PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.188
- Πόντοι
- 456
Ναι μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα....δεν πειράζει!!!
Είπαμε μόνο ΣΚΑΙ και ΜΕΓΚΑ.
Ναι μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα....δεν πειράζει!!!
Είπαμε μόνο ΣΚΑΙ και ΜΕΓΚΑ.
Παλιά στο πανεπιστήμιο η διαφορά του μλκκε και του κκεμλ ήταν ο ρόλος της χήρας του μαοTzαμπα κόπος...θα τον κυνηγήσει κανένας που ανήκει στο ΛΜ-ΚΚΕ και θα τσακωθουν για το ποιο από τα γράμματα(ΛΜ η ΜΛ) θα πρέπει να μπει πρώτο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σκέτη κτηνωδία το νήμα....
Καλή ιδέα...Επίσης φίλε νηματοθέτη, θα ήταν καλύτερο να έβαζες την ψήφο κρυφή, πολλά μελη δεν ψήφισαν διότι δεν ήθελαν να φαίνεται τι προτιμούν.
Σεβασμός στις χήρες και τα ορφανά...Παλιά στο πανεπιστήμιο η διαφορά του μλκκε και του κκεμλ ήταν ο ρόλος της χήρας του μαο
Ούτε εγω ειμαι υπέρ των προωρων εκλογων γενικως. Αλλά η εμπειρία δειχνει οτι την τετραετια την εξαντλουν μονο τα κομματα που χάνουν (ΝΔ το 1981, ΠΑΣΟΚ το 1989, ΠΑΣΟΚ το 2004).Morning Counselor
Ερώτηση:
Για ποιο λόγο να γίνουν εκλογές το φθινόπωρο που λένε όλοι; Για ποιο λόγο μια ζωή πρόωρες εκλογές;
Εκλογολογία, καλλιστεία, πάνελς στα γαμω-κανάλια, exit polls και το μουνί της Χάϊδως.
Έχουμε 4ετή θητεία και ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα να εκτελέσουμε. Για ποιο λόγο το σταματάμε πρόωρα; Επειδή φωνάζει ο μπινές της Κουμουνδούρου;
Στ' @@ μας.
Επίσης πιστεύω ότι οι επαναληπτικές εκλογές θα λειτουργήσουν και σαν ένα είδος β' γύρου.
Θα υπάρξει μεγάλη πόλωση.
Εκτιμώ ότι οι 2 πρώτοι θα αγγίξουν ποσοστά πάνω από 85%
Σωστα, υπαρχουν δηλαδη καποιοι οι οποιοι δεν θελουν να φαινεται τι προτιμά ενα ανωνυμο προφιλ. Οι ιδιοι προφανως, οι οποιοι στα social media ανεβαζουν ΕΠΩΝΥΜΑ ακομη και το τι εφαγαν το μεσημερι και πότε εχεσε ο σκυλος τουςΕπίσης φίλε νηματοθέτη, θα ήταν καλύτερο να έβαζες την ψήφο κρυφή, πολλά μελη δεν ψήφισαν διότι δεν ήθελαν να φαίνεται τι προτιμούν.
85% ολα τα κομματα μαζι, μαλιστα85% δε θα μαζέψουν όλα τα κόμματα μαζί
Οι εποχές που περιμέναν τα μιλιούνια να μπουν στο Δημόσιο,έχουν περάσει
Λες να είναι οι ίδιοι ακριβώς τυπε; Αποκλειεται.Σωστα, υπαρχουν δηλαδη καποιοι οι οποιοι δεν θελουν να φαινεται τι προτιμά ενα ανωνυμο προφιλ. Οι ιδιοι προφανως, οι οποιοι στα social media ανεβαζουν ΕΠΩΝΥΜΑ ακομη και το τι εφαγαν το μεσημερι και πότε εχεσε ο σκυλος τους
Όλα τα κόμμματα θα μαζέψουν 100%85% δε θα μαζέψουν όλα τα κόμματα μαζί
Οι εποχές που περιμέναν τα μιλιούνια να μπουν στο Δημόσιο,έχουν περάσει
Δεν ξερω ρε τύπε, αν δεν μπορουμε να εκφραστουμε ελευθερα ούτε καν ως ανωνυμα προφιλ σε ενα φορουμ, τότε πού μπορούμε? Πουθενα? Στο κατω κατω δεν ζούμε δα και σε κανενα περιεργο καθεστως που ψαχνει να δει τι ψηφισες για να σε μπουζουριάσει.Λες να είναι οι ίδιοι ακριβώς τυπε; Αποκλειεται.
Είμαι της άποψης, ότι ιδανικα η ψήφος πρέπει να είναι μυστική. (Ακόμα και σε ανώνυμο φορουμ)
Και το λέω εγώ αυτό, που δεν έχω κανέναν ενδοιασμό να υποστηρίξω αυτό που ψηφιζω.
Καλα, αυτο παιζει να ηταν το ποσταρισμα της χρονιας, οτι ολα τα κομματα μαζι θα παρουν 85%.Όλα τα κόμμματα θα μαζέψουν 100%
Είναι επί των εγκύρων ψηφοδελτίων το αποτέλεσμα
τα δεξιά αυτιά σε ακούνε τόνιιιιιιιιιιιΛες να είναι οι ίδιοι ακριβώς τυπε; Αποκλειεται.
Είμαι της άποψης, ότι ιδανικα η ψήφος πρέπει να είναι μυστική. (Ακόμα και σε ανώνυμο φορουμ)
Και το λέω εγώ αυτό, που δεν έχω κανέναν ενδοιασμό να υποστηρίξω αυτό που ψηφιζω.
Και τι εγινε τύπε? Επιστρεφει ο Συριζα σε δυο μηνες στην διακυβερνηση, καβαλα στο αλογο θα ειναι ο Αντωνακηςτα δεξιά αυτιά σε ακούνε τόνιιιιιιιιιιι
καταγράααααααααφτηκεεεεεεεεεες
Και τι εγινε τύπε? Επιστρεφει ο Συριζα σε δυο μηνες στην διακυβερνηση, καβαλα στο αλογο θα ειναι ο Αντωνακης
Συμφωνώ τυπε.μς τις επ προκαταβολες φαγαμε με χρυσα κουταλια, παιρνεις 100κ επιστρεφεις τα 25 σε 90 δοσεις(και οπως παει θα τα χαρισουν και αυτα).....δεν υπαρχει πουθενα αυτο το πραγμα.
Κουλη δαγκωτο
Τα βαλες κι εσυ στη τράπεζα τυπε?μς τις επ προκαταβολες φαγαμε με χρυσα κουταλια, παιρνεις 100κ επιστρεφεις τα 25 σε 90 δοσεις(και οπως παει θα τα χαρισουν και αυτα).....δεν υπαρχει πουθενα αυτο το πραγμα.
Κουλη δαγκωτο
Τάδε έφη το παλιό μέλος john100 που έχει εγγραφεί εδώ και 3 μηνες και έχει 1.750 αναρτήσεις... για μένα που έχω 4.000 σε 3 χρονια.
τέτοια λέγε του ν'αρχίσει τις αναρτησεις...
Τα έχω φάει ήδη τυπε, ότι βγάζω το τρώω αμέσως σιγά μην αφήσω στα λαμόγια τους κληρονόμους ζεστό παραδακιΞένες πρε
Τα βαλες κι εσυ στη τράπεζα τυπε?