dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.292
- Πόντοι
- 3.936
Εχεις δίκιο τυπε. Μόνο πορδοσαλτε παίρνουμε στα σοβαράΜαλακα υπαρχει ατομο στ'αληθεια που ακουει Βαξεβανη?
Ειναι σαν να παιρνεις σοβαρα τον Κατελη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δλδ είσαι υπέρ το 1ο κόμα να παίρνει έξτρα έδρες μπόνους?To σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να έχουμε απλές αναλογικές και μαλακίες. Aκόμα μια βόμβα στα θεμέλια της χώρας που φύτεψε ο προδοτοσυριζα. Επίσης οι πουστιές να μαζεύονται όλα τα αποκόμματα σαν τις ύαινες και να τρώνε τον πρώτο είναι καταστροφικές. Δείτε τι γίνεται Ισραήλ, μαζεύτηκαν τα τριτοτέταρτα και έκαναν κυβέρνηση και κάθε 3 και λίγο πέφτουν.
Θα μου πεις εδώ όλα τα σκατά κομμουνιστοπασοκσήδες είναι οπότε και νδ-συριζα κυβέρνηση να γίνει, πάλι μια από τα ίδια. Σοσιαληστρική χαβούζα όπως το ξερατό νδ-πασοκ-δημαρ που άφησε εποχή με τη ληστεία του psi, μόνο που αυτή τη φορά δε θα τη βγάλουν καθαρή, θα χάσουν/δώσουν κανά μισό Αιγαίο και κάτι ακόμα. Είδατε τι ωραία συνεργάζονται για Πρέσπες, να καταληστεύουν τους μετόχους κλπ "συνέχεια του κράτους" κατσαπλιά-μειοδότη
Εγώ έλεγα να πάω να ψηφίσω Τζήμερο και σια αλλά μάλλον στα @@ μου, δε θα πάω καθόλου αφού δεν υπάρχει καμιά ελπίδα για αυτήν τη χαβούζα λόγω των παραπάνω. Απλά περιμένω πότε θα μπει ο Τούρκος να γαμήσει την τελευταία σοβιετική αντιπροσωπεία στην Ευρώπη. Ό,τι και να ψηφίσετε στο τέλος θα βρεθείτε όλοι μονιασμένοι κάτω από συγκυβέρνηση "εθνικής σωτηρίας", τουρκογαμημένοι και πάμπτωχοι οπότε μην πολυμαλλώνετε