σεβαστό αν δεν θες να το συνεχίσεις, αλλά απάντηση δεν πήρα.
γράφεις "εξάλλου όπως λέει και ένας φίλος πιο πάνω , πως είναι δυνατόν να τριφθείς σεξουαλικά πάνω σ'ένα σαρκίο θήλεος απρόθυμου ,διστακτικού που κλαίει ,που φοβάται ή που τέλοσπάντων εκδηλώνει συμπεριφορά εξαναγκασμού ?"
δηλαδή παλιότερα ήταν δυνατόν αλλα τώρα δεν είναι;
τελοσπάντων
δεν είναι της ίδιας μορφής η "δουλεία" φίλε μου πλέον,
δεν είναι στις δυνατότητές μου ωστόσο, να το εξηγήσω περισσότερο , (εξάλλου το χουν κάνει προ πολλού
κολοσσοί κοινωνιολόγοι, ψυχίατροι και στοχαστές... ας πούμε πρόχειρα μου έρχεται στο μυαλό ο "θαυμαστός καινούριος κόσμος" )
δεν χρειάζεται trafficking , αλυσίδες , απειλές και εκβιασμοί για να "θυματοποιηθεί" ένα άτομο , ακόμα και πολλοί άνθρωποι της "καθωσπέπει" κοινωνίας "δουλοποιούνται"
συνειδητά και εκούσια υπο το δέλεαρ του χρήματος , φαντάσου οι πόρνες δλδ άτομα κατώτερα απο τους προαναφερθέντες, χωρίς "παιδεία", χωρίς "αξίες" χωρίς "οικογενειακή" φροντίδα καταλήγουν χωρίς "αυτοσεβασμό" να ικανοποιείται ο εγκέφαλός τους μόνο με το χρήμα χωρίς να τις προβλαματίζει ότι αποτελόυν απλά αντικείμενα εκτόνωσης των ζωωδών ενστίκτων του κάθε τυχάρπαστου βρωμιάρη.
οικτρότητα φίλε , το απόλυτο κενό
αλλά είναι
αναγκαία αυτά τα χαζά ,
χαρούμενα γύναια, επειδή μέχρι τον πλήρη εξανθρωπισμό αυτού του πιθηκοειδούς που λέγεται homo sapiens έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε...
...αλλά δεν πειράζει, απολαμβάνουμε την διαδρομή ;)
υγ:
δεν θέλω να το συζητήσω άλλο όμως , ο καθένας ας έχει τη γνώμη του , για το τι εστί "δουλεία" ή "θυματοποίηση" και κατά πόσο αυτή είναι "συνειδητή ή ασυνείδητη" , απλά εξέφρασα κάποιες σκέψεις μου