You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εξετάσεις για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Idromenos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 913
- Εμφανίσεις 141K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 257
- Πόντοι
- 36
Με αφήνουν οι δικοί σουΡε μαλακισμένο σε αφηνουν οι γονείς σου να γράφεις σε site για πουτάνες?
propper79
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2016
- Like
- 379
- Πόντοι
- 21
Να σας γράψω το ονομα μιας κοπέλας από φυλης να μου πείτε αν έχετε κολλήσει ποτε τπτ από την συγκεκριμένη ? Όχι ότι έχω κάτι με την κοπέλα απλά την είχα επισκεφθεί πριν μια βδομάδα και θέλω να εξακρηβωσω αν μπορεί να κόλλησα κάτι ή όχι δεδομένου ότι τα κάναμε όλα με προφυλακτικο, χωρίς γλυφωμουνια κτλ
πως να κολλησες βρε φιλαρακι κατι απο την στιγμη που πηρες ολες τις προφυλαξεις?απο τον αερα?χαλαρωσε........αν ηταν ετσι επρεπε να ρωταμε καθε μερα και για διαφορετικη γκομενα που πηδαμε αν ειχε κατι....κουλαρε....δεν εχεις τιποτα,ουτε προκειται να εχεις.......εκτος αν εγινε κατι αλλο......
dinos34
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.006
- Πόντοι
- 1.026
Με αφήνουν οι δικοί σου
Κόψε και φύγε πήγανε στο cosmopolitan
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 257
- Πόντοι
- 36
πως να κολλησες βρε φιλαρακι κατι απο την στιγμη που πηρες ολες τις προφυλαξεις?απο τον αερα?χαλαρωσε........αν ηταν ετσι επρεπε να ρωταμε καθε μερα και για διαφορετικη γκομενα που πηδαμε αν ειχε κατι....κουλαρε....δεν εχεις τιποτα,ουτε προκειται να εχεις.......εκτος αν εγινε κατι αλλο......
Δεν έγινε τπτ άλλο
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 257
- Πόντοι
- 36
Τι στο διαολο γράφεις μόνο εσύ καταλαβαίνειςΚόψε και φύγε πήγανε στο cosmopolitan
Djole77
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 14
- Like
- 731
- Πόντοι
- 991
Να σας γράψω το ονομα μιας κοπέλας από φυλης να μου πείτε αν έχετε κολλήσει ποτε τπτ από την συγκεκριμένη ? Όχι ότι έχω κάτι με την κοπέλα απλά την είχα επισκεφθεί πριν μια βδομάδα και θέλω να εξακρηβωσω αν μπορεί να κόλλησα κάτι ή όχι δεδομένου ότι τα κάναμε όλα με προφυλακτικο, χωρίς γλυφωμουνια κτλ
Αν είναι αυτή που υποψιάζομαι έχεις κολλήσει κατι πολύ σοβαρό!
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.817
- Πόντοι
- 216
Τυπε γραψε με ποιες εχεις παει,,,μπορει να την κολλησες τιποτα και μετα κανενα μελος να παει μαζι της και μετα να αρχιζει να ακουει φωνες χαχα
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.901
- Πόντοι
- 24.596
τυπε αυτη ειναι,επιβεβαιωνω :- :S :S :SΑν είναι αυτή που υποψιάζομαι έχεις κολλήσει κατι πολύ σοβαρό!
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 257
- Πόντοι
- 36
Δεν είναι αυτή που υποψιαζεσαι, είναι η άλληΑν είναι αυτή που υποψιάζομαι έχεις κολλήσει κατι πολύ σοβαρό!
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.901
- Πόντοι
- 24.596
η αλλη που δεν υποψιαζεται τυπε :S :S :SΔεν είναι αυτή που υποψιαζεσαι, είναι η άλλη
Djole77
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 14
- Like
- 731
- Πόντοι
- 991
τυπε αυτη ειναι,επιβεβαιωνω :- :S :S :S
Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 257
- Πόντοι
- 36
Δεν έχω ούτως ή άλλως πουλάκι,μου το δακγωσε ο σκύλοςΑν είναι η άλλη σίγουρα θα του κόψουν το πουλάκι για να τον σώσουν
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 257
- Πόντοι
- 36
Εσυ έγραψες μια μαλακια πριν και είπες μακάρι να μην το είδε κανείςΧαχαχαχ
dinos34
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.006
- Πόντοι
- 1.026
Εσυ έγραψες μια μαλακια πριν και είπες μακάρι να μην το είδε κανείς
Που?
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 257
- Πόντοι
- 36
Στην ουσία μου έσωσε τη ζωή γτ έφαγε την μολυσμένη πουτσαΚόλλησε και ο σκύλος πάει για ευθανασία
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις
- 4K