Νέα

Εξόριστοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα moraki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
M

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Παιδια η γκομενα αυτη ητανε και με τον Αρη Τομας στο τραγουδι σε θελω  ξερει κανεις ποια ειναι????

εισαι σιγουρος οτι ειναι η ιδια?
που το ανακαλυψες αυτο ρε μεγαλε?
απιστευτος!
respect

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αυτη ειναι φιλε,μου ειχε κανει εντυπωση η γκομενα για την τοτε εποχη και τη θυμηθηκα αμεσως μολις την ειδα με τον Κατη.
Οποιος ξερει καμια πληροφορια πως τη λενε,ας γραψει

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Τοπαμε το γκομινάκι πολύ καλό

Αναμενω-ανεμενος απάντιση στο ερωτημά μου, "ΖΕΙ Ο ΚΑΤΗΣ;;;;;;;;;;;; & τι κανει;;;;"

OP
OP
M

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Ενα απο τα cd τους..

Υπαρχει πουθενα αραγε το cd που εχει το ''Συνορα παντου'' και το ''Κανω μιαν ευχη''?
το ''δοξα και τιμη '' ξερει κανεις σε ποιο αλμπουμ ειναι?

Ευχαριστω φιλε povel. κατεβαζω τωρα το cd. μολις ειδα το ποσταρισμα σου. εισαι πολυ μπροστα

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Αυτη ειναι φιλε,μου ειχε κανει εντυπωση η γκομενα για την τοτε εποχη και τη θυμηθηκα αμεσως μολις την ειδα με τον Κατη.
Οποιος ξερει καμια πληροφορια πως τη λενε,ας γραψει

Μάλλον είναι η Τζένη Στράλλα..(στιχουργός του πρώτου cd και δεύτερη φωνή σε κάποια τραγούδια)

Υπαρχει πουθενα αραγε το cd που εχει το ''Συνορα παντου'' και το ''Κανω μιαν ευχη''?
το ''δοξα και τιμη '' ξερει κανεις σε ποιο αλμπουμ ειναι?

Το Δόξα και τιμή και το Σύνορα παντού είναι σε αυτό το cd..

http://rapidshare.com/files/6400255/Eksoristoi.rar][/url]

Και το κάνω μια ευχή..

Επισκέπτης
Τοπαμε το γκομινάκι πολύ καλό

Αναμενω-ανεμενος απάντιση στο ερωτημά μου, "ΖΕΙ Ο ΚΑΤΗΣ;;;;;;;;;;;; & τι κανει;;;;"
ζει και βασιλευει...περυσι εβγαλε καινουργιο cd στο οποιο τραγουδαει ενας τελειωμενος ιαπωνας!! :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Βρε σεις αυτός έβγαλε μαλλία :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

νομίζω οτι πρέπει να στήλει πμ στον Τσαρο Δημητράκη με την θεραπεία

Μάλλον είναι η Τζένη Στράλλα..(στιχουργός του πρώτου cd και δεύτερη φωνή σε κάποια τραγούδια)

Δυνατό το Τζενάκι για τα τότε δεδομένα

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Φιλε εισαι σιγουρος?Η κοπελα αυτη ητανε και με  Αρη Τομας στο google το ονομα που εγραψες γραφει συγγραφεας...

Επισκέπτης
ρε παιδια κοιταξτε τιμες ο κατης!!

τον βραβευσαν στο χολλυγουντ λεει και νασου κατι φωτο με γνωστες προσωπικοτητες... :think:

παντως φαινεται ανανεωμενος...εβαλε μαλλι και ξανανιωσε  :2funny:

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ενταξει δεν ειναι και μεγαλος ,εγω νομιζα οτι ητανε μεγαλυτερος,οταν παρουσιαζε metalmania ητανε 20-21,τοσο πρεπει να ητανε και το γκομενακι,αρα τωρα 39-40,πως λετε να εχει γινει?(οχι ο Κατης,το γκομενακι)

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Φιλε εισαι σιγουρος?Η κοπελα αυτη ητανε και με  Αρη Τομας στο google το ονομα που εγραψες γραφει συγγραφεας...

Το τραγούδι Κάνω μια ευχή αυτη το έγραψε.
Το αν είναι στο clip με επιφύλλαξη...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Πληροφορίες για την Τζένη εδώ
www.skroutz.gr/books/a.69317.%CE%A3%CF%84%CF%81%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CE%93%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CE%A4%CE%B6%CE%AD%CE%BD%CE%B7.html]http://www.skroutz.gr/books/a.69317.%CE%A3%CF%84%CF%81%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CE%93%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CE%A4%CE%B6%CE%AD%CE%BD%CE%B7.html[/url]

Μάγκες η τύπισα είναι φαρμακοποιός στο Χολαργό θα πάω να αγοράσω καπότες και βιάγκρα

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
OP
OP
M

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Μπορει και να ειναι ρε. Εχουν περασει τοσα χρονια..... Λεει οτι εχει γραψει στιχουσ κ.τ.λ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom