Katerina86
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα θα είμαστε Άννα Πάολα Εύα Λίζα Μάγια και Ναταλί. Θα είμαστε ανοιχτά από τις 5 το απόγευμα μέχρι την 1 τα μεσάνυχτα. Φιλάκια σε όλους.
Καλημερα Κατερινα, σε εσενα και στην παρεα σου !!!Καλημέρα σε όλους. Και σήμερα θα είμαστε Λίζα Εύα Ναταλί Πάολα και Άννα μέχρι τις 9 το βράδυ. Φιλάκια.
Δυστυχώς η κοπέλα δε δουλεύει πια, αφήνοντας ανεξίτηλα σημάδια ανικανοποίητης ευχαρίστησης στη μικρή και μάταια αυτή ζωή που δεσμεύεται να τελειώσει το πολύ μετά από 20 χρόνια (στα τριάντα κάτι είμαι αλλά είμαι χοντρός και μάλλον θα πεθάνω από καρδιά στα 50 και κάτι).
Και εγώ νομίζω πως είναι καλό να δίνεις συμβουλές όταν σου ζητούνται.δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο που ρωτας αλλα νομιζω ειναι καλο να κανεις λιγο διαιτα και να ζησεις παραπανω.
αν πατήσεις σε κάθε φώτο ξεχωριστά ,θα δεις το όνομα να αναφέρεται στα σχόλια..μπαζάκια φαίνονται..ίσως μια να βλέπεται..Θα μας πεις ποια είναι τα κορίτσια στις φωτο στο facebook;
Και εγώ νομίζω πως είναι καλό να δίνεις συμβουλές όταν σου ζητούνται.
Αν το είπες για αστείο, τότε ζητάω εγώ συγγνώμη.εκτος απο χοντρος δεν εχεις και χιουμορ....σου ζητω συγγνωμη αν σε πειραξε τοσο πολυ
όταν τα έγραφα εγώ....μου την έπεσαν!!!!αν πατήσεις σε κάθε φώτο ξεχωριστά ,θα δεις το όνομα να αναφέρεται στα σχόλια..μπαζάκια φαίνονται..ίσως μια να βλέπεται..
όταν τα έγραφα εγώ....μου την έπεσαν!!!!
όταν τα έγραφα εγώ....μου την έπεσαν!!!!
Καλημερα Κατερινακι, πολλα :-* :-* :-* :-* :-* σε ολες σας !!!Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα είμαστε μέχρι τις 9 το βράδυ Άννα Πάολα Εύα Ναταλί και Λίζα. Να είστε καλά. Φιλάκια πολλά για όλους.
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα οι Λίζα Άννα Πάολα Εύα και Ναταλί σας περιμένουμε μέχρι τις 9 το βράδυ. Φιλάκια και να είστε όλοι καλά.