Νέα

Εξετάσεις για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Idromenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 913
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Έχετε κάνει εξετάσεις για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα πρόσφατ

• Ναι (για όλα)

Ψήφοι: 87 24,4%
  • Όχι (για κανένα)

Ψήφοι: 75 21,1%
  • Τι είναι αυτό?

Ψήφοι: 19 5,3%
  • Ναι (αιματολογικές μόνο)

Ψήφοι: 84 23,6%
  • Ναι (επίχρισμα μόνο)

Ψήφοι: 4 1,1%
  • Ναι (πεοσκόπιση μόνο)

Ψήφοι: 5 1,4%
  • Όχι (δεν πάω σε γιατρούς)

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Όχι (αφου δεν έχω κανένα σύμπτωμα)

Ψήφοι: 67 18,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Πριν από λίγες μέρες έδωσα αίμα για λογαριασμό φίλου,και όταν παρέδωσα την τυπική φόρμα που συμπληρώνεις με τα στοιχεία σου και τις νόσους που έχεις ή είχες στο παρελθόν,εντόπισα και ΣΜΝ.Ρώτησα την υπεύθυνη νοσηλεύτρια,εάν στην εξέταση του δείγματος εξακριβωθεί κάποια νόσος,ο/η ενδιαφερόμενος/η θα ενημερωθεί; και η απάντηση ήταν καταφατική.Έχεις κάποιος εμπειρία σε παρόμοια περίπτωση;
εχεις λογο να αγχωθεις?φταιει το ονομα?  :dancing:
:hi:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
εχεις λογο να αγχωθεις?φταιει το ονομα?  :dancing:
:hi:
Το νικ αφορά περισσότερο ψυχολογικές και συναισθηματικές καταστάσεις... Δεν κάνω παρανομίες,πλην ακά.Όπως κι αν έχει,ομάδες υψηλού κινδύνου είμαστε,από τα γλωσσόφιλα,γλειφομούνια,σεντόνια που κυλιόμαστε,κλπ...

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
καλησπερα σκεφτομαι να κανω μια επισκεψη στο συγγρος αυτες τις μερες ισως και αυριο..μιας και διαβασα αρκετα γενικα που δεν ξερω αμα στεκουν!Τι ωρα πρεπει να παω?για πρωι φυσικα λεω 6,7 το πρωι?Να υποθεσω οτι δεχονται ικα μιας και ειναι δημοσιο?

confused

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες για να πω και εγω τον πονο μου μετα απο ενα κασκαντεριλικι εβγαλα κονδυλωματα αλλα το χειροτερο αρχισα να νιωθω ενα γαργαλητο οταν πηγαινα για κατουρημα μεχρι που απο το τσουξιμο φοβομουνα να παω προς την τουαλετα. ευτυχως βρεθηκε ενας πολυ ξηγα γιατρος κ με μια αντιβιοσουλα με εφτιαξε σε 1 βδομαδα. 

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
μαγκες για να πω και εγω τον πονο μου μετα απο ενα κασκαντεριλικι εβγαλα κονδυλωματα αλλα το χειροτερο αρχισα να νιωθω ενα γαργαλητο οταν πηγαινα για κατουρημα μεχρι που απο το τσουξιμο φοβομουνα να παω προς την τουαλετα. ευτυχως βρεθηκε ενας πολυ ξηγα γιατρος κ με μια αντιβιοσουλα με εφτιαξε σε 1 βδομαδα. 

Δηλαδή με το κασκαντεριλικι κόλλησες και κονδυλώματα και βλενόρροια;

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Τι αντιβίωση σου 'δωσε;

Επισκέπτης
σε μπουρδελο ηταν το κασκαντεριλικι? με την αντιβιωση τι σου περασε?

confused

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
ναι με την αντιβιοση εφτιαξε απο την 2η μερα. ολα τελέια. τωρα δε θυμαμαι το ονομα της αντιβιοσης αλλα εκανε δουλεια. απο τοτε προσεχω φουλ. να ναι καλα ο τυπας που μου εφτιαξε το εργαλειο γιατι ειχα αγχωθει πολυ

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
ναι με την αντιβιοση εφτιαξε απο την 2η μερα. ολα τελέια. τωρα δε θυμαμαι το ονομα της αντιβιοσης αλλα εκανε δουλεια. απο τοτε προσεχω φουλ. να ναι καλα ο τυπας που μου εφτιαξε το εργαλειο γιατι ειχα αγχωθει πολυ

Σε "έφτιαξε;" Με "μια αντιβιωσούλα";
Αυτά μην τα λες γιατί θα σε πάρουν με τις ντομάτες!
Να φτιάξουν τα κονδυλώματα με αντιβίωση; (Όλα τέλεια!;!;)
(Γιατί το "άλλο" δεν είπες τελικά τι ήτανε!)

ΟΛΕΣ τις αντιβιώσεις να παίρνεις για όλη σου την ζωή, Τα κονδυλώματα δεν "φτιάχνουνται".
Να "καλυφθούν" κάτω από το χαλί ίσως - αλλά δεν θεραπεύονται και σίγουρα  όχι με αντιβίωση.

Το "φτιάξιμο" πως το επιβεβαίωσες;
Αν απλά φύγαν τα συμπτώματα και νομίζεις ότι "πέρασε" είσαι γελασμένος.
Πρέπει να κάνεις εξετάσεις (πλυθηντικός) για να βεβαιωθείς ότι είσαι καθαρός.

Να προσέχουμε τι λέμε, γιατί διαβάζουν και πιτσιρικάδες που έχουν ακόμη το μυαλό πάνω από το κεφάλι...
...ή διάφοροι μαλάκες που πιστεύουν ότι και να κολήσουν "κάτι", θα πάνε σε 'κανα "'ξήγα γιατρό" και σε μια εβδομάδα θα'χουν "καθαρίσει".
(Τρομάρα τους)

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.083
Πόντοι
1.796
Σε "έφτιαξε;" Με "μια αντιβιωσούλα";
Αυτά μην τα λες γιατί θα σε πάρουν με τις ντομάτες!
Να φτιάξουν τα κονδυλώματα με αντιβίωση; (Όλα τέλεια!;!;)
(Γιατί το "άλλο" δεν είπες τελικά τι ήτανε!)

ΟΛΕΣ τις αντιβιώσεις να παίρνεις για όλη σου την ζωή, Τα κονδυλώματα δεν "φτιάχνουνται".
Να "καλυφθούν" κάτω από το χαλί ίσως - αλλά δεν θεραπεύονται και σίγουρα  όχι με αντιβίωση.

Το "φτιάξιμο" πως το επιβεβαίωσες;
Αν απλά φύγαν τα συμπτώματα και νομίζεις ότι "πέρασε" είσαι γελασμένος.
Πρέπει να κάνεις εξετάσεις (πλυθηντικός) για να βεβαιωθείς ότι είσαι καθαρός.

Να προσέχουμε τι λέμε, γιατί διαβάζουν και πιτσιρικάδες που έχουν ακόμη το μυαλό πάνω από το κεφάλι...
...ή διάφοροι μαλάκες που πιστεύουν ότι και να κολήσουν "κάτι", θα πάνε σε 'κανα "'ξήγα γιατρό" και σε μια εβδομάδα θα'χουν "καθαρίσει".
(Τρομάρα τους)

Τα συμπτωματα ελαφριας βλενορροιας φευγουν ψιλοαμεσα.

Βεβαια σιγουρα θελει παραπανω απο 2 μερες αντιβιωση. Για ο,τι εχω παρει αντιβιωση στην ζωη μου (κανενα ΣΜΝ μεχρι σημερα, ευτυχως), θελει τουλαχιστον 7 μερες..

Επισης καλα λες, ο ιος που προκαλει τα κονδυλωματα (ενα στελεχος του HPV) δεν φευγει ποτε, απλα γινεται ανενεργος.

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Τα συμπτωματα ελαφριας βλενορροιας φευγουν ψιλοαμεσα.

Βεβαια σιγουρα θελει παραπανω απο 2 μερες αντιβιωση. Για ο,τι εχω παρει αντιβιωση στην ζωη μου (κανενα ΣΜΝ μεχρι σημερα, ευτυχως), θελει τουλαχιστον 7 μερες..

Επισης καλα λες, ο ιος που προκαλει τα κονδυλωματα (ενα στελεχος του HPV) δεν φευγει ποτε, απλα γινεται ανενεργος.
Φίλε ΔΕΝ γίνεται ανενεργός - ανενεργός σημαίνει OFF - disabled - ακίνδυνος.

Εδώ οι ειδικοί και διαφωνούν αν όντως φεύγει ή παραμένει σε λανθάνουσα μορφή - πολύ μικρή ποσότητα, όπως και τι θα γίνει αν στο μέλλον -όπως οι περισσότεροι- θελήσεις να κάνεις οικογένεια/έχεις μονογαμική σχέση με δική σου γυναίκα, υπάρχει κίνδυνος να της τον "πασάρεις".

Σε περίπτωση δε επακόλουθης εγκυμοσύνης...
... δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι!

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Φίλε ΔΕΝ γίνεται ανενεργός - ανενεργός σημαίνει OFF - disabled - ακίνδυνος.

Εδώ οι ειδικοί και διαφωνούν αν όντως φεύγει ή παραμένει σε λανθάνουσα μορφή - πολύ μικρή ποσότητα, όπως και τι θα γίνει αν στο μέλλον -όπως οι περισσότεροι- θελήσεις να κάνεις οικογένεια/έχεις μονογαμική σχέση με δική σου γυναίκα, υπάρχει κίνδυνος να της τον "πασάρεις".

Σε περίπτωση δε επακόλουθης εγκυμοσύνης...
... δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι!
Φίλε δεν νομίζω να υπάρχει έστω και ένας γιατρός που να ισχυρίζεται ότι ένας ιός φεύγει από το σώμα

απλά αν και εφόσον έχει πολύ καιρό (χρόνια) να κάνει κύκλο (να βγάλει έλκη), θεωρείται ανενεργός. Δηλαδή σε θεωρητικό πάντα επίπεδο, πιστεύεται ότι ίσως δεν ξανασκάσει στο δέρμα...

περισσότερο μιλάω για έρπη, κονδυλώματα

lopedelmozo

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
τα κονδυλώματα δεν προκαλούν τσούξιμο κατά  την ούρηση και δεν θεραπεύονται με αντιβιοτικά σύμφωνα με γιατρό δερματολόγο έμπειρο που έχω ρωτήσει

cupracing

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
34
Like
2.415
Πόντοι
2.411
Καλησπέρα, θέλω να κάνω προοληπτικές εξετάσεις στο Συγγρός, πρέπει να κλείσω ραντεβού? τα αποτελέσματα βγαίνουν την ίδια ημέρα?

kakamale1

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καλημερα κανα μικροβιολογικο εργαστηρι για εξετασεις σμν αμεσα υπαρχει στο ηρακλειο κρητης?να δουλευει κανενας ανδρας μεσα να του εξηγησω το σκηνικο?επισης αν παω να κανω εξετασεις μετα απο 20 ημερες θα χει αποτελεσμα?ευχαριστω

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
παιδια καλημερα κανα μικροβιολογικο εργαστηρι για εξετασεις σμν αμεσα υπαρχει στο ηρακλειο κρητης?να δουλευει κανενας ανδρας μεσα να του εξηγησω το σκηνικο?επισης αν παω να κανω εξετασεις μετα απο 20 ημερες θα χει αποτελεσμα?ευχαριστω
Υπαρχει τηλεφωνικη γραμμη  που μπορεις να παρεις για ΣΜΝ και μπορεις να πεις τι σε προβληματιζει και σε καθοδηγουν αν πρεπει να επισκεφτείς γιατρο,τι πρεπει να κανεις.Να σου λυσει τις αποριες για ημερομηνίες που ρωτας κλπ.Σταθερη τηλεφωνικη γραμμη και εβγαινε μια κοπελα στο τηλεφωνο με καυλιαρικη φωνη.Και  εξηγεις τι θελεις επακριβως,δε χρειαζονται ντροπες σ αυτά.Μπορει να είναι γραμμη για την Αθηνα αλλα θα σε καθοδηγησει τι πρεπει να κανεις.

kosmonaftis

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει μήπως κανείς τι εξετάσεις χρειάζεται να κάνει κάποιος για να είναι 100% σίγουρος πως είναι καθαρός ο ίδιος αλλά και η σύντροφό του; Δεν λέω από τα πολύ σοβαρά (όπως π.χ. AIDS) που γίνονται με ειδικές εξετάσεις αίματος αλλά λέω για τα λίγο πιο "ασήμαντα ή και άγνωστα σε πολλούς" ΣΜΝ που θεραπεύονται μεν αλλά μπορεί να μην το γνωρίζεις εσύ ή η σύντροφος. (π.χ. Αφροδίσιο λεμφοκοκκίωμα ή Μολυσματική τέρμινθος ή άλλα).  :hi:

cretanguy

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Νομιζω οτι με μια επίσκεψη στον δερματολόγο αν του εξηγήσεις τι θες, ολα θα λυθούν.

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Ξερεις κανεις αν τα χαμηλα αιμοπεταλια που εχω μπορει να ναι καμια ηπατιδιδα κτλ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom