Νέα

Εξωτερικός ψύκτρα για Laptop

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φίλε,
Αξιώθηκα να το φωτογραφίσω και να τις ανεβάσω.

Σκέφτομαι (με τα λίγα που καταλαβαίνω) ότι αν ήταν software δε θα το εμφάνιζε περιοδικά. Θα το εμφάνιζε πάντα.
Τώρα πάντως, 4 φορές τον ξεκίνησα, και τις 4 έτσι ξεκίνησε.

Χμ.

Στον φιλο απλα τα εβγαζε παραμορφωμενα - αλλοιωμενα. ΟΜολογω το προβληματακι
που μου παρουσιαζεις δεν το εχω ξαναδει. Κοιταξε μηπως πρεπει να φτιαξεις την αναλυση απο τις ρυθμισεις (μεσα απο το λειτουργικο) και αν δεν ειναι αυτο (που μαλλον δεν θα ειναι -αλλα ποτε δεν ξερεις) πρεπει να το ψαξεις μετα με τον οδηγο της καρτας γραφικων.

Σε κανενα αλλο φορουμ ζητησες βοηθεια? ΠΧ σε φορουμ που να υπαρχουν χρηστες που ασχολουνται μονο με τα προβληματα των Windows. Οι λεγομενοι WIndows-akides :cheesy: δεν θελω να σε παιδεψω τσαμπα ακριβη απαντηση για αυτο το προβλημα δυστυχως δεν εχω να σου δωσω αλλα τις φωτογραφιες που εβγαλες μπορεις να τις σεταρεις σε ενα φορουμ που ξερουν να σε βοηθησουν.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Σε κανενα αλλο φορουμ ζητησες βοηθεια? .... να τις σεταρεις σε ενα φορουμ που ξερουν να σε βοηθησουν.

Αν θες, πες μου κανένα τέτοιο φόρουμ.
Είμαι άσχετος.
Πως να το βρω?  Να γκουγκλάρω "Windowσάκηδες"?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν θες, πες μου κανένα τέτοιο φόρουμ.
Είμαι άσχετος.
Πως να το βρω?  Να γκουγκλάρω "Windowσάκηδες"?

χαχαχα οχι για πλακα το πα αυτο
μπες εδω ->

κανουν καλη δουλεια σε αυτες τις κοινοτητες. Κανε μια εγγραφη και ρωτα για το
προβλημα σου.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
οτιδηποτε ειναι κλειστου κωδικα ειναι κοροιδια.
Τσαμπα λεφτα. Χωρις να ξερεις τι σου γινεται.

To οτι τελείς σε σύνχγυση ειναι γνωστό. Το οτι έχεις περίεργη σχεση με το χρήμα επίσης γνωστό.
Αφού δεν κατέχεις από Μακ, άστο καλύτερα ,πάντως σίγουρα είναι ακριβό, μα πολύ ακριβό για σένα.
Ασε τους κλειστούς κώδικες ,και ανοιξε διάπλατα το μυαλό σου να πάρει αέρα ,βαλε και μια ψύκτρα από λαπ τοπ για να μην είμαστε και οφ τόπικ !.

;)
υγ . ηταν σίγουρο ούτως ή αλλως ,οτι θα έβρισκες την οποιαδήποτε δικαιολογία ,προκειμένου να μην αγοράσεις κάτι ακριβό έστω και      καλό.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
To οτι τελείς σε σύνχγυση ειναι γνωστό. Το οτι έχεις περίεργη σχεση με το χρήμα επίσης γνωστό.
Αφού δεν κατέχεις από Μακ, άστο καλύτερα ,πάντως σίγουρα είναι ακριβό, μα πολύ ακριβό για σένα.
Ασε τους κλειστούς κώδικες ,και ανοιξε διάπλατα το μυαλό σου να πάρει αέρα ,βαλε και μια ψύκτρα από λαπ τοπ για να μην είμαστε και οφ τόπικ !.

;)
υγ . ηταν σίγουρο ούτως ή αλλως ,οτι θα έβρισκες την οποιαδήποτε δικαιολογία ,προκειμένου να μην αγοράσεις κάτι ακριβό έστω και       καλό.

Αυτο δεν με καλυπτει σαν απαντηση. Και τα Windows ακριβα ειναι
αλλα ειναι μαπα (για οσους ξερουν). ΑΝ θες να κανουμε σοβαρη συζητηση
και οχι αερολογιες ή γενικοτητες θα πρεπει να εξηγησεις για ποιο λογο ειναι καλο αυτο που λες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Απο την στιγμη που μπορω να κατεβασω τον kernel του Λινουξ (δωρεαν)
και να τον μεταγλωττισω οπως εγω γουσταρω και να δημιουργησω ενα συστημα
στα δικα μου μετρα ποιος ο λογος να παω να δωσω λεφτα στην Apple για να παρω
το λειτουργικο της?  :grin: Υπαρχει καποιος σοβαρος λογος?

Ναι και απο MAC  δεν ξερω γιατι δεν εχω ασχοληθει και ποτε... εσυ που ξερεις
περιμενω απαντησεις... μονο σε παρακαλω να ειναι ακριβεις οι απαντησεις σου.

Waaam

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ας πω κι εγώ λίγα σχετικά μια και είμαι από τους
(ΠΟΛΥ) παλιούς (ΠΡΩΗΝ) χρήστες Mac.

Θα εξηγήσω το ΠΟΛΥ και το ΠΡΩΗΝ.

Το ΠΟΛΥ.
Αγόρασα τον πρώτο μου Apple to 1981 και μετα από σύντομο πέρασμα
από το Lisa κατέληξα το 1984 σε μια σειρά από Macintosh που αντικαθιστούσα
περίπου ανά έτος μέχρι το 2001. Πανάκριβα μηχανήματα, αλλά τα μόνα διαθέσιμα
με ποιότητα και αξιοπιστία στο χώρο των γραφικών και επεξεργασίας φωτογραφιών.
Ξεκίνησα από το λειτουργικό MaCos 6.0 και το έφτασα μέχρι το 9.2.2
Τόσο το λειτουργικό (το έδινε η Apple δωρεάν) όσο και τα περίπου 15 μηχανήματα (που λειτούργησαν στο γραφείο μου)
λειτουργούσαν απροβλημάτιστα. Από τότε έτρεχαν και ένα UNIX to AIX αλλά τα προγράμματα που
μας ενδιέφεραν (Photoshop 1, Illustrator 6 και  Quark Xpress 3) δεν έτρεχαν σε UNIX.

ΤΟ ΠΡΩΗΝ.
Όλα αυτά τα χρόνια οι Macintosh δεν είχαν ανταγωνισμό στο επίπεδο της χρήσης που με ενδιέφερε, σιγά σιγά όμως
τα Πισιά (έτσι τα λέγαμε ως σνομπ Macικοί) άρχισαν να βελτιώνονται και σαν λειτουργικό σύστημα αλλά και σαν
μηχανήματα. Παράλληλα από πλευράς τιμής άρχισαν να προσφέρονται σε ελκυστικά χαμηλές τιμές, ενώ αντίστοιχα
άρχισε και η διάθεση του ανάλογου software για PC. Συγχρόνως από το '95 είχε αρχίσει να διαδίδεται το
internet οπού εκεί χορτάσαμε...κινέζικα, λόγω διαφορετικής κωδικοποίησης των ελληνικών χαρακτήρων.

Για να μην το παρακάνουμε με ιστορίες, από το 2001 έως και σήμερα δουλεύουμε PC εκτός από ένα μηχάνημα που έχει κάποιες
εξαιρετικές ελληνικές γραμματοσειρές και που άμα χαλάσει θα πεταχτούν πακέτο.

Τα νέα λειτουργικά της APPLE MacOs X δεν με συγκίνησαν καθόλου και εφόσον πια άρχισαν να δουλεύουν με Intel αντί Motorola
θεώρησα οτι πια δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίσω το σπορ του μήλου.

Τα καινούργια μηχανήματα και η πολιτική marketing της Apple δημιούργησαν μια μόδα που οδήγησαν το ποσοστό  της στο 10%
από το 3 που ήταν κάποτε. Κλείνω χωρίς να αναφερθώ στην πολιτική της παλαιάς αντιπροσωπείας και την αντιμετώπιση
που είχαμε ως χρήστες - υπήκοοι. Με τη νέα αντιπροσωπεία δεν γνωρίζω τι συμβαίνει, μια και ντεν έκω μακ καρντιά μου.

Θα μείνω στα πισιά μια και όταν καίγομαι ακόμη κι αν είναι σ/κ κάποια άκρη και λύση θα βρώ για να παραδώσω τη δουλειά μου,
πράγμα το οποίο δεν γινότανε τότε...

Κ. Λούτσε ελπίζω να μη σου χαλασα το image του Μάκη.
Κ. Μπολντμορτ καλά τα λες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Waaam ο φιλος λουτσος απλα ρεζιλευεται οταν μιλαει ενω δεν γνωριζει  :grin:

τσεκαρε τι λεει σε εμενα για τα χρηματα

;)
υγ . ηταν σίγουρο ούτως ή αλλως ,οτι θα έβρισκες την οποιαδήποτε δικαιολογία ,προκειμένου να μην αγοράσεις κάτι ακριβό έστω και       καλό.

Αυτο το ατομο εχει λοιπον ενα λειτουργικο συστημα το οποιο διαθέτει και πυρηνα BSD  ο οποιος
ειναι κλεμμενος απο την κοινοτητα!!!!!! Και εχουν βγαλει λεφτα εις βαρος του.

Κατα τα αλλα εμεις εχουμε περιεργη σχεση με τα λεφτα... νταξει αμα στον αλλον δεν του κοβει και βιαζεται τι να κατσεις να πεις  ;)

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
:boobies:παιδια κατι ασχετο.πως θα συνδεσω την tv με το λαπτοπ;

Stories