Ριβιού από την συνάντησή μου με την Εύα πριν λίγες ημέρες, όπως είχα υποσχεθεί.
Την Εύα την είχα πρωτοσυναντήσει στο "σπίτι" που δούλευε πριν ένα δυό χρόνια, η ύπαρξη της μου είχε γίνει γνωστή από το σάιτ και η επιθυμία μου να γνωρίσω από κοντά μια τέτοια γυναικάρα με ώθησε να ξαναεπισκεφτώ σπίτι μετά από πάρα πολλά χρόνια, οπότε έπαιζα αποκλεισικά με call girls και αρκετά πρόσφατα και με C.T.
Από κοντά ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή! Της το είχα πει από την πρώτη μας συνάντηση πως μια τέτοια γυναίκα αδικεί τον εαυτό της με το να βρίσκεται σε τέτοιο χώρο, μάλιστα της είχα ζητήσει το τηλ. για να βρισκόμαστε κάποια φορά έξω. Μου το είχε δώσει αμέσως αλλά δεν τα καταφέραμε ποτέ να βρεθούμε. Την είχα δει κάμποσες φορές στο σπίτι όμως τελικά σταμάτησα να την επισκέπτομαι. Όχι γιατί δεν ήταν καλή στην πράξη εκεί αλλά γιατί η συνεύρεση του 10λεπτού δεν είναι το στυλ μου. Μου φαίνεται σαν να πηγαίνω για φαί και να μου πέρνουν το πιάτο ενώ ακόμα τρώω. Βέβαια η ίδια η Εύα παρέτεινε το 10λεπτο σε 15λεπτο, παρά τα επανειλλημένα χτυπήματα της πόρτας από τον τσάτσο με την παρώτρυνση "χέσ' τον αυτόν και γάμα με κι άλλο!" αλλά και πάλι έτσι δουλειά δεν γινόταν.
Οπότε όταν έμαθα πως θα άρχιζε νέα καριέρα την πήρα αμέσως σχεδόν τηλέφωνο για να την ενθαρρύνω. Εντυπωσιάστηκα που με θυμώταν, είχα καιρό να την δώ. Τέλος πάντων κανονίσαμε να βρεθούμε κάποια φορά.
Η συνάντηση είχε κανονιστεί για την Παρασκευή το βράδυ στις 10 σε γνωστό ξενοδοχείο για τέτοιες καταστάσεις. Την περίμενα στο πάρκιν και ήρθε και νωρίτερα από την ώρα του ραντεβού και παρκάρισε δίπλα στο Τζιπ μου με την SLK της. Της είχα πει να είνα ντυμένη βραδυνά για να πηγαίνανε για κανένα ποτό μετά. Ήταν πραγματικά πολύ σωστά ντυμένη. Με ταμπά σακκάκι, μαύρο παντελόνι-κολάν και μαύρες μπότες flat (μάλλον θυμώταν το ύψος μου!). Το μόνο που άφινε κάπως να φανούν τα προσόντα της ήταν το μπλουζάκι με τη λεπτή ράντα που ανεδείκνυε το πλούσιο στήθος της (ήταν προφανές πως δεν φορούσε σουτιέν, δεν το χρειαζόταν κι όλας!) Συνήθως τα call girlς που μου ερχόταν για βίζιτα ήταν ντυμένα σαν να φώναζαν πως πάνε γι αυτή τη δουλειά, ακόμα και κάποιες που έχω ξεχωρίσει σαν "ποιοτικές". Η Εύα, αν και νέα στη συγκεκριμένη δραστηριότητα, είχε το class να προσπαθήσει μάλλον να κρύψει παρά να αναδείξει δημόσια την πληθωρική θηλυκότητά της. Ακόμη κι έτσι όμως ήταν εκθαμβωτική.
Ανεβήκαμε μαζί στο δωμάτιο όπου περάσαμε την επόμενη μιάμιση ή δύο ώρες, με εξαίρεση το πρώτο τέταρτο που ήπιαμε έναν καφέ, σε εξαντλητικό σεξ. Δεν συνηθίζω να περιγράφω προσωπικές μου στιγνμές, μόνο ένα - δυό πράγματα για την Εύα. Το στοματικό επιμένει, αδιαπραγμάτευτα, να το κάνει με προφύλαξη. Παρ' ότι όλα τα προηγούμενα call girls που έχω συναντήσει το έκαναν ελεύθερα και είχα μάθει έτσι, η απόδωσή της σε αυτό τον τομέα παίρνει άριστα. Σε επίπεδο Luis Black, μόνο που η Black το έκανε σαν μια επίδειξη υφηλής τεχνικής που είχε αποκτήσει από τα πορνό και με σαφή την πρόθεση να σε τελειώσει για να μην την κουράσεις και την αργήσεις από το επόμενο τρίωρο outcall της, ενώ η Εύα το έκανε με σαφή αγάπη για το αντικείμενο της ενασχόλησής της και κυρίως για να σε φιάξει για αυτό που θα επακολουθήσει μετά! Αυτό που επακολούθησε μετά μας έκανε και τους δυό να χάσουμε το χρόνο πραγματικά. Δεν υπήρχαν ούτε τηλέφωνα από γραφεία, οδηγούς, τίποτα, μόνο δύο άνθρωποι που έκαναν μανιασμένο σεξ. Την ρώτησα πάρα πολλές φορές αν ήθελε να τελειώνουμε και πάντα με απέτρεπε προτρέποντάς με (προστάζοντάς με, σωστότερα) να συνεχίσω όσο πιο δυνατά μπορούσα.
Τελειώνοντας αυτή ήθελε απεγνωσμένα ένα τσιγάρο κι εγώ ένα πεντάλεπτο ύπνου!! Έκλεισα τα μάτια μου, ίσως κανένα λεπτό και να κοιμήθηκα πραγματικά.
Μετά ντυθήκαμε και πήγαμε για ποτό σε κοντινό μπαράκι. Ο χώρος ήταν, υποτίθεται, κυριλέ. Η ίδια ένοιωθε λίγο άβολα, με κοιτάνε όλοι μου είπε. Σε κοιτάνε γιατί τους εντυπωσιάζεις που είσαι γυναικάρα της απάντησα, ίσως και να κοιτάνε κι εμένα και να λένε αυτός ο καημένος ο μεσήλικας που το βρήκε το τρίπατο το μουνί και το κυκλοφορεί; Μου ανταπέδωσε τη φιλοφρόνηση, η δική μου ήταν ειλικρινής, νομίζω και η δική της.
Ήπιαμε τα ποτάκια μας, τα είπαμε αρκετά, ήσυχα πράγματα (τα άγρια είχαν προηγηθεί, δεν γινόταν κι άλλο!) και μετά την γύσισα στο ξενοδοχείο να πάρει το αυτοκίνητό της και να γυρίσουμε κι οι δύο μας στα σπίτια μας. Είχε πια πάει δύο. Φεύγοντας με ευχαρίστησε για την ωραία βραδυά που είχε περάσει. Της απάντησα πως η χαρά ήταν όλη δική μου!