Νέα

Έξαλλο τριήμερο! Δώστε info.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madoka
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 398
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Κατι ηξεραν και στο ειπαν , γιατι αυτοι δεν ειναι τενοροι , απλα ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ και ΚΑΝΟΥΝ τους τενορους μονο στο ντυσιμο .. :2funny: :2funny:
Άει πήγαινε ρε μαλάκα....με πέθανες :2funny: :2funny:

Ούτε ένα 20e για το κολλάν που αγόρασα δεν είχαν να μου δώσουν οι γύφτοι!!!!! :tickedoff:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.474
Πόντοι
12.756
Ντάξει η αλήθεια είναι πως σε αυτό θα συμφωνήσω....και εμένα μου φάνηκε μαλακία να μας λένε για το ντύσιμο.

Πάντως μας είπαν και μια ιστορία όπου ένα αστέρι το απέρριψαν από την σχολή που φοιτήσανε,επειδή δεν είχε καλό στήσιμο και ήταν χύμα....

Υ.Γ. Ενάς είχε πάρει και το βραβείο Μερκούρη καλύτερης νέας φωνής 2007 ή 2009(δεν είμαι σίγουρος),ο πιο ψωνισμένος!!!!! :birdman:

Για να ξεραν τοσο καλα την ιστορια κατι μου λεει οτι αυτος που κοπηκε ηταν ενας απο αυτους που στο ειπαν ..

Και σαν τον Κουασιμοδο να εισαι αν εχεις την φωνη γαμας και δερνεις , ολα τα αλλα φτιαχνονται , η φωνη οσο και να θες δεν την αποκτας , η την εχεις ή δεν την εχεις ..

Δηλαδη ο αλλος ειχε φωνη και τον εκοψαν επειδη δεν ηξερε να στεκεται , και πηραν καποιον αλλον που ηξερε να στεκεται και δεν ειχε την φωνη , απο εκει να κρινεις τι μαλακες ηταν οι τενοροι σου ...

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Πάντως πέρα από την πλάκα,τα 3 χρόνια και φέτος που βολοδέρνω στα καλλιτεχνικά έχω γνωρίσει και 2-3 σοβαρούς ανθρώπους και πραγματικούς καλλιτέχνες,ο ένας με απέρριψε και ο άλλος είχε δραματική σχολή Αθήνα και έκανε εδώ ένα σεμινάριο ορθοφωνίας και ο τρίτος καθηγητής Αγγλία στο University of Huddersfield και δίδασκε πάλι σεμιναριακιά σε όλον τον κόσμο.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.619
Πόντοι
2.886

Γιωργάκη ,είσαι αρκετά φραγκάτος...

Μπορείς να κάνεις μια προσφορά στο Νιπλ...

Αν και ο Νιπλ ακούει ( σαν και μένα ) κλασική μουσική και

είναι υπεράνω χρημάτων...

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Γιωργάκη ,είσαι αρκετά φραγκάτος...

Μπορείς να κάνεις μια προσφορά στο Νιπλ...

Αν και ο Νιπλ ακούει ( σαν και μένα ) κλασική μουσική και

είναι υπεράνω χρημάτων...
Με ένα ψωρο επίδομα 300e ζω και κανένα 100-150e που με τσοντάρουν....φραγκάτος λέγεται αυτό; :think:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.619
Πόντοι
2.886
Με ένα ψωρο επίδομα 300e ζω και κανένα 150e που με τσοντάρουν....φραγκάτος λέγεται αυτό; :think:

Μόνο με αυτά ζεις ;

Δεν σου δίνουν οι γονείς και κάποια έκτακτη επιχορήγηση ; ....

Πως πλήρωσες το χοτέλι στην Αθήνα κτλ ;

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Μόνο με αυτά ζεις ;

Δεν σου δίνουν οι γονείς και κάποια έκτακτη επιχορήγηση ; ....

Πως πλήρωσες το χοτέλι στην Αθήνα κτλ ;
Καλά το χοτέλι(μία διανυχτέρευση=50e) και πήγαινε-έλα(140-160e) μια φορά μου το πληρώσανε....ντάξει.

Γενικά με αυτά ζω πάντως,400-450e/μήνα.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Νίπλ αυτό σε ενδιαφέρει:

Ο Βαλιανάτος κατέθεσε προσφυγή κατά της Ελλάδος
2:14 - 01 Νοε 2013 - 5 Σχόλια 9238 Views
http://[URL unfurl="true"]www.trelokouneli.gr/wp-content/uploads/2013/11/567567.jpg[/img[/URL]]

Η Ολομέλεια του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα αποφασίσει, σε δημόσια ακρόαση, στις 7 Νοεμβρίου, για την προσφυγή που έχουν υποβάλει κατά της Ελλάδος, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος και….

οκτώ ακόμη Έλληνες υπήκοοι, με την οποία ζητείται να επεκταθεί ο νόμος που αναγνωρίζει τη «συμβίωση» μεταξύ ανύπαντρων ετερόφυλων ζευγαριών και στα ομόφυλα ζευγάρια που ζουν στην Ελλάδα.
Οι προσφεύγοντες παραπονούνται ότι ο νόμος αυτός αναγνωρίζει το δικαίωμα «συμβίωσης» μόνο σε ετερόφυλα ζευγάρια, αποκλείοντας από το πεδίο εφαρμογής του τα ομόφυλα ζευγάρια.
Υποστηρίζουν δε ότι, με τον νόμο αυτόν παραβιάζονται οι διατάξεις της Σύμβασης Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που απαγορεύουν τις διακρίσεις και το δικαίωμα στην ιδιωτική και οικογενειακή ζωή.

[URL unfurl="true"]http://www.trelokouneli.gr/o-valianatos-katethese-prosfigi-kata-tis-ellados/[/quote[/URL]]

OP
OP
madoka

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Καλά, δεν πάτε καλά. :2funny: Μια εξυπηρέτηση θέλω να κάνω στον άνθρωπο να πάμε Νιρβάνα που αλλιώς θα ΄τρωγε πόρτα και να περάσει ένα αξέχαστο πορνο-τριήμερο και εσείς καταλήξατε να λέτε για τενόρους.  :2funny:  :huh: Υπενθυμίζω ότι δεν είναι ένας απλός, καθημερινός γαμιάς, άμα ήθελε σκέτο πήδημα την έβγαζε και με τα μπουρδέλα της περιοχής του.

Ο μόνος αξιόκαυλος που προκύπτει από το θρεντ είναι ο bestman και πρέπει να γουστάρει άγριες ταλαντώσεις  :grin:, θα τον έχω στα υπόψη άμα ξεμείνω.  :grin: Και οι καυλιάρηδες που μου στείλατε πμ...  :cheesy:

OP
OP
madoka

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Κλασικα το θρεντ γαμηθηκε στο τρολαρισμα..  :zfuck:
Τεσπα.. Δε μας ειπες τι φιλος ειναι αυτος??? Φιλεναδας η fuck buddy??
Υποθετω ειναι το δευτερο...

Το Nirvana ειναι οντως καλη ιδεα...
Καλη ιδεα ειναι και κανα στριπ αν εχετε λεφτα για φιτιλιασμα... Ξερεις 3πλο χορο 3πλα γλωσσοφιλα και τετοια  :cum: ...
Αν σε ενδιαφερει πες μου να σου στειλω σε πμ ινφο για καλες περιπτωσεις σε στριπ
Με το αζημιωτο φυσικα  :pipa1: (με την προυποθεση οτι εισαι οντως γυναικα και οχι κανας αργοσχολος χοντροκωλης  :S )

Το μόνο σοβαρό ποστ εδώ μέσα χύστη μου. Υποκλίνομαι.
Θα σου στείλω, να σιγουρευτώ κιόλας ότι θα γίνει αυτό το σκηνικό, μην σε ζαλίζω τσάμπα.
:cheesy:

Δεν είμαι άντρας, χοντροκώλα είμαι ελαφρώς, αλλά το έχω ρίξει στη δίαιτα για να είμαι στυλάκι όταν συναντηθώ με τον νέο. :grin: Τον έχω κόψει για αυστηρό κριτή.  :rolleyes:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Τρελό τρολάρισμα indeed

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Αυτός σαν ΝΙκ θα πεθάνει μετα κι απ τον επίτιμο

OP
OP
madoka

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Αφού θες κάτι διαφορετικό :grin: γιατί δεν πάτε.............λούνα πάρκ? :grin:

Συγκρουόμενα,τρενάκι τρόμου,μαλλί της γριάς....... :tooth: :tooth:

Γαμώ τις φάσεις 4g, 6g, star flyer  :dancing:
Αλλά σε αυτά πήγαινα παλιά με τον αγαπούλη γκόμενο μου, βγάζαμε και βραχιολάκι.  :grin:

Ούτε με ενδιαφερει να μαθω. Κάνε ό,τι θελεις.

παραπονο, παθος, πληγωμενος εγωισμος ???

τα ποστς σου σπανια τοσο φορτισμενα

Πολύ δράμα για το τίποτα.  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom