Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
δεν το ελαβα μωρη λουγκριτια
Κομπάρσος σε έργο με αυτήν πρωταγωνίστρια....και εσύ Ο ΤΙΠΟΤΑΣ ΤΟΛΜΑΣ να με απαξιώνεις καλλιτεχνικά!!!!!
δεν το ελαβα μωρη λουγκριτια
Κομπάρσος σε έργο με αυτήν πρωταγωνίστρια....και εσύ Ο ΤΙΠΟΤΑΣ ΤΟΛΜΑΣ να με απαξιώνεις καλλιτεχνικά!!!!!
Τιποτένιε,που θα απαξιώσεις μια mezzosoprano τέτοιου βεληνεκούς!!!!αν εχεις στοιχεια επικοινωνιας δικα της πες της να ερθει να μου κανει λιγο τα τζαμια γιατι δεν βλεπω καλα τον κηπο
Τιποτένιε,που θα απαξιώσεις μια mezzosoprano τέτοιου βεληνεκούς!!!!
Κοίτα χιούμορ ο βλάχοςεκει που κλασανε οι mezzosoprano βγηκε αυτη , για την μεζονετα την θελω να μου κανει λιγο τα τζαμια , πρεπει να ξερει αφου ειναι και ΜΕΖΟ-σοπρανο ...
Κοίτα χιούμορ ο βλάχος
Ρε μαλάκα είμαι σίγουρος πως θεωρείς τον μεγαλύτερο Έλληνα κωμικό όλων των εποχών τον Σεφερλή και μεγαλύτερο αοιδό τον Οικονομόπουλο!!!!
Βλάχο,άξεστε,χωριάτη.....
Είναι όλοι μακαρίτες να υποθέσω ε; Κανέναν σύγχρονο ξέρεις; Ανώτερο από την δικιά μουμωρη μποχα μπουγατσα , [size=20pt]αυτους που ξερω εγω και εχω ακουσει , εσυ ουτε στο ιντερνετ δεν ξερεις να τους ψαξεις[/size] ...Οσο για τον Σεφερλη μονο για εκει εισαι να κανεις τον νανο , μην τον βριζεις γιατι μπορει να ερθει η στιγμη που θα τον παρακαλας
Είναι όλοι μακαρίτες να υποθέσω ε; Κανέναν σύγχρονο ξέρεις; Ανώτερο από την δικιά μου
Όνομα Τώρα Αλλιώς ΓαμιέσαιΑν και δεν χρειαζεται να σκεφτω πολυ για να βρω ανωτερο απο την δικια σου .. Παντα θα ξερω καποιο/α ανωτερη απο εσενα ... ετσι ειναι η ζωη , πρεπει να αρχισεις να το συνηθίζεις αυτο
Όνομα Τώρα Αλλιώς Γαμιέσαι
(που γαμιέσαι έτσι και αλλιώς)
Μην χυσεις ομως γιατι δεν ειναι για τα μουτρα σου , και ειναι και καραστρειτ και γαμαει μουναρες
http://[URL unfurl="true"]www.rte.ie/presspack/files/2013/08/Jonas-Kaufmann-Opera-Night.jpg[/img[/URL]]
και επειδη δεν τον ξερεις και ειναι σιγουρο , γιατι εισαι μια βλαχαρα , ψαξε να τον βρεις μονος σου , ΜΑΛΑΚΑ
[/quote]
Καύλα είναι πάντως :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
Ρε μαλάκα τι ντύσιμο είναι αυτό;;;;Οταν τον ακουσεις στην τραβιατα του βερντι ( και οχι του Βερτη μωρη βλαχαρα γιατι για εκει εισαι μονο ) ελα να μας κανεις τον μαγκα ... τσοκαρο θεσσαλονικης
Το ανεβάζω FB να το ακούσω το πρωί που θα'μαι μόνος γιατί τώρα κοιμάται ο γκόμενος.E lucevan le stelle ...
O dolci baci, o languide carezze ,mentr' io fremente
e muio disperato ,e non ho amato mai tanto la vita !
Από την Τοσκα του Πουτσίνι .
Το ανεβάζω FB να το ακούσω το πρωί που θα'μαι μόνος γιατί τώρα κοιμάται ο γκόμενος.
Ρε μαλάκα τι ντύσιμο είναι αυτό;;;;
Οι δικοί μου τενόροι το πρώτο που μας είπαν είναι πως ένας καλός τενόρος ξέρει να ντύνεται και να έχει αρχοντιά στα πάντα(βάδισμα,τρόπους,ομιλία)....
Δηλαδή δεν πρέπει μόνο να είσαι τενόρος αλλά και να φαίνεσαι,αλλιώς σε ξερνάει η σκηνή!!!!!
Το λες για να ζηλέψει ο νιπλ ;
http://[URL unfurl="true"]www3.pictures.zimbio.com/gi/Jonas+Kaufmann+Echo+Klassik+Award+2010+_Hen5yfnqmMl.jpg[/img[/URL]]
Οι δικοι σου τενοροι που ειναι μονο τενοροι στην τουαλετα τους στο υπογειο που νοικιαζουν επειδη δεν εχουν τιποτα αλλο το παιζουν στυλιστες ....Ποιος μωρε μαλακα τις λεει αυτες τις μαλακιες ???? και σου λενε αυτα και καθεσαι και τους ακους κιολας βλακα ..
Ενας απο τους καλυτερους στο κοσμο με βραβειο και θα μας πεις τι σου ειπε ο τελειωμενος ο δικος σου ο μαλακας που τον ξερεις μονο εσυ και η μανα του ...Που ειναι απο το Κορδελιο
Βρε συρε γαμησου βλημα
Τους δικους σου τους εχει ξερασει η ζωη , δεν ειχαν την τιμη να τους ξερασει και η σκηνη ...100 κιλα αρχιδια εχεις αυτος ειδικα σε αυτο που ασχολειται και θα ακουσουμε τον μαλακα τον δικο σου που κανει κανταντησε να κανει μαθημα σε εσενα :jerking:
Ελληνικη μαλακια , ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ
[/quote]
Ντάξει η αλήθεια είναι πως σε αυτό θα συμφωνήσω....και εμένα μου φάνηκε μαλακία να μας λένε για το ντύσιμο.
Πάντως μας είπαν και μια ιστορία όπου ένα αστέρι το απέρριψαν από την σχολή που φοιτήσανε,επειδή δεν είχε καλό στήσιμο και ήταν χύμα....
Υ.Γ. Ενάς είχε πάρει και το βραβείο Μερκούρη καλύτερης νέας φωνής 2007 ή 2009(δεν είμαι σίγουρος),ο πιο ψωνισμένος!!!!! :birdman:
Ρε μαλάκα τι ντύσιμο είναι αυτό;;;;
Οι δικοί μου τενόροι το πρώτο που μας είπαν είναι πως ένας καλός τενόρος ξέρει να ντύνεται και να έχει αρχοντιά στα πάντα(βάδισμα,τρόπους,ομιλία)....
Δηλαδή δεν πρέπει μόνο να είσαι τενόρος αλλά και να φαίνεσαι,αλλιώς σε ξερνάει η σκηνή!!!!!