pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Τι χρονο τυπε μου?θα τους κλασει τα αρχιδια σε κανα χρονο παλι εξω θα ειναι και θα κανουν τα ιδια
Αυριο και πολυ καθίσαν!!!!!!!!!
Τι χρονο τυπε μου?θα τους κλασει τα αρχιδια σε κανα χρονο παλι εξω θα ειναι και θα κανουν τα ιδια
που συνεβαιναν ολα αυτα?ιερα οδο?μεταξουργειο?λεει οτι οσες δεν εδιναν τους εκαιγαν.ειχε συμβει κατι τετοιο?Άμα σας έλεγα υπόθεση που έχει πέσει στην αντίληψή μου και μου την επιβεβαίωσε γνωστός που ήξερε περισσότερα,
θα βγαίνατε ΤΩΡΑ με καραμπίνες, μαχαίρια κουζίνας, και ότι άλλο βρίσκατε πρόχειρο στο δρόμο, με τις πυτζάμες από τη βιασύνη για να καθαρίσετε...
που συνεβαιναν ολα αυτα?ιερα οδο?μεταξουργειο?λεει οτι οσες δεν εδιναν τους εκαιγαν.ειχε συμβει κατι τετοιο?
Παίδες τα περισσότερα ΣΠΙΤΑΚΙΑ! Και ΣΤΟΥΝΤΙΟ! Τα Πατρονάρουν ΑΛΒΑΝΟΙ και ΡΟΥΜΑΝΟΙ! Κάντε αποχή από της Αλβανίδες και Ρουμάνες! Τα ευρώ μας πάνε στους ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΟΥΣ!
ΤΑ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΤΟΥΝΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΣ ??....... ΚΑΜΕΡΟΥΛΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ
Kαι που θα πηγαινουμε ρε μεγαλε αν κανουμε αποχη απο αλβανιδες και ρουμανες? δε πα να ναι και εξωγηινοι οι νταβαδες, δεν ειναι δικια μας δουλεια αυτο.
Ελληνες τετοιους δεν εχουμε δηλαδη ?
τυπε να στηριξεις τις κιτρινιαρες freelancerKαι που θα πηγαινουμε ρε μεγαλε αν κανουμε αποχη απο αλβανιδες και ρουμανες? δε πα να ναι και εξωγηινοι οι νταβαδες, δεν ειναι δικια μας δουλεια αυτο.
δενε χουμε τυπεε ωραια αμα εχουμε, οριστε, ξερεις που ειναι ο εισαγγελεας, η αστυνομια, τραβα δωστους.
δενε χουμε τυπε
οι δικοι μας σπερνουν τον τρομο στην new york λεμε
δες το σχετικο θρεντ
τυπε να στηριξεις τις κιτρινιαρες freelancer
επισης και τα βουλγαρορωσιδοουκρανικα γκρανια δεν εχουν νταβαδες
τυπε ο αχαχουχας ειναι πολυ classy τυπος για να ασχοληθει με νταβαδεςτο ξερω τυπε. ετσι το πα για να τον προκαλεσω να δει με τα ματια του οτι δεν εχουμε
τυπε ο αχαχουχας ειναι πολυ classy τυπος για να ασχοληθει με νταβαδες
προχτες ηταν στα ποστα τους τυπε :SΤα χουν μαζεψει ρε τυπε. Σε διασταυρουμενα πυρα τα καημενα τα κοριτσια
ε ωραια αμα εχουμε, οριστε, ξερεις που ειναι ο εισαγγελεας, η αστυνομια, τραβα δωστους.