Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 257
- Πόντοι
- 36
ask your mumΜάλλον παρθένα πέθανε η πουτσα σου τυπε
ask your mumΜάλλον παρθένα πέθανε η πουτσα σου τυπε
Φίλε είσαι άρρωστος.Να σας γράψω το ονομα μιας κοπέλας από φυλης να μου πείτε αν έχετε κολλήσει ποτε τπτ από την συγκεκριμένη ? Όχι ότι έχω κάτι με την κοπέλα απλά την είχα επισκεφθεί πριν μια βδομάδα και θέλω να εξακρηβωσω αν μπορεί να κόλλησα κάτι ή όχι δεδομένου ότι τα κάναμε όλα με προφυλακτικο, χωρίς γλυφωμουνια κτλ
Δεν μας γαμας ρε φίλεΦίλε είσαι άρρωστος.
ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ!!!!!!!!!!ΞΕΚΟΛΛΑ ΜΑΛάΚΑ!!!!!!!!!!!!
Μαγκες καλησπερα.3 Μερες μετα απο επαφη με γνωστο Μιλφονι της Αθηνας εμφανιστηκαν κοκκινα σπυρακια στο κεφαλακι του πουτσου και γενικα μια αισθηση ενοχλησης.Στην ουρηση δεν ειχα καμια ενοχληση.Επισης και κοκκινα σημαδια στη γλωσσα στην ακρη.Πηγα σε ανδρολογο μου διεγνωσε μυκητες. ειπε Αλοιφη και ολα θα πανε καλα.Για τα σημαδια στη γλωωσα με συμβουλεψε να δω ωριλα οπως και εκανα.Οντως τα σημαδια στον πουτσο μετα απο αλοιφη υποχωρησαν σχετικα γρηγορα.ΜΕτα ομως απο μια λιγες μερες αρχισα να εχω πονους στους ορχεις.Και στους 2 αλλα πιο πολυ στα αριστερα.Ξανα παω στον γιατρο μετα απο υπερηχο και αρκετη ωρα ψηλαφιση των ορχεων διαγνωστικα με επιδυδυμιτιδα!!!!! :- :- Μου εγραψε αμεσως αντιβιωση και εκανα εξετασεις σε μικροβιολγο που ηταν αρνητικες σε χλαμυδια μυκοπλασμα και ουρεοπλασμα.Ογιατρος ομως δεν απεκλισε το ενδεχομενο να κολλησα κατι απο την επαφη με την κορασιδα.ελευθυερο στοματικο,γλειφομουνι,δακτυλιασματα και μετα πιασιμο του πουτσου μου Η αγωγη που μου ειχε δωσει δεν εκανα τιποτα στα συμπτωματα και αλαξαμε αγωγη.Για να μην τα πολυλογω εχω αλλαξει 3 διαφορετικες αντιβιωσεις και το προβλημα ακομα δεν εχει φυγει.ΤΑ συμπτωματα ειναι πονοι στους ορχεις ειδικα οταν περπαταω για πολυ ωρα ,δυσκολια στον υπνο μεχρι να τα βολεψω και γενικα ενα αισθημα οτι ειναι πρησμενα.Ξεχασα να πω οτι τα σημαδια στη γλωσσα 1 μηνα μετα δεν εχουν υποχωρησει μετα απο αρκετο καιρο με ειδικα στοματικα διαλυματα και υπαρχει αισθημα καψιματος αν φαω η πιω κατι ζεστο η κρυο......Εχει γινει κουραστικο πλεον για επηρεαζει την καθημερινοτητα μου !!!!! Εχει κανεις "παρασημα" απο τελευταια επαφη με μιλφονι???
Δεν μας γαμας ρε φίλε
Και να κολλήσω κάτι;Πας καλά;Δεν μας γαμας ρε φίλε
Εσυ με το μυαλό που έχεις σίγουρα θα τα έχεις κολλήσει ήδη όλα και θα έχεις και αντισώματαΚαι να κολλήσω κάτι;Πας καλά;
Έρωτα!απο γλωσσοφιλα τι μπορει να κολλησεις?
Kαι αν τα αποτελέσματα δεν βγουν καλά για κάποιον, και χτυπήσουν οι 'καμπάνες' μετά τι..;1-31 δεκεμβριου
ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ
ΜΕ 25 ΕΥΡΩ αιματολογικες.
RPR Σύφιλη , HIV Ag ΟΡΟΥ (p24) / HIV Ab ΟΡΟΥ (type1+type2)
(ANTI-ΗΑV (Ηπατίτιδα Α) , HBsAG (Αυστραλιανό αντιγόνο-Ηπατίτιδα Β) , ANTI-HCV ΟΡΟΥ (Ηπατίτιδα C-ολικό αντίσωμα))
Για οσους συνμπουρδελιαρηδες ψαχνονται για εξετασεις.
που μπηκες ακαποτος τυπε :S :S :SΚαλησπέρα! Ξέρει κανείς σε ποιο μικροβιολογικό (Αθήνα, κατά προτίμηση κέντρο) μπορώ να κάνω εξετάσεις για ΣΜΝ και να πάρω τα αποτελέσματα μέσω email;
καποια ενημερωση;Καλησπερα... μετα απο ποσες μερες μπορει να κανει καποιος εξετάσεις ωστε να ειναι εγκυρες; μου πηραν ελευθερο στοματικο στη λιοσιων και εχω μεγάλο αγχος γιατι μετα απο μια εβδομαδα εμαθα για την εγκυμονουσα σύζηγο...