Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Executive SPA", Ιουλιανού 51-53

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Αγαπητοί μου το μαγαζί θα είναι κλειστό για λίγες ημέρες για τεχνικούς λόγους.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555

Συνημμένα

• skoupa.jpg
    skoupa.jpg
    2,6 KB · Εμφανίσεις: 24

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Αγαπητοί μου το μαγαζί θα είναι κλειστό για λίγες ημέρες για τεχνικούς λόγους.

Κατερίνα, εύχομαι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η επιχείρησή σου να είναι παροδικές και να είσαι εσύ και οι υπόλοιπες κοπέλες σύντομα ετοιμοπόλεμες. ;)

OPTIMUS1939

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Κατερίνα σε περιμένουμε το συντομότερο. Καλή επιτυχία στην έκτακτη περιπέτεια σας.

:)

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Πάντως αν έχετε αναδουλειές, σίγουρα θα ανέβουν αν ξαναδουλέψει η Κατερίνα.

astrapi12

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως αν έχετε αναδουλειές, σίγουρα θα ανέβουν αν ξαναδουλέψει η Κατερίνα.

μπα δεν εχω δει ποτε αναδουλιες  εγω οσες φορες εχω παει τα κουδουνια χτυπανε σαν τρελα και μετα σου λεει κριση και ανεργια

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Ε, αφού ο άτυπος "εκπρόσωπος τύπου" μάς λέει έμμεσα ότι όλα είναι ΟΚ, δεν πρέπει να ανησυχούμε.

astrapi12

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ε, αφού ο άτυπος "εκπρόσωπος τύπου" μάς λέει έμμεσα ότι όλα είναι ΟΚ, δεν πρέπει να ανησυχούμε.
καλοειναι να προσεχεις τι γραφεις και που απευθυνεσαι γιατι δεν σε ξερω ουτε με ξερεις
εξαλλου δεν εχω απολυτως καμια ορεξη να μαθω  ποιος εισαι καρφι δεν μου καιγεται.
Εδω μεσα ολοι μπαινουμε και γραφουμε τις αποψεις μας εκτος και αν εσυ εξυπηρετεις αλλα συμφεροντα
σκοτεινα .

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
άντε πάλι τα ίδια......
εγώ δύο φορές πού πήγα όχι μόνο δεν χτυπούσαν τα κουδούνια(καλά ένα τέταρτο έκατσα)αλλά δεν υπήρχε και  πελάτης στο δωμάτιο....
θα πήγα σε νεκρή ώρα.............

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
καλοειναι να προσεχεις τι γραφεις και που απευθυνεσαι γιατι δεν σε ξερω ουτε με ξερεις
εξαλλου δεν εχω απολυτως καμια ορεξη να μαθω  ποιος εισαι καρφι δεν μου καιγεται.
Εδω μεσα ολοι μπαινουμε και γραφουμε τις αποψεις μας εκτος και αν εσυ εξυπηρετεις αλλα συμφεροντα
σκοτεινα .

Απαξιώ να ασχοληθώ μαζί σου.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
καλά κάνεις.......

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους. Μετά από λίγες ημέρες ανοίξαμε και σας περιμένουμε για ένα χαλαρωτικό μασάζ από την Ναταλί και την Τζένη που θα είναι μέχρι τις 9 το βράδυ. Να είστε καλά όλοι. Φιλάκια όπως πάντα.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Καλημέρα σε όλους. Μετά από λίγες ημέρες ανοίξαμε και σας περιμένουμε για ένα χαλαρωτικό μασάζ........

Καλώς ήλθατε και πάλι κοντά μας κορίτσια. Ελπίζω τα προγράμματά σας να έχουν παραμείνει τα ίδια, χωρίς δυσάρεστες αλλαγές.

Καλή δύναμη και εύχομαι χωρίς κακοτοπιές πλέον. ;) :-* :-* :-*

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους. Μετά από λίγες ημέρες ανοίξαμε και σας περιμένουμε για ένα χαλαρωτικό μασάζ από την Ναταλί και την Τζένη που θα είναι μέχρι τις 9 το βράδυ. Να είστε καλά όλοι. Φιλάκια όπως πάντα.
Καλό θα ήταν να έβαζες και κάποιες νέες Φωτογραφίες στην σελίδα σας στο facebook
Ιδικά της Τζένης που δεν υπάρχουν καθόλου.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Καλό θα ήταν να έβαζες και κάποιες νέες Φωτογραφίες στην σελίδα σας στο facebook
Ιδικά της Τζένης που δεν υπάρχουν καθόλου.

Προσυπογράφω. Η επικαιροποίηση της σελίδας σας στο fb είναι απαραίτητη.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
η Τζένη είναι η πολύ ψηλή που έφυγε μέσα στο καλοκαίρι;

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
συγνωμη...η ομαδα κατεβαινει με ροστερ 2 κοριτσια?
Τουλαχιστον 5αδα για μπασκετακι κοριτσια,μην πουμε για 11αδα...

Επισκέπτης
σκοτεινα .
ρε καλός την αστραπή  :2funny: :2funny:που ήσουν ρε θηρίο..σας μπαγλάρωσαν και ειπες να κάνεις καμιά διαφήμιση για το μαγαζάκι της γυναίκας.  :grin:  γράψε και με τα αλλα προφίλ να γίνεις πιο πειστικός.που πάτε ρε κακομοίρη με δυο μασέρ...... εσύ μπαίνεις εδώ μέσα να πεις καλά λόγια για το μαγαζί της κατερινας και να θάψεις τα υπόλοιπα..βέβαια είδες οτι οι άλλοι δουλεύουν ενώ το δικό σου το κλείσανε.....εσυ πάντως οφείλω να πω ότι δεν εξυπηρετείς σκοτεινά συμφέροντα .....αλλα μόνο του δικού σου μαγαζιού που πάντα μας γράφεις πόσο  καλα περνάς..    :2funny: συνεχισε τον αγώνα της ενημέρωσης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom