Νέα

Eύα, ανεξάρτητη cg (εγχειρισμένη...) στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos58
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 193K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
εκτος οτι το σχολιο σου δεν εχει καμια σχεση με οτι εγραψα :2funny:....καλαμπουρι κανουμε :2funny:

Το κατάλαβα πως κάνεις καλαμπούρι, δεν είμαι χαζός.
Απλά εγώ σου απάντησα σοβαρά, πιστεύοντας πως ΕΧΕΙ σχέση το τί πληρώνεις και τί παίρνεις από κάθε κοπέλα.

koutalianos

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
για να σου απαντησω και γω σοβαρα.
ειπα οτι ειναι ακριβη? οχι
την συγκρινα με αλες κοπελες και με τα λεφτα που περνουν? οχι
απλα ειπα  για πλακα οτι την ξυπνησες και απο 50 τωρα πλερωνουμε 120

εσυ ηθελες να πεις το δικο σου και το ειπες!

Ευα γυρνα στο μπουρδελο!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.355
Πόντοι
506
  Ήπιαμε τα ποτάκια μας, τα είπαμε αρκετά, ήσυχα πράγματα (τα άγρια είχαν προηγηθεί, δεν γινόταν κι άλλο!) και μετά την γύσισα στο ξενοδοχείο να πάρει το αυτοκίνητό της και να γυρίσουμε κι οι δύο μας στα σπίτια μας. Είχε πια πάει δύο. Φεύγοντας με ευχαρίστησε για την ωραία βραδυά που είχε περάσει. Της απάντησα πως η χαρά ήταν όλη δική μου!
άντε και καλά στέφανα...

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Κατι τυποι σαν εσενα χαλανε τη πιατσα.Εκει που θα τη γαμουσαμε με 50 τωρα θελει 120 :2funny: :2funny: :2funny:

ναι ομως τωρα τα 120 , αξιζουν μεχρη τελευταιο ευρω , ανεση χρονου , ποιο πολλα προκατακτικα , και γενικα καλητερο περιβαλλον !!!!!!!!!!!

και σου τα λεω εγω που ειμαι καμενος απο callgirl των 300 και 400 ευρων !!!!!!!!!!!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλημερα σε ολους  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Μηπως να κανουμε ενα ραντεβουδακι βρε Ευα να σε βγαλω και εγω καμμια φωτο !!! :think:

img4447v.jpg

Μωρό μου καλημέρα και σε εσένα  :smitten:, αν στην φωτογράφιση είσαι και εσύ μέσα δεν έχω κανένα πρόβλημα  ;) ;) ;) ;) ;), όχι ολόκληρος φυσικά  :cheesy:, αλλά κάποιο σημείο του σώματος σου ….. :boobies: :boobies: :boobies:

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα σε ολους  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

καλημερα ευακι . . . . . .  εγω πλεον θα σε φωναζω  Βανα Μπαρμπα , και οποιος νομιζει κατι αλλο , απλα ας βαλει να δει τωρα Αλτερ . . . . . . .  εισαι θεαααααααααααααααααααα

ALAN75

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
158
Πόντοι
1
Ευάκι Καλημέρα και από μένα !!! Ελπίζω να τα πούμε σύντομα !!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
καλημερα ευακι . . . . . .  εγω πλεον θα σε φωναζω   Βανα Μπαρμπα , και οποιος νομιζει κατι αλλο , απλα ας βαλει να δει τωρα Αλτερ . . . . . . .   εισαι θεαααααααααααααααααααα

Καλημέρα Τάκη μου  :-* :-* :-*,,, εγώ μοιάζω με την βάνα Μπάρμπα :think:??? Τι να πω δεν ξέρω……. :) :) :) :) :) :)

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα Τάκη μου  :-* :-* :-*,,, εγώ μοιάζω με την βάνα Μπάρμπα :think:??? Τι να πω δεν ξέρω……. :) :) :) :) :) :)

μονο μοιαζεις !!!!!!!!! ιδιες ειστες . . . . . .  ειδικα στο σιριαλ του mega τζιβαερι , που ειναι και πρην μερικα χρονια , ιδιες κουκλα μου εχω δει εσενα απο κοντα και τιν βανα ( λογο δουλεια ) οποτε ακου που σου λεω . . . . . εισαι θεαααααααααααααααα

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
μονο μοιαζεις !!!!!!!!! ιδιες ειστες . . . . . .  ειδικα στο σιριαλ του mega τζιβαερι , που ειναι και πρην μερικα χρονια , ιδιες κουκλα μου εχω δει εσενα απο κοντα και τιν βανα ( λογο δουλεια ) οποτε ακου που σου λεω . . . . . εισαι θεαααααααααααααααα

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Τάκη μου για τα καλά σου λόγια :-* ,  τι να πω δεν ξέρω ειλικρινά …….. :) :) :) :)

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
εαν θελεις μπορει να ερθεις απο το μαγαζι που δουλευει τωρα η Βανα και να  δεις πως θα αντιδρασουν ολοι !!!!!!!!!ακομα και η βανα , που ειναι ανοιχτο μυαλο . . . .

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
εαν θελεις μπορει να ερθεις απο το μαγαζι που δουλευει τωρα η Βανα και να  δεις πως θα αντιδρασουν ολοι !!!!!!!!!ακομα και η βανα , που ειναι ανοιχτο μυαλο . . . .

Θα ήθελα πάρα πολύ να την δω και από ότι άκουσα ξεκινά μια δίκια της θεατρική παράσταση  αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο θέατρο είναι …..
Δεν ξέρω πως θα αντίδραση εκείνη αλλά ξέρω το πως θα αντιδράσω εγώ όταν τη δω γιατί την θεωρό μια πολύ σεξουαλική γυναίκα-ρα …… ;) :) :) :) :) :) :) :)

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
vanabarba.blogspot.com  ελα στην παρεα μας και εσυ στο fun club της

Βάνα Μπάρμπα

Πραγματικό Όνομα:
Βασιλική Μπάρμπα
Τοποθεσία Γέννησης:
Γιάννενα
Ημ/νία Γέννησης:
13 Μαρτίου
Ζώδιο:
ΙΧΘΕΙΣ

Κρύβει άσους στο μανίκι της η Βάνα Μπάρμπα, που ξαναχτυπά με μια διαφορετική θεατρική πρόταση σε ολοκαίνουργη στέγη. Ένας από αυτούς είναι η γνωστή στο χώρο της σοουμπίζ Mατούλα, την οποία θα δούμε σε ρόλο-έκπληξη.
Επί σκηνής θα ξετυλιχθούν «Ιστορίες γυναικών» που θα συγκινήσουν, θα γοητεύσουν, θα σοκάρουν...

Για μία ακόμη φορά η Βάνα Μπάρμπα τολμάει να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Να γίνει η «φωνή» εκατοντάδων γυναικών του πλανήτη και συνδετικός κρίκος για να ακουστούν τα προβλήματά τους προς τα έξω.
Δημιούργησε μια καινούργια θεατρική σκηνή στο παλιό «Μezzo mezzo», που άλλαξε εκ βάθρων και μετονομάστηκε σε «Ντέρτι pizza», για να φιλοξενήσει μια σύγχρονη παράσταση, όπου το κοινό θα συμμετέχει ενεργά.
Το πρώτο πείραμα που έκανε η ηθοποιός με την παράσταση «Αιδοίου μονόλογοι» προκάλεσε αίσθηση και πέτυχε, γι’ αυτό και είπε να το επαναλάβει, αλλά με πιο «φρέσκια» ματιά, αφού σύγχρονοι Έλληνες συγγραφείς ανέλαβαν να γράψουν τις ιστορίες γυναικών όπως τις βλέπουμε δίπλα μας ή τις βιώνουν οι ίδιες οι γυναίκες.
Ο Μιχάλης Άνθης ανέλαβε να σκηνοθετήσει μια καθαρά γυναικεία παράσταση, στην οποία συμπρωταγωνιστούν και οι: Χριστίνα Παππά, Θεοφανία Παπαθωμά, Δωροθέα Μερκούρη και Εύη Βατίδου. Μάλιστα, όπως έχει ακουστεί, κάποιες από αυτές τις ιστορίες θα έχουν και αυτοβιογραφικά στοιχεία που θα συζητηθούν.

DIRTY MEZZO (Dinner Theatre)

Λ. Συγγρού 58, 210-92 42 444.
"Αιδοίου Μονόλογοι". Stand up comedy. Με τη Βάνα Μπάρμπα. Θα εμφανίζονται ακόμα οι: Θ. Παπαθωμά, Χρ. Παππά, Δ. Μερκούρη, Τ. Σαριγκούλη. Interactive stand up show με αφετηρία το έργο της Ίβ Ένσλερ που μιλά για τη γυναίκα,τη σεξουαλικότητα, την ενοχή και τη γυναικεία κακοποίηση.. Πέμ.- Δευτ. 10.30 μ.μ. € 20, μενού: € 30- 40/φιάλη απλή € 120, special € 140.

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Από τις 22 Οκτωβρίου, σε έναν... διαφορετικό χώρο, η Βάνα Μπάρμπα θα μονολογεί για το... αιδοίο (όχι κάποιο συγκεκριμένο, γενικά!). Η γνωστή ηθοποιός επαναλαμβάνει, σε μορφή stand up comedy, το ''Αιδοίου Μονόλογοι'' στο club – restaurant ''Dirty Mezzo''...

Μαζί με τη Βάνα θα μονολογήσουν περί... αιδοίου... οι ''ειδικές'' επί του θέματος Θεοφανία Παπαθωμά, Χριστίνα Παππά, Δωροθέα Μερκούρη, αλλά και... η Τιτίκα Σιριγκούλη (η γιαγιά του ''Λάκη του Γλυκούλη''), που υποθέτουμε ότι θα εκπροσωπήσει τα... αιδοία της τρίτης ηλικίας!

Κι επειδή οι παραπάνω κυρίες δεν είναι αρκετές, έρχεται να προστεθεί στην παρέα τους η Χριστίνα Μπαλτζή και η γνωστή – σύμφωνα με το δελτίο τύπου – Ματούλα (εγώ πάλι νόμιζα ότι με τα μικρά τους ονόματα έχουν μείνει στην καλλιτεχνική ιστορία η Μελίνα και η Αλίκη, τη Ματούλα δεν την είχα υπόψη μου!).

Η παράσταση θα εξελίσσεται με τη βοήθεια και τη συμμετοχή του κοινού, του τραγουδιού και της live μουσικής.

Και όλα αυτά... στο ''Dirty Mezzo'', το γνωστό «Mezzo-Mezzo» της Λ. Συγγρού, που μετατρέπεται  στο πιο πρωτότυπο club-restaurant της πόλης, συνδυάζοντας live μουσική, Dj, θεατρική μουσική σκηνή και ιταλικό εστιατόριο.

ΑΠΟ ΤΙΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

«Dirty Μezzo»
Συγγρού 58
210 9242444

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Από τις 22 Οκτωβρίου, σε έναν... διαφορετικό χώρο, η Βάνα Μπάρμπα θα μονολογεί για το... αιδοίο (όχι κάποιο συγκεκριμένο, γενικά!). Η γνωστή ηθοποιός επαναλαμβάνει, σε μορφή stand up comedy, το ''Αιδοίου Μονόλογοι'' στο club – restaurant ''Dirty Mezzo''...

Μαζί με τη Βάνα θα μονολογήσουν περί... αιδοίου... οι ''ειδικές'' επί του θέματος Θεοφανία Παπαθωμά, Χριστίνα Παππά, Δωροθέα Μερκούρη, αλλά και... η Τιτίκα Σιριγκούλη (η γιαγιά του ''Λάκη του Γλυκούλη''), που υποθέτουμε ότι θα εκπροσωπήσει τα... αιδοία της τρίτης ηλικίας!

Κι επειδή οι παραπάνω κυρίες δεν είναι αρκετές, έρχεται να προστεθεί στην παρέα τους η Χριστίνα Μπαλτζή και η γνωστή – σύμφωνα με το δελτίο τύπου – Ματούλα (εγώ πάλι νόμιζα ότι με τα μικρά τους ονόματα έχουν μείνει στην καλλιτεχνική ιστορία η Μελίνα και η Αλίκη, τη Ματούλα δεν την είχα υπόψη μου!).

Η παράσταση θα εξελίσσεται με τη βοήθεια και τη συμμετοχή του κοινού, του τραγουδιού και της live μουσικής.

Και όλα αυτά... στο ''Dirty Mezzo'', το γνωστό «Mezzo-Mezzo» της Λ. Συγγρού, που μετατρέπεται  στο πιο πρωτότυπο club-restaurant της πόλης, συνδυάζοντας live μουσική, Dj, θεατρική μουσική σκηνή και ιταλικό εστιατόριο.

ΑΠΟ ΤΙΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

«Dirty Μezzo»
Συγγρού 58
210 9242444

σε ευχαριστώ πολύ μωρό μου  :-* :-* :-* :-* :-* :-*

envyme79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
24
Like
495
Πόντοι
291
ευα πως θα σε βρουμε?????????????????????????

SCREAM

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μαλλον θα γινω κι εγω κουραστικος. Που μπορουμε να βρουμε αυτη την κορμαρα;

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ευακι αν ζουσες στις ΗΠΑ,μπροστα σου η Σαρλιζ Θερον και η Σκαρλετ Γιοχανσον θα ηταν πολυ β διαλογης!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom