Νέα

Eύα, ανεξάρτητη cg (εγχειρισμένη...) στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos58
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 193K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Μωρό μου καλησπέρα , όπως καλά κατάλαβες είμαι εξ αλλαγής, τώρα όσο αφορά για φωτογραφία από πρόσωπο δυστυχώς δεν βάζω για πολλούς και διάφορους λόγους , που θέλω να πιστεύω ότι είναι ευκολονόητο …… Τώρα όσο για την απόδοση μου στο κρεβάτι θα σου πουν αυτοί που με έχουν δοκιμάσει επειδή εγώ μπορώ να λέω ότι θέλω , Το μόνο  σίγουρο είναι πάντως  πως αν κάποιοι ήταν δυσαρεστημένη δεν θα ερχόντουσαν ακόμα μαζί μου μέχρι και σήμερα, ακόμα και  πριν λίγες ώρες , , Τώρα αν από σώμα λέω τι να σου πω τα γούστα του κάθε ενός διαφέρουν , όπως εμένα μου αρέσει μια ποικιλία και στανταρ γκάμα αντρών έτσι και για εσένα μπορεί να σου αρέσει κάποια η οποία να είναι στα γούστα και στα μέτρα και σταθμά τα δικά σου ……. Δεν γίνετε να αρέσω και σε όλους ….
Τώρα όσο για την τιμή τι να πω ? ο Κάθε άνθρωπος κοιτάει την τσέπη του και κρίνει με ποια θα πάει και τι θα κάνει …. Να είσαι καλά πολλά φιλάκια …. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Τώρα είδα την απάντησή σου..! Πολλά φιλάκια κ σε σένα Ευάκι..!
Απ' ότι είδα θ' ανέβεις κ Σαλονίκη, οπότε μπορεί να τα πούμε κι από κοντά..! Για ν' αποκτήσω κι ιδίαν άποψη..! Οφείλω πάντως να πω ότι έχεις πολύ καλές συστάσεις από τους φίλους εδώ πέρα, οπότε πιστεύω ότι αυτοί κάτι παραπάνω θα ξέρουν..!
Η αλήθεια είναι βέβαια ότι δεν έχω ξαναγνωρίσει τρανσέξουαλ από κοντά κ με φέρνει σε κάποια αμηχανία.. Είναι πολλά τα πράγματα που θα θελα να σε ρωτήσω κ να μάθω για σένα..!
Δεν ξέρω αν είχες δει μια εξαιρετική εκπομπή του Θεοδωράκη στους Πρωταγωνιστές για τον Άγγελο που 'ταν Αγγελική, για ένα παιδί μ' ερμαφρόδιτη ταυτότητα, που κανε την αντίστροφη αλλαγή φύλου απ' τη δική σου.. Μου 'χε φανεί πολύ ενδιαφέρουσα κ μ' είχε προβληματίσει.. Αλλά ας μην το φιλοσοφίσω παραπάνω, μάλλον δεν αφορά αυτό το θρεντ..

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
αυτι την βροχερη μερα το κουνελακι ευα , που βρισκεται ?  καλημερααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα μωρο μου  :-* :-* :-* :-* :-*
Καλησπερα σε ολους :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Ειχα καποιες  δουλειες να κανω μωρο μου .........αυτη την βροχερη μερα  :grin: :grin: :grin: :grin:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλά είμαι, στο σπίτι ξεκουράζομαι. Πολλά  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Μηπως να κανουμε ενα ραντεβουδακι βρε Ευα να σε βγαλω και εγω καμμια φωτο !!! :think:

img4447v.jpg

Πολύ ευχαρίστως να βγάλουμε και μαζί  ;), αλλά το θέμα είναι με δική σου ψηφιακή μηχανή η με δική μου :think: ????? Αν και μπορώ και μόνη μου αν δεις εδώ σε αυτήν την φωτογραφία ….  :rockon:Φιλάκια πολλά μωρό μου Νιαου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Συνημμένα

• Niaoy.JPG
    Niaoy.JPG
    26,4 KB · Εμφανίσεις: 51

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Miauwwwwww  Κοριτσαρα !!!! ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Μηπως να κανουμε ενα ραντεβουδακι βρε Ευα να σε βγαλω και εγω καμμια φωτο !!!

Ναι Εύακι να κανονίσεται με τον Τρεζ, να σου βγάλει! Καλές βγάζεις κι εσύ μόνη σου αλλά ο Τρεζ είναι "μάγος" τις φωτό.
Μετά θα σκίσει τα ρούχα της μέχρι και η Κίμπερλυ! Δεν μιλάμε για Ενριέτ ή Λουίς Μπλάκ γιατί αυτές είναι χαμένες από χέρι!

Όπως έχει υποθέτω γίνει σαφές αναφερόμαστε στη "μεγάλη" κατηγορία την 1.75+ στην οποία αθλούνται όσοι τα κοντοπούτανα του 1,55-1,63 τους φαίνονται "λίγα". Πως το λέει και η παροιμία; Ψηλό μουνί καμαρωτό γαμήσι!!

Σε πρώτη ευκαιρία θα παραθέσω ριβιού από προχθεσινή μου συνάντηση με την Εύα, όταν έχω λίγο χρόνο διότι είναι αρκετά αυτά που θέλω να γράψω. (Είμαι και γνωστός "πολυλογάς"! :cheesy: :cheesy:)

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πολύ ευχαρίστως να βγάλουμε και μαζί  ;), αλλά το θέμα είναι με δική σου ψηφιακή μηχανή η με δική μου :think: ????? Αν και μπορώ και μόνη μου αν δεις εδώ σε αυτήν την φωτογραφία ….  :rockon:Φιλάκια πολλά μωρό μου Νιαου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

το απολυτο μωροοοοοοοοοοοοοο  !!!!!!!!!!!!!!!!!

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σε πρώτη ευκαιρία θα παραθέσω ριβιού από προχθεσινή μου συνάντηση με την Εύα, όταν έχω λίγο χρόνο διότι είναι αρκετά αυτά που θέλω να γράψω. (Είμαι και γνωστός "πολυλογάς"! :cheesy: :cheesy:)

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: περιμενουμε συναδελφε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Ριβιού από την συνάντησή μου με την Εύα πριν λίγες ημέρες, όπως είχα υποσχεθεί.

Την Εύα την είχα πρωτοσυναντήσει στο "σπίτι" που δούλευε πριν ένα δυό χρόνια, η ύπαρξη της μου είχε γίνει γνωστή από το σάιτ και η επιθυμία μου να γνωρίσω από κοντά μια τέτοια γυναικάρα με ώθησε να ξαναεπισκεφτώ σπίτι μετά από πάρα πολλά χρόνια, οπότε έπαιζα αποκλεισικά με call girls και αρκετά πρόσφατα και με C.T.
Από κοντά ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή! Της το είχα πει από την πρώτη μας συνάντηση πως μια τέτοια γυναίκα αδικεί τον εαυτό της με το να βρίσκεται σε τέτοιο χώρο, μάλιστα της είχα ζητήσει το τηλ. για να βρισκόμαστε κάποια φορά έξω. Μου το είχε δώσει αμέσως αλλά δεν τα καταφέραμε ποτέ να βρεθούμε. Την είχα δει κάμποσες φορές στο σπίτι όμως τελικά σταμάτησα να την επισκέπτομαι. Όχι γιατί δεν ήταν καλή στην πράξη εκεί αλλά γιατί η συνεύρεση του 10λεπτού δεν είναι το στυλ μου. Μου φαίνεται σαν να πηγαίνω για φαί και να μου πέρνουν το πιάτο ενώ ακόμα τρώω. Βέβαια η ίδια η Εύα παρέτεινε το 10λεπτο σε 15λεπτο, παρά τα επανειλλημένα χτυπήματα της πόρτας από τον τσάτσο με την παρώτρυνση "χέσ' τον αυτόν και γάμα με κι άλλο!" αλλά και πάλι έτσι δουλειά δεν γινόταν.

Οπότε όταν έμαθα πως θα άρχιζε νέα καριέρα την πήρα αμέσως σχεδόν τηλέφωνο για να την ενθαρρύνω. Εντυπωσιάστηκα που με θυμώταν, είχα καιρό να την δώ. Τέλος πάντων κανονίσαμε να βρεθούμε κάποια φορά.
Η συνάντηση είχε κανονιστεί για την Παρασκευή το βράδυ στις 10 σε γνωστό ξενοδοχείο για τέτοιες καταστάσεις. Την περίμενα στο πάρκιν και ήρθε και νωρίτερα από την ώρα του ραντεβού και παρκάρισε δίπλα στο Τζιπ μου με την SLK της. Της είχα πει να είνα ντυμένη βραδυνά για να πηγαίνανε για κανένα ποτό μετά. Ήταν πραγματικά πολύ σωστά ντυμένη. Με ταμπά σακκάκι, μαύρο παντελόνι-κολάν και μαύρες μπότες flat (μάλλον θυμώταν το ύψος μου!). Το μόνο που άφινε κάπως να φανούν  τα προσόντα της ήταν το μπλουζάκι με τη λεπτή ράντα που ανεδείκνυε το πλούσιο στήθος της (ήταν προφανές πως δεν φορούσε σουτιέν, δεν το χρειαζόταν κι όλας!) Συνήθως τα call girlς που μου ερχόταν για βίζιτα ήταν ντυμένα σαν να φώναζαν πως πάνε γι αυτή τη δουλειά, ακόμα και κάποιες που έχω ξεχωρίσει σαν "ποιοτικές". Η Εύα, αν και νέα στη συγκεκριμένη δραστηριότητα, είχε το class να προσπαθήσει μάλλον να κρύψει παρά να αναδείξει δημόσια την πληθωρική θηλυκότητά της. Ακόμη κι έτσι όμως ήταν εκθαμβωτική.
Ανεβήκαμε μαζί στο δωμάτιο όπου περάσαμε την επόμενη μιάμιση ή δύο ώρες, με εξαίρεση το πρώτο τέταρτο που ήπιαμε έναν καφέ, σε εξαντλητικό σεξ. Δεν συνηθίζω να περιγράφω προσωπικές μου στιγνμές, μόνο ένα - δυό πράγματα για την Εύα. Το στοματικό επιμένει, αδιαπραγμάτευτα, να το κάνει με προφύλαξη. Παρ' ότι όλα τα προηγούμενα call girls που έχω συναντήσει το έκαναν ελεύθερα και είχα μάθει έτσι, η απόδωσή της σε αυτό τον τομέα παίρνει άριστα. Σε επίπεδο Luis Black, μόνο που η Black το έκανε σαν μια επίδειξη υφηλής τεχνικής που είχε αποκτήσει από τα πορνό και με σαφή την πρόθεση να σε τελειώσει για να μην την κουράσεις και την αργήσεις από το επόμενο τρίωρο outcall της, ενώ η Εύα το έκανε με σαφή αγάπη για το αντικείμενο της ενασχόλησής της και κυρίως για να σε φιάξει για αυτό που θα επακολουθήσει μετά! Αυτό που επακολούθησε μετά μας έκανε και τους δυό να χάσουμε το χρόνο πραγματικά. Δεν υπήρχαν ούτε τηλέφωνα από γραφεία, οδηγούς, τίποτα, μόνο δύο άνθρωποι που έκαναν μανιασμένο σεξ. Την ρώτησα πάρα πολλές φορές αν ήθελε να τελειώνουμε και πάντα με απέτρεπε προτρέποντάς με (προστάζοντάς με, σωστότερα) να συνεχίσω όσο πιο δυνατά μπορούσα.
Τελειώνοντας αυτή ήθελε απεγνωσμένα ένα τσιγάρο κι εγώ ένα πεντάλεπτο ύπνου!! Έκλεισα τα μάτια μου, ίσως κανένα λεπτό και να κοιμήθηκα πραγματικά. 

Μετά ντυθήκαμε και πήγαμε για ποτό σε κοντινό μπαράκι. Ο χώρος ήταν, υποτίθεται, κυριλέ. Η ίδια ένοιωθε λίγο άβολα, με κοιτάνε όλοι μου είπε. Σε κοιτάνε γιατί τους εντυπωσιάζεις που είσαι γυναικάρα της απάντησα, ίσως και να κοιτάνε κι εμένα και να λένε αυτός ο καημένος ο μεσήλικας που το βρήκε το τρίπατο το μουνί και το κυκλοφορεί; Μου ανταπέδωσε τη φιλοφρόνηση, η δική μου ήταν ειλικρινής, νομίζω και η δική της.

Ήπιαμε τα ποτάκια μας, τα είπαμε αρκετά, ήσυχα πράγματα (τα άγρια είχαν προηγηθεί, δεν γινόταν κι άλλο!) και μετά την γύσισα στο ξενοδοχείο να πάρει το αυτοκίνητό της και να γυρίσουμε κι οι δύο μας στα σπίτια μας. Είχε πια πάει δύο. Φεύγοντας με ευχαρίστησε για την ωραία βραδυά που είχε περάσει. Της απάντησα πως η χαρά ήταν όλη δική μου!

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
για αυτο ολοι αγαπαμε το ευακι μας , διοτι ειναι μια κατηγορια μονοι της !!!!!!!!!!
]

φιλια πολλα , ευακι !!!!!!!!!!!!

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
μπραβο gianevan γιαυτι πιστευω πως η ευα ειναι περισσοτερο γυναικα απ'οτι κατι αλλες ..... 

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Την ρώτησα πάρα πολλές φορές αν ήθελε να τελειώνουμε και πάντα με απέτρεπε προτρέποντάς με (προστάζοντάς με, σωστότερα) να συνεχίσω όσο πιο δυνατά μπορούσα.
Γιατι το λεω και το ξαναλεω οτι δουλευη με κεφι και οχι με αγγαρεια
Την αρεση το θελη και το ζη αυτο που κανει

koutalianos

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ριβιού από την συνάντησή μου με την Εύα πριν λίγες ημέρες, όπως είχα υποσχεθεί.

Της το είχα πει από την πρώτη μας συνάντηση πως μια τέτοια γυναίκα αδικεί τον εαυτό της με το να βρίσκεται σε τέτοιο χώρο, μάλιστα της είχα ζητήσει το τηλ.

Κατι τυποι σαν εσενα χαλανε τη πιατσα.Εκει που θα τη γαμουσαμε με 50 τωρα θελει 120 :2funny: :2funny: :2funny:

gerojimmy

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Μπορεί κάποιος συναγωνιστής να δώσει το τηλέφωνό της με pm...Ευχαριστώ...

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Κατι τυποι σαν εσενα χαλανε τη πιατσα.Εκει που θα τη γαμουσαμε με 50 τωρα θελει 120 :2funny: :2funny: :2funny:

Έτσι είναι το καπιταλιστικό σύστημα!! Άλλες γαμάνε με 50, άλλες με 150 και άλλες, σαν τη Γιάννα Αγγελοπούλου, μας γαμάνε για τα καλά!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
μετα απο μηνες αναζητησης   :headbang: . κατεληξα , οτι το μωρο μας , το ευακι μας , μοιαζει σε ολα στην πορνοσταρ  liza ann   :tits: ,
ευα εισαι θεα ........... αφου τωρα που το ξανασκεφτομαι , μηπως  τελικα  η liza ann μοιαζει στην ευα ?  ;)

εγω μετα την χθεσινη εκπομπη του mega με τον καμπουτζιδη , οταν ειδα την Βανα Μπαρμπα να στεκεται στα βραχια τον κιθυρων ( σιλιαρ MEGA - Τζιβαερη ) , ειπα να το ευακι μας , ιδια ρε παιδια , μιλαμε ειναι ιδια η ευα ,

εισαι μια θεαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Κατι τυποι σαν εσενα χαλανε τη πιατσα.Εκει που θα τη γαμουσαμε με 50 τωρα θελει 120

Ενώ όλα τα ανατολικά βλαχαδερά που το παίζουν σιστιτουρίστριες αξίζουν 250;! Μην αρχίσουμε να απαριθμούμε φόλες.

koutalianos

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ενώ όλα τα ανατολικά βλαχαδερά που το παίζουν σιστιτουρίστριες αξίζουν 250;! Μην αρχίσουμε να απαριθμούμε φόλες.

εκτος οτι το σχολιο σου δεν εχει καμια σχεση με οτι εγραψα :2funny:....καλαμπουρι κανουμε :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom