foufoutos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γεια σου ευάκι. Ρίξε μια ματιά στο pm σου...
Παιδια που εχει εξαφανιστει η θεα Ευα ξέρει κανεις ?
Φιλε tenten αλλα και για αλλους που ειναι απο Θεσ/νικη, αφου σταματησε απο το Αγκυρας 1 καπου αρχες Ιουνιου ανεβηκε Θεσ/νικη για μια εβδομαδα 10 μερες περιπου, μου στελνη πμ οτι ειναι εδω πανω την περνω τηλ οτι αυριο στις 10,00 η ωρα θα ειμαι στο ξενοδοχειο, (μου ειπε σε ποιο ηταν)φτανω κατα της 9,30- 10παρα και την περνω τηλ το ειχε κλειστο μετα απο μιση μια ωρα απαντησε στο τηλ και την λεω ειμαι εξω απο το ξενοδοχειο και περιμενω και τι μου λεει βρισκομαι τωρα με μια φιλη μου Αριστοτελους για καφε,εαν μπορεσω θα ερθω λεει και ακομη ερχεταιτι εγινε ρε παιδια?γιατι σταματησε το θρεντ??αφου ξεσκιζε.μηπως ο γιωργος58 μπορει να μας απαντησει η εστω καποιος αλλος?
Φιλε tenten αλλα και για αλλους που ειναι απο Θεσ/νικη, αφου σταματησε απο το Αγκυρας 1 καπου αρχες Ιουνιου ανεβηκε Θεσ/νικη για μια εβδομαδα 10 μερες περιπου, μου στελνη πμ οτι ειναι εδω πανω την περνω τηλ οτι αυριο στις 10,00 η ωρα θα ειμαι στο ξενοδοχειο, (μου ειπε σε ποιο ηταν)φτανω κατα της 9,30- 10παρα και την περνω τηλ το ειχε κλειστο μετα απο μιση μια ωρα απαντησε στο τηλ και την λεω ειμαι εξω απο το ξενοδοχειο και περιμενω και τι μου λεει βρισκομαι τωρα με μια φιλη μου Αριστοτελους για καφε,εαν μπορεσω θα ερθω λεει και ακομη ερχεται
Καλημερα ΕυαΑγαπητέ μου γατουλι ,καλημέρα , δεν τα λες τα πράγματα όπως είναι και στεναχωριέμαι ιδιαίτερα . 1ον όταν τηλεφωνηθήκαμε σου είπα ΕΞ ΑΡΧΗΣ ότι ανέβηκα στην Θεσσαλονίκη για διακοπές και όχι για δουλεία . 2ον δεν έκλισα κανένα ραντεβού μαζί σου και πήρες μόνος σου την πρωτοβουλία και ήρθες στο ξενοδοχείο χωρίς να γνωρίζω κάτι εγώ , και τελευταία στιγμή που πήρες εσύ τηλέφωνο και μου είπες ότι ήσουν στην ρεσεψιόν εγώ ήμουν έξω για καφέ και όντως δεν ήταν ψέμα ,
Αν είχα έρθει για δουλεία στην Θεσσαλονίκη τότε δεν θα βρισκόμουν μόνο με εσένα αλλά και με πολλά άλλα άτομα από εκεί που μιλαγαμε μέσο ιντερνέτ η κινητού ,
Και αν θες να ξέρεις ότι δεν στήνω κανέναν όταν έχω ραντεβού και αυτό μπορούν να στο πουν κι άλλοι που έχουμε βρεθεί έξω …….
Καλημερα Ευα
Δεν πηρα καμια προτωβουλια απο μονος μου
εσυ μου ειπες οτι λογω δουλειας δεν μπορω να ερθω πρωινο και σου λεω κανονιζω και ερχομαι αυριο το πρωι
πληροφοριες αναφερουν οτι βρισκεται σε περιοδο σκεψης και περισυλλογης!!!!χαθηκε το κορμι!!!!!
Μπορης να το αποδειξης την επομενη φορα που θα ανεβης Θεσ/νικη.δεν στήνω κανέναν όταν έχω ραντεβού και αυτό μπορούν να στο πουν κι άλλοι που έχουμε βρεθεί έξω …….
Μπορης να το αποδειξης την επομενη φορα που θα ανεβης Θεσ/νικη.
καλη η ευα , γυναικαρα ψηλη , βυζι τουμπανο , αλλα οταν πας να κανεις οπισθια εισχωρηση , περνεις ενα μεγαλο οχι , καλο το ψευτικο ''μουνι'' , αλλα στεγνωνη γρηγορα και ειχει μικρη εισχορηση για να μπεις μεσα ;) , και οταν τιν γαμας , και βλεπεις αυτην τιν απιστευτη κολαρα της θελεις να το βαλεις στιν αλλη τρυπουλα , και ειδικα οταν ξερεις οτι απο εκει ξεκινησε
αχ αχ αχ ευα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!