You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εξόριστοι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα moraki
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
οκ . Γιατι ειχε ωραιο κλιμα το θρεντακι και δεν ηθελα να χαλασει
οσο για την γκομενα αφου την βρηκε ο τρικαβλος. Εχει φαρμακειο στην Αγια Παρασκευη
Συγγραφεας, φαρμακοποιος, τραγουδιστρια, στιχουργος, πρωην ροκου με πετσινα κολητα βρακακια
Δεν θ'ελω να χαλάω ποτε το κλίμα της παρέας
Χολαργο είναι το φαρμακείο της καρατσεκαρισμενο (δεν γραφω διευθυνση για ευνόητους λογους)
Λες να ειναι περουκινι? ή εμφυτευση?
παντως ειχε πολυ καραφλα φιλε παλια
Η επιστημη κάνει θαυματα σημερα
οκ . Γιατι ειχε ωραιο κλιμα το θρεντακι και δεν ηθελα να χαλασει
Τα λέγαμε και πιο παλιά με τον τρίκαρδο ρε
Πάντως η σελίδα του στο Myspace είναι σπαρταριστή...
και που να δεις τα βιντεοκλιπ του 90 που κατεβαινουν οι ιποττες με τα αλογα (φορωντας τζην), απο το βουνο για να πανε στη μαχη!
ή το βιντεο που ειναι ο Κατης στο σιδηρουργειο και φτιαχνει το πυρακτωμενο σπαθι του κατω απο επικους ηχους
Η επιστημη κάνει θαυματα σημερα
πρεπει να βρω τον Κατη να μου πει που τα εβαλε γιατι εχω ενα φιλο καραφλα και θελει να κανει εμφυτευση. Σοβαρα μιλαω
πρεπει να βρω τον Κατη να μου πει που τα εβαλε γιατι εχω ενα φιλο καραφλα και θελει να κανει εμφυτευση. Σοβαρα μιλαω
Και εγώ
Ημουνα σαν τον Βέγγο και τωρα έχω χέτη
Το Τζενακι ομως σου αρεσε
Βεβαίος και το γουστάρω
Αλλά πέτσινα βρακιά και ομίχλη στην πιο ηλιολουστη χώρα από καραφλογεγεδες δεν μου αρέσουν
Οτι δε σου αρεσει φιλε δες το αλλιως....
Ουτε εμενα μου αρεσει αλλα ειναι αστειο
ετσι λοιπον γελαμε ;)
Δεν χλεβάζω ότι και όποιον δεν γουστάρω
Σε κάποιους αρέσει το χεβιμέταλ - καλά κάνουν
Αλλά ο Κατης με τις πλάτες του μπαμπά (και ο μΗΤΣΟΤΑΚΗς) με καράφλα να το παίζει και κάποιος πάει πολύ
Δλδης ο Σιδηρόπουλος και κάποιοι άλλοι που ζήσανε σαν ροκάδες τι να πουν
Δεν νομιζω να τον βοηθησε ο Μητσοτακης να γραψει μουσικη ή να παιζει κιθαρα
Καλά αν έφτασε ο Μητσοτάκης να γράφει και χεβιμεταλ μουσική ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΑ τι να πω;;;;;;;;;
τα παμε ρε. αυτο ειναι. Πριν απο 20 χρονια ηταν καλη. Τωρα παντρευτηκε , θα κανε και παιδια... παει χαλασε.
Στα 39-40 λιγο δυσκολο.
Ρε ποια φαρμακευτικη και συγγραφεας με νουβελες πατε καλα?
Βαλτε στο youtube να τη δειτε στο γνησιο video clip του σε θελω του Αρη Τομας...
Η κοπελα αυτη που λετε εσεις η Τζινα ετυχε και εγραψε τους στιχους για τους εξοριστους το κανε μια ευχη,καμια σχεση δεν εχει
φαινεται ειχε πολλους φαν η γκομενα με τα δερματινα βρακακια. Αλλα καλυτερα να μιλαμε γιαυτην παρα για τους αλλους που ηταν στα κλιπ του Κατη....
που κατεβαιναν τα βουνα πανω στα αλογα,ντυμενοι μισοι καουμποηδες μισοι βαρβαροι...
το ''δοξα και τιμη '' το χω ακουσει 20 φορες απο το πρωι να ουμε
που κατεβαιναν τα βουνα πανω στα αλογα,ντυμενοι μισοι καουμποηδες μισοι βαρβαροι...
το ''δοξα και τιμη '' το χω ακουσει 20 φορες απο το πρωι να ουμε