Νέα

Εξετάσεις για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Idromenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 913
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Έχετε κάνει εξετάσεις για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα πρόσφατ

• Ναι (για όλα)

Ψήφοι: 87 24,4%
  • Όχι (για κανένα)

Ψήφοι: 75 21,1%
  • Τι είναι αυτό?

Ψήφοι: 19 5,3%
  • Ναι (αιματολογικές μόνο)

Ψήφοι: 84 23,6%
  • Ναι (επίχρισμα μόνο)

Ψήφοι: 4 1,1%
  • Ναι (πεοσκόπιση μόνο)

Ψήφοι: 5 1,4%
  • Όχι (δεν πάω σε γιατρούς)

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Όχι (αφου δεν έχω κανένα σύμπτωμα)

Ψήφοι: 67 18,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ανευ προφηλακτικου με μια κοπελα δεν ηταν πορνη
βασικα καναμε τα παντα και μετα μου ειπε οτι δεν προσεχει και εφαγα μια σχετικη φρικη και λογο συμπτωματων θα ηθελα να το ψαξω για να ξερω και για εκεινη και για εμενα
τωρα οι αφτρες και η κακοσμια στοματος δεν ειναι συμπτωματα σοβαρα..

peinasmenos_lukos

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
τωρα οι αφτρες και η κακοσμια στοματος δεν ειναι συμπτωματα σοβαρα..

αχαχα δεν το ειπα καθαρα,
στο στομα εχω αφτρες
το πεος μου μυριζει και εχω ενα θεματακι με την ουρηθρα τσουζι καποιες φορες καθως και μου φαίνεται λίγο πρησμένη η περιοχή
δεν ξερω αν ολα ειναι η ιδεα μου λογο αγχους αλλα σκεφτομαι αν κοστιζουν οι εξετασεις κανα 30-40αρι να το δωσω να ηρεμησω

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
στο στομα εχω αφτρες
το πεος μου μυριζει και εχω ενα θεματακι με την ουρηθρα τσουζι καποιες φορες καθως και μου φαίνεται λίγο πρησμένη η περιοχή
δεν ξερω αν ολα ειναι η ιδεα μου λογο αγχους αλλα σκεφτομαι αν κοστιζουν οι εξετασεις κανα 30-40αρι να το δωσω να ηρεμησω
ε τοτε να πας να το δεις φιλε μου,τραβα στο συγγρος...

peinasmenos_lukos

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ε τοτε να πας να το δεις φιλε μου,τραβα στο συγγρος...
παίρνω τηλέφωνο και κλείνω ραντεβού?
καθώς και πόσο περίπου θα κοστίσει ξέρουμε?
α και γίνετε χωρίς βιβλιάρια και μαλακιες το θέλω στην ζούλα να μην φανείς

giorgos2226

Μέγας
Εγγρ.
9 Ιαν 2010
Κριτικές
19
Like
2.454
Πόντοι
4.577
ναι φιλε..περνεις τηλέφωνο στο 1535 κ κλεινεις ραντεβου στα πρωινα εξωτερικα ιατρεία. Η τιμη εξαρτάται απο το τι εξετασεις θα κανεις..για hiv ηπατίτιδα,σύφιλη κ αυστραλιανο με βιβλιαριο είναι δωρεαν..χωρις γυρω στα 28-35 € Για αυτα τα ΣΜΝ που σου ανέφερα μπορεις να πας σε ιδιοτικα εργαστηριο π.χ locus-medicus κ στα κανουν με 25 € χωρις ραντεβού κ παιρνεις τα αποτελεσματα σε 2-3 εργασιμες εργασιμες οπως ειχα διαβασει πιο παλια στο σαιτ τους

peinasmenos_lukos

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ναι φιλε..περνεις τηλέφωνο στο 1535 κ κλεινεις ραντεβου στα πρωινα εξωτερικα ιατρεία. Η τιμη εξαρτάται απο το τι εξετασεις θα κανεις..για hiv ηπατίτιδα,σύφιλη κ αυστραλιανο με βιβλιαριο είναι δωρεαν..χωρις γυρω στα 28-35 € Για αυτα τα ΣΜΝ που σου ανέφερα μπορεις να πας σε ιδιοτικα εργαστηριο π.χ locus-medicus κ στα κανουν με 25 € χωρις ραντεβού κ παιρνεις τα αποτελεσματα σε 2-3 εργασιμες εργασιμες οπως ειχα διαβασει πιο παλια στο σαιτ τους

ευχαριστω για τις πληροφορίες απλά θα ηθελα να ξερω αν πρωτα πρεπει να παω σε καποιον γιατρο και τι ειδικότητα ή πάω κλείνω για εξετάσεις έτσι?

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.428
Πόντοι
6.955
στο στομα εχω αφτρες

Φυγε για τον ουρολογο ισως εχεις τσιμπησει βλενοροια.

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.818
Πόντοι
366
ο αλλος επαθε χλαμυδια απο μια 20αχρονη που πηδηξε χωρις καποτα ( οχι πουτανα )

αν ειναι δυνατον.

και μετα με ρωταει κ με αποτελειωνει , , , παλι καλα μικρη πιθανοτητα να μεινει εγκυος.

πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω  :jerking: :jerking: :jerking:  :helpplea:

peinasmenos_lukos

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μαλλον λοιμωξη τσιμπησες αλλα σιγουρα γιατρο το συντομοτερο.

δυστυχώς σε όσα κέντρα και αν πήρα τώρα μέσα στις γιορτές δεν βρήκα κενό τις ημέρες που ήμουν αθήνα,
θα σας παρακαλούσα να μου πείτε τι ειδικότητα πρέπει να επισκεφτώ,
ουρολόγο ή δερματολόγο-αφροδισιολόγο ή παθολόγο?
η κακοσμία στο μόριο μου έχει περάσει καθώς και οι όποιες ενοχλήσεις ένιωσα στην ουρήθρα τις πρώτες μέρες αλλά παραμένουν οι άφτρες που κάνουν κύκλους δλδ αν 2-3 μέρες βγάζω καινούργιες.
συγχωρέστε με για την ασχετοσήνη μου αλλά δεν μου έχει ξανατύχει κάτι παρόμοιο διότι προσέχω πάρα πολύ και δεν έχω ιδέα τι να κάνω

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Οι αφτρες δεν ειναι αμεσο συμπτομα κανενως σμν.ΤΟυλαχιστον οχι απο τα βασικα.Υπαρχουν ομως μικροβια που μπορεις να κολησεις απο το σεξ και δεν ειναι σμν.Γενικα ολα εξαρτιονται απο το τι εκθεση ειχες σε σμν.Εννοω αν γαμησες ακαποτα,αν εγλυψες τιποτα ''επικυνδινο'' κτλπ.Για τις αφτρες να πας σε εναν στοματολογο.Γενικα καλο θα ηταν για σενα να κανεις εξετασεις για σμν αφου συμβουλευτεις τον καταληλο γιατρο για το ποιες εξετασεις και ΠΟΤΕ πρεπει να τις κανεις.Στην Αθηνα μπορεις να πας στο νοσοκομειο Συγγρος και να κλεισεις ραντεβου.Εκει θα παρεις ολες τις πληροφοριες που θες.

peinasmenos_lukos

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Οι αφτρες δεν ειναι αμεσο συμπτομα κανενως σμν.ΤΟυλαχιστον οχι απο τα βασικα.Υπαρχουν ομως μικροβια που μπορεις να κολησεις απο το σεξ και δεν ειναι σμν.Γενικα ολα εξαρτιονται απο το τι εκθεση ειχες σε σμν.Εννοω αν γαμησες ακαποτα,αν εγλυψες τιποτα ''επικυνδινο'' κτλπ.Για τις αφτρες να πας σε εναν στοματολογο.Γενικα καλο θα ηταν για σενα να κανεις εξετασεις για σμν αφου συμβουλευτεις τον καταληλο γιατρο για το ποιες εξετασεις και ΠΟΤΕ πρεπει να τις κανεις.Στην Αθηνα μπορεις να πας στο νοσοκομειο Συγγρος και να κλεισεις ραντεβου.Εκει θα παρεις ολες τις πληροφοριες που θες.

φίλε μου σε ευχαριστώ για τις λεπτομέρειες, ναι ήταν σεξ ολοκληρωμένο και με στοματικό απο μέρους μου με κοπέλα όχι του επαγγέλματος,
αν καλέσω το νοσ συγγρος www.syggros-hosp.gr/?p=tmima-seksoualikos-metedidomenon-nosimaton-%28SMN%29-kai-HIV-loimoksis]http://www.syggros-hosp.gr/?p=tmima-seksoualikos-metedidomenon-nosimaton-%28SMN%29-kai-HIV-loimoksis[/url] στα παρακάτω τηλέφωνα?
θα έχουν τους κατάλληλους γιατρούς να μιλήσω ή μόνο εξετάσεις?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Θα πρεπει λογικα να κλεισεις ενα ραντεβου με εναν ουρολογο η στοματολογο η αφροδισιολογο γενικα.Επειδη ειναι η φυση του νοσοκομειου τετεια ακομα και στα επιγοντα να πας θα σε δουν και θα σου πουν με τι γιατρο πρεπει να μιλησεις.Αυτοι θα σου γραψουν τις εξετασεις που πρεπει να κανεις.Και μακρια απο τα επικυνδινα σπορ ρε αδερφε η υγεια ειναι πανω απο ολλα.

billgl

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2015
Like
63
Πόντοι
1
στο στομα εχω αφτρες
παικτη οι αφθες πολυ πιθανον να μην σχετιζονται, μια και ειναι συχνη η εμφανιση τους λογω στρες. εν προκειμενω, προφανως εχεις αγχωθει με τα υπολοιπα συμπτωματα, κανε τις εξετασεις να εισαι σιγουρος, ψιλα κοστιζουν.

peinasmenos_lukos

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
παικτη οι αφθες πολυ πιθανον να μην σχετιζονται, μια και ειναι συχνη η εμφανιση τους λογω στρες. εν προκειμενω, προφανως εχεις αγχωθει με τα υπολοιπα συμπτωματα, κανε τις εξετασεις να εισαι σιγουρος, ψιλα κοστιζουν.

Θα πρεπει λογικα να κλεισεις ενα ραντεβου με εναν ουρολογο η στοματολογο η αφροδισιολογο γενικα.Επειδη ειναι η φυση του νοσοκομειου τετεια ακομα και στα επιγοντα να πας θα σε δουν και θα σου πουν με τι γιατρο πρεπει να μιλησεις.Αυτοι θα σου γραψουν τις εξετασεις που πρεπει να κανεις.Και μακρια απο τα επικυνδινα σπορ ρε αδερφε η υγεια ειναι πανω απο ολλα.

η μαλακια τις στιγμης ηταν αλλα θα παρω τηλεφωνο αυριο κι ολας να τα κανονισω, σας ευχαριστω για τις πληροφοριες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
δυστυχώς σε όσα κέντρα και αν πήρα τώρα μέσα στις γιορτές δεν βρήκα κενό τις ημέρες που ήμουν αθήνα,
θα σας παρακαλούσα να μου πείτε τι ειδικότητα πρέπει να επισκεφτώ,
ουρολόγο ή δερματολόγο-αφροδισιολόγο ή παθολόγο?
η κακοσμία στο μόριο μου έχει περάσει καθώς και οι όποιες ενοχλήσεις ένιωσα στην ουρήθρα τις πρώτες μέρες αλλά παραμένουν οι άφτρες που κάνουν κύκλους δλδ αν 2-3 μέρες βγάζω καινούργιες.
συγχωρέστε με για την ασχετοσήνη μου αλλά δεν μου έχει ξανατύχει κάτι παρόμοιο διότι προσέχω πάρα πολύ και δεν έχω ιδέα τι να κάνω
Την κοπελα που ελεγες τις προαλλες την πηδηξες παρά το προβλημα που ειχες εμφανισει?

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.310
Πόντοι
506
ξερετε ποσο κοστιζει ενα chek up στο συγγρος?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.950
Πόντοι
10.686
Πριν από λίγες μέρες έδωσα αίμα για λογαριασμό φίλου,και όταν παρέδωσα την τυπική φόρμα που συμπληρώνεις με τα στοιχεία σου και τις νόσους που έχεις ή είχες στο παρελθόν,εντόπισα και ΣΜΝ.Ρώτησα την υπεύθυνη νοσηλεύτρια,εάν στην εξέταση του δείγματος εξακριβωθεί κάποια νόσος,ο/η ενδιαφερόμενος/η θα ενημερωθεί; και η απάντηση ήταν καταφατική.Έχει κάποιος εμπειρία για παρόμοια περίπτωση;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom