Katerina86
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Αγαπητοί μου το μαγαζί θα είναι κλειστό για λίγες ημέρες για τεχνικούς λόγους.
επεσε ?.....Αγαπητοί μου το μαγαζί θα είναι κλειστό για λίγες ημέρες για τεχνικούς λόγους.
Αγαπητοί μου το μαγαζί θα είναι κλειστό για λίγες ημέρες για τεχνικούς λόγους.
Ωωωωωωωωωχ...
Κοριτσια ετοιμαστητε για πεσιμο ....
(δεν κανω παραθεση.ασ το συνδεσετε εσεις.)
κατά τις 2:30 που πέρασα εχτές είδα όλο το προσωπικό να κατεβαίνει κάτω με παρέα .....
Πάντως αν έχετε αναδουλειές, σίγουρα θα ανέβουν αν ξαναδουλέψει η Κατερίνα.
καλοειναι να προσεχεις τι γραφεις και που απευθυνεσαι γιατι δεν σε ξερω ουτε με ξερειςΕ, αφού ο άτυπος "εκπρόσωπος τύπου" μάς λέει έμμεσα ότι όλα είναι ΟΚ, δεν πρέπει να ανησυχούμε.
καλοειναι να προσεχεις τι γραφεις και που απευθυνεσαι γιατι δεν σε ξερω ουτε με ξερεις
εξαλλου δεν εχω απολυτως καμια ορεξη να μαθω ποιος εισαι καρφι δεν μου καιγεται.
Εδω μεσα ολοι μπαινουμε και γραφουμε τις αποψεις μας εκτος και αν εσυ εξυπηρετεις αλλα συμφεροντα
σκοτεινα .
Καλημέρα σε όλους. Μετά από λίγες ημέρες ανοίξαμε και σας περιμένουμε για ένα χαλαρωτικό μασάζ........
Καλό θα ήταν να έβαζες και κάποιες νέες Φωτογραφίες στην σελίδα σας στο facebookΚαλημέρα σε όλους. Μετά από λίγες ημέρες ανοίξαμε και σας περιμένουμε για ένα χαλαρωτικό μασάζ από την Ναταλί και την Τζένη που θα είναι μέχρι τις 9 το βράδυ. Να είστε καλά όλοι. Φιλάκια όπως πάντα.
Καλό θα ήταν να έβαζες και κάποιες νέες Φωτογραφίες στην σελίδα σας στο facebook
Ιδικά της Τζένης που δεν υπάρχουν καθόλου.
ρε καλός την αστραπή που ήσουν ρε θηρίο..σας μπαγλάρωσαν και ειπες να κάνεις καμιά διαφήμιση για το μαγαζάκι της γυναίκας. γράψε και με τα αλλα προφίλ να γίνεις πιο πειστικός.που πάτε ρε κακομοίρη με δυο μασέρ...... εσύ μπαίνεις εδώ μέσα να πεις καλά λόγια για το μαγαζί της κατερινας και να θάψεις τα υπόλοιπα..βέβαια είδες οτι οι άλλοι δουλεύουν ενώ το δικό σου το κλείσανε.....εσυ πάντως οφείλω να πω ότι δεν εξυπηρετείς σκοτεινά συμφέροντα .....αλλα μόνο του δικού σου μαγαζιού που πάντα μας γράφεις πόσο καλα περνάς.. συνεχισε τον αγώνα της ενημέρωσηςκαλοειναι να προσεχεις τι γραφεις και που απευθυνεσαι γιατι δεν σε ξερω ουτε με ξερεις
εξαλλου δεν εχω απολυτως καμια ορεξη να μαθω ποιος εισαι καρφι δεν μου καιγεται.
Εδω μεσα ολοι μπαινουμε και γραφουμε τις αποψεις μας εκτος και αν εσυ εξυπηρετεις αλλα συμφεροντα
σκοτεινα .