματη μου . πάλι καλά που είσαι εδώ για να πεις σε όλους τους γνωστούς μου και αγνώστους πως ήμουν πρώην μπετατζής διότι θα το ανακάλυπταν στα βαρέα ένσημα της οικοδομής που εργαζόμουν όταν θα βγω στην σύνταξη … ευτυχώς που είμαι αγράμματη και πάλι καλά γιατί άλλοι στα 16 τους ήταν στα πεζοδρόμια για να επιβιώσουν κι άλλοι ακόμα τους ταΐζε η μανούλα τους το αυγό στο στόμα .. πάλι καλά που δεν ξέρω ορθογραφία και πάλι καλά που δεν τέλειωσα πανεπιστήμιο διότι στην δουλεία μου γνώρισα πολλούς από τα πανεπιστήμια και δυστυχώς κατά με ήταν μαλακες με δίπλωμα ….. Τώρα όσο αφορά το κομμάτι του ανωμάλου του τραβεστί του πουστη του  του του του δεν είσαι εσύ αυτός που θα με κρίνει, και από την άλλη δεν κρύφτηκα ποτέ από κανέναν το ποια είμαι και το ΤΙ ΕΙΜΑΙ , τώρα αν σε ενοχλεί το πλαστικό μουνι μου και όλο το σύνολο ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα να πας όπου θες  εσύ, εγώ δεν σε προσκάλεσα σε καμία συνεύρεση μαζί μου .. όσο αφορά τα αφροδίσια νοσήματα καλυτέρα άνοιξε τα μάτια σου και δες τριγύρω σου τι γίνετε  και διάβασε ποιες γαμιούνται η τσιμπουκονοντε χωρίς προφύλαξη και μετά έλα να μιλήσεις για έμενα . θα σου έλεγα βεβαία να πηγαίναμε παρέα μέχρι το Συγγρός να δούμε ποιος από τους δυο έχει αφροδίσιο νόσημα και να είσαι σίγουρος ότι έμενα θα μου έβρισκαν ανεβασμένη μόνο την χοληστερίνη και πολύ φοβάμαι σε εσένα τον ηθικό και τίμιο μήπως σου έβρισκαν κανένα σεξουαλικό μεταδιδόμενο νόσημα …Και φιλαράκι μου καλό που είσαι έτσι για να ξέρεις ότι ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ  όποτε για μένα πάντα θα είσαι ένας ακόμα μαλακας και εγώ για σένα πάντα θα είμαι ο Μήτσος …… και χαίρομαι ιδιαίτερα που έχεις ακόμα στο υποσινιδιτο σου την αντρική μου μορφή άρα αυτό σημαίνει ότι σε πηδαγα καλά όταν τον είχα και στεναχωρήθηκες που τον έκοψα και βγάζεις τώρα όλη σου την χολή  κρίμα παλικάρι μου κρίμα λεβέντη μου και απόγονε τον νέο ελλήνων κρίμα ……. Κι όσο για απογόνους δεν βαριέσαι μητέρα δεν λέγεσαι και πατέρας όταν γεννάς αλλά όταν μεγαλώνεις ένα παιδί .. είδαμε κι αυτούς που κανάνε τι κάνουν για τα παιδιά τους  γι αυτό είναι γεμάτα τα ιδρύματα και τα ορφανοτροφεία ……
Υ.Σ λυπάμαι αφάνταστα τα μυαλά αυτά που έχεις και θα τα μεταδώσεις και στους απογόνους σου ……τουλάχιστον εγώ δεν θα έχω και απογόνους να κληρονομήσουν το κουσούρι μου ( κατά τα δικά σου πάντα μυαλά )
 

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
5.804
Κριτικές
184
Like
18.597
Πόντοι
30.558
Οπως και να έχει καλό μήνα καλημέρα  :rockon:
 

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Μηνύματα
3.449
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
Καλο μήνα αστέρι καλά είσαι δες κ τα πμ κούκλα μου..
 

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Μηνύματα
3.100
Κριτικές
8
Like
162
Πόντοι
16
Άλλοι έχουν χοληστερίνη κα άλλοι χολή. Την κοπέλα δεν την ξέρω και πιθανοτατα ουτε θα τυχη να την γνωρίσω. Πιστευω ομως οτι κανείς δεν έχει το δικαιωμα να επιτηθεται σε καποιον χωρίς λόγο. Ο καθενας ζει την ζωη του οπως μπορει και θέλει. Εφ΄όσον δεν βλάπτει κανεναν τότε και σε κανεναν δεν ανηκει ο ρόλος του αδέκαστου και αδιαφθορου κριτή. Ειδικα σε μέλη ενος μπουρδελοσαιτ.
 

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Μηνύματα
495
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
ευτυχώς που κατάλαβες πως είμαι ο Μήτσος ο κέλευσης που έγινα γυναίκα

Aυτο το πηρες απο την γαματη την ταινια με το Μουστακα!  :2funny:
Παντως και να μην ειχες κανει αφαιρεση και πολυ ομορφη και γαμισαμπλ εισαι και καλος χαρακτηρας δειχνεις.
Ελπιζω καποια στιγμη να εχω την τυχη να σε γνωρισω απο κοντα γιατι χθες που ''επεσα'' επανω στο thread,ειδα μερικες φωτο σου και στο τσακ δεν εριξα μια  :jerking: για παρτη σου...λιγο το οτι ηταν αργα...λιγο οτι νυσταζα και επρεπε να σηκωθω νωρις για δουλεια...  :2funny:

*ναι ρε...καλο μηνα στους παντες.
 

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.018
Κριτικές
4
Like
851
Πόντοι
376
Ευα πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείσαι.Ο άνθρωπος κάτι πρόβλημα έχει με όσα γράφει και δεν πρόκειται να το καταλάβει.

Ξέρω ότι δεν είμαι στη θέση σου αλλά προσωπικά θα το διάβαζα και θα το αγνοούσα. Είναι τόσο "μακριά" από τη λογική που δεν μπορείς να συζητήσεις.Και φυσικά μάθε να τους αγνοείς γιατί θα χαλάς τη διάθεσή σου συνέχεια χωρίς ΙΜΗΟ να υπάρχει λόγος.

Αν δεν μπορεί να δει σαν γυναίκα πρόβλημά του.Υπάρχουν χιλιάδες άλλοι που μπορούν(λες και έπρεπε να το γράψω). Δες τους υπόλοιπους και απλά γέλα με όσους δεν μπορούν.

Γιατί δεν έχει διαγραφεί βέβαια από το site δεν το καταλαβαίνω και είναι άξιο απορίας.

ΥΓ Καλό σου μήνα
 

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Μηνύματα
10.392
Κριτικές
5
Like
4.149
Πόντοι
606
Α ρε ευακι δεν μπορούν να το χωνέψουν  ότι είσαι με διαφορά  χιλιομέτρων η καλύτερη
 

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Μηνύματα
710
Like
0
Πόντοι
6
Καλώς την Ελένη Λουκά του bourdela.com ευτυχώς που ήρθες εσύ να μας δείξεις τον ίσιο δρόμο … ευτυχώς που κατάλαβες πως είμαι ο Μήτσος ο κέλευσης που έγινα γυναίκα θου κύριε φυλαξην το στοματη μου . πάλι καλά που είσαι εδώ για να πεις σε όλους τους γνωστούς μου και αγνώστους πως ήμουν πρώην μπετατζής διότι θα το ανακάλυπταν στα βαρέα ένσημα της οικοδομής που εργαζόμουν όταν θα βγω στην σύνταξη … ευτυχώς που είμαι αγράμματη και πάλι καλά γιατί άλλοι στα 16 τους ήταν στα πεζοδρόμια για να επιβιώσουν κι άλλοι ακόμα τους ταΐζε η μανούλα τους το αυγό στο στόμα .. πάλι καλά που δεν ξέρω ορθογραφία και πάλι καλά που δεν τέλειωσα πανεπιστήμιο διότι στην δουλεία μου γνώρισα πολλούς από τα πανεπιστήμια και δυστυχώς κατά με ήταν μαλακες με δίπλωμα ….. Τώρα όσο αφορά το κομμάτι του ανωμάλου του τραβεστί του πουστη του  του του του δεν είσαι εσύ αυτός που θα με κρίνει, και από την άλλη δεν κρύφτηκα ποτέ από κανέναν το ποια είμαι και το ΤΙ ΕΙΜΑΙ , τώρα αν σε ενοχλεί το πλαστικό μουνι μου και όλο το σύνολο ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα να πας όπου θες  εσύ, εγώ δεν σε προσκάλεσα σε καμία συνεύρεση μαζί μου .. όσο αφορά τα αφροδίσια νοσήματα καλυτέρα άνοιξε τα μάτια σου και δες τριγύρω σου τι γίνετε  και διάβασε ποιες γαμιούνται η τσιμπουκονοντε χωρίς προφύλαξη και μετά έλα να μιλήσεις για έμενα . θα σου έλεγα βεβαία να πηγαίναμε παρέα μέχρι το Συγγρός να δούμε ποιος από τους δυο έχει αφροδίσιο νόσημα και να είσαι σίγουρος ότι έμενα θα μου έβρισκαν ανεβασμένη μόνο την χοληστερίνη και πολύ φοβάμαι σε εσένα τον ηθικό και τίμιο μήπως σου έβρισκαν κανένα σεξουαλικό μεταδιδόμενο νόσημα …Και φιλαράκι μου καλό που είσαι έτσι για να ξέρεις ότι ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ  όποτε για μένα πάντα θα είσαι ένας ακόμα μαλακας και εγώ για σένα πάντα θα είμαι ο Μήτσος …… και χαίρομαι ιδιαίτερα που έχεις ακόμα στο υποσινιδιτο σου την αντρική μου μορφή άρα αυτό σημαίνει ότι σε πηδαγα καλά όταν τον είχα και στεναχωρήθηκες που τον έκοψα και βγάζεις τώρα όλη σου την χολή  κρίμα παλικάρι μου κρίμα λεβέντη μου και απόγονε τον νέο ελλήνων κρίμα ……. Κι όσο για απογόνους δεν βαριέσαι μητέρα δεν λέγεσαι και πατέρας όταν γεννάς αλλά όταν μεγαλώνεις ένα παιδί .. είδαμε κι αυτούς που κανάνε τι κάνουν για τα παιδιά τους  γι αυτό είναι γεμάτα τα ιδρύματα και τα ορφανοτροφεία ……
Υ.Σ λυπάμαι αφάνταστα τα μυαλά αυτά που έχεις και θα τα μεταδώσεις και στους απογόνους σου ……τουλάχιστον εγώ δεν θα έχω και απογόνους να κληρονομήσουν το κουσούρι μου ( κατά τα δικά σου πάντα μυαλά )

Είσαι πραγματικά για τα μπάζα .... κενωνικό σκουπίδι που η κενωνία θάπρεπε να περιθωριοποιήσει πολύ περισσότερο .....

ποιός είσαι συ που θα μιλήσει σε μένα και στους πολίτες για οικογένεια υποχρεώσεις και τα σχετικά ?

μιά στραβοχυσιά της φύσης ...... τι νομίζεις ? τα λογάκια που σφυράνε μερικοί - μερικοί μικροτσουτσούνηδες και θηλυπρεπή αντράκια εδωμέσα - έχουν θέση στη χριστιανική κενωνία ?

ελπίζω να λάβεις όσα σου αρμόζουν απο κάθε πλευρά .....
 

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Μηνύματα
710
Like
0
Πόντοι
6
Α ρε ευακι δεν μπορούν να το χωνέψουν  ότι είσαι με διαφορά  χιλιομέτρων η καλύτερη

καλύτερη στο τι ?  θηλυκό αντιγραφής ?  θηλυκό για .... ειδικά αγοράκια ?  τοιούτος είσαι ? ξεφωνημένος και το διαλαλάς ?
 

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Μηνύματα
710
Like
0
Πόντοι
6
Ευα πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείσαι.Ο άνθρωπος κάτι πρόβλημα έχει με όσα γράφει και δεν πρόκειται να το καταλάβει.

Ξέρω ότι δεν είμαι στη θέση σου αλλά προσωπικά θα το διάβαζα και θα το αγνοούσα. Είναι τόσο "μακριά" από τη λογική που δεν μπορείς να συζητήσεις.Και φυσικά μάθε να τους αγνοείς γιατί θα χαλάς τη διάθεσή σου συνέχεια χωρίς ΙΜΗΟ να υπάρχει λόγος.

Αν δεν μπορεί να δει σαν γυναίκα πρόβλημά του.Υπάρχουν χιλιάδες άλλοι που μπορούν(λες και έπρεπε να το γράψω). Δες τους υπόλοιπους και απλά γέλα με όσους δεν μπορούν.

Γιατί δεν έχει διαγραφεί βέβαια από το site δεν το καταλαβαίνω και είναι άξιο απορίας.

ΥΓ Καλό σου μήνα

εσυ βλέπεις θηλυκό επειδή σου κάρφωσε το όνομ Ευα στη φάτσα και κρίνεις εμένα τον άψογο ?  πως ? απο που ? και γιατι ?
 

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Μηνύματα
661
Like
34
Πόντοι
6
μηπως μπορουν να παρεμβουν οι αντμινς?????παρα πολλες οι προσβολες...
 

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Μηνύματα
525
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
Είσαι πραγματικά για τα μπάζα .... κενωνικό σκουπίδι που η κενωνία θάπρεπε να περιθωριοποιήσει πολύ περισσότερο .....

ποιός είσαι συ που θα μιλήσει σε μένα και στους πολίτες για οικογένεια υποχρεώσεις και τα σχετικά ?

μιά στραβοχυσιά της φύσης ...... τι νομίζεις ? τα λογάκια που σφυράνε μερικοί - μερικοί μικροτσουτσούνηδες και θηλυπρεπή αντράκια εδωμέσα - έχουν θέση στη χριστιανική κενωνία ?

ελπίζω να λάβεις όσα σου αρμόζουν απο κάθε πλευρά .....
senior... για παντα μονε....διακρινω μια κριση στον λογο σου...και εχω μια απορια ?
        τα γραπτα σου ειναι με δικα σου λογια η στα υπαγορευει καποιος αλλος? :think:
        και κατα δευτερον γιατι επελεξες τo evaki και της την πεφτεις ετσι με αυτον τον τροπο :think:
        Μηπως γιατι αυτη ειναι η καλυτερη και εσυ ο μοναδικος? :think:
        Τελος παντων για να σε βοηθησω σου συνηστω τα κατωθι για να αντιμετωπισης την κριση σου...

        Καθισε και ξαπλωσε καπου και κλεισε τα ματια σου
        εστιασε σε καθε μελος του σωματος σου και οπου αισθανεσαι σφιξιμο φαντασου πω το λυνεις και φευγει
        Αναπνευσε αργα ρυθμικα και βαθια στην συνεχεια φαντασου ενα ομορφο και γαληνιο μερος καθισε ετσι για 5 λεπτα
        και ελα σταδιακα σε κατασταση χαλαρωσης
        Σκεψου πως ολα οσα νοιωθεις δεν ειναι επικυνδυνα για την υγεια σου αλλα υπερβολη των αντιδρασεων που εχει το
        σωμα σου απεναντι στην eva και στο ανχος σου για αυτην
        Απεφυγε σκεψεις ακομα ποιο τρομαχτικες οπως πχ...θα πεθανω φτωχος και καβλωμενος...
        ο φοβος γενα φοβο και αυτο θα κανει την κριση σου ακομα ποιο εντονη

        Με αυτα πιστευω να επανελθεις ....αν σε περιπτωση δεν επανελθεις...
        Τοτε αρχηγε μου  εισαι για τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ και τους 200000 και ενας εσυ 2οοοο1
        που θα ενταχθουν ως αποικοι στον πλανητη ΑΡΗ... ενα ταξειδι διχως επιστροφη...για το statous το δικο σου
        Το να πας στον Άρη και να δημιουργήσεις εκεί από το μηδεν μια ανθρώπικη κοινωνία, είναι αφάνταστα συναρπαστικό.
        οι αιτησεις γινονται στην ολανδικη εταιρεια mars one για τους συνηθισμενους χαρακτηρες
        μην σκιαζεσαι χαρακτηρες σαν τον δικο σου μονο με τηλεφωνο...

        Ελπιζω να βοηθησα :grin: :grin: :grin:



       
 

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Μηνύματα
495
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
        Τελος παντων για να σε βοηθησω σου συνηστω τα κατωθι για να αντιμετωπισης την κριση σου...

        Καθισε και ξαπλωσε καπου και κλεισε τα ματια σου εστιασε σε καθε μελος του σωματος σου και οπου αισθανεσαι σφιξιμο φαντασου πω το λυνεις και φευγει
        Αναπνευσε αργα ρυθμικα και βαθια στην συνεχεια φαντασου ενα ομορφο και γαληνιο μερος καθισι ετσι για 5 λεπτα και ελα σταδιακα σε κατασταση χαλαρωσης
     
        Απεφυγε σκεψεις ακομα ποιο τρομαχτικες οπως πχ...θα πεθανω φτωχος και καβλωμενος...
        ο φοβος γενα φοβο και αυτο θα κανει την κριση σου ακομα ποιο εντονη

Αντε γαμησου πρωι πρωι ρε zinentin!!! Μου εβγαλες το χυμο και το κουλουρι απο την μυτη!  :2funny:
Εισαι θεος! χαχαχαχαααααααααααααααααααααα!!!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom