neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
εισαι τρελος ρε? εγω εχω παντα το πανω χερι.Καπου παει το μυαλο μου....σε ηρεμα μονοπατια
εισαι τρελος ρε? εγω εχω παντα το πανω χερι.Καπου παει το μυαλο μου....σε ηρεμα μονοπατια
α καταλαβα τον τρωει κιολας.νταξει καλα θα περασεις. προσεχε μονο μην μεινεις χωρις σεξ στο τελος.
ειναι φαντασιωση απο παλια. στην αμερικη εβλεπα ενα ντοκιμοντερ που ελεγε για να πλουσιο που εβαζε την γκομενα του να δερνει κατι σκλαβες εσκορτ και μετα αυτος να τις δερνει ολες. το μελλον μου
καλα το ειπαμε με σουβλακι θα την βγαλειΚατσε να παει πρωτα......Εδω θα μεινει ο ερωταs αψητοs,/ωμοs
E ναι ειπαμε....Αλλα θελει και η γυναικα να κανει τα δικα τηsεισαι τρελος ρε? εγω εχω παντα το πανω χερι.
α καταλαβα τον τρωει κιολας.νταξει καλα θα περασεις. προσεχε μονο μην μεινεις χωρις σεξ στο τελος.
ειναι φαντασιωση απο παλια. στην αμερικη εβλεπα ενα ντοκιμοντερ που ελεγε για να πλουσιο που εβαζε την γκομενα του να δερνει κατι σκλαβες εσκορτ και μετα αυτος να τις δερνει ολες. το μελλον μου
πες με πμ γτ το δευτερο αργειΔεν νομίζω ότι τον τρώει, κάτι άλλο είναι. Θα σου πω με πμ ίσως ή από κοντά (λέμε τώρα).
γουστα ειναι αυτα φανταζομαι αμα κραταει στραπ ον θα την γαμησεις απο δυο τρυπεςE ναι ειπαμε....Αλλα θελει και η γυναικα να κανει τα δικα τηs
Την αφηνουμε στη δημιουργικη τηs φαντασια......φτανει να μη κρατει στραπον
γουστα ειναι αυτα φανταζομαι αμα κραταει στραπ ον θα την γαμησεις απο δυο τρυπες
αφου εννοειται γτ το λες?Μην διαρρεύσει όμως, εννοείται.
πες με πμ γτ το δευτερο αργει
Για να το δωσειs με copy/paste εν κλειστω μπουρδελιακο κυκλοαφου εννοειται γτ το λες?
Για να το δωσειs με copy/paste εν κλειστω μπουρδελιακο κυκλο
αφου εννοειται γτ το λες?
λεγεΩχ κατάλαβα. :-X
Ειπαμε να βαψουμε το χολ.....μονοΓια να το εμπεδώνεις με την επανάληψη.
Για να το δωσειs με copy/paste εν κλειστω μπουρδελιακο κυκλο
τυπε οταν σε περνει ματι αντρας δεν ειναι καλο. μπορει να εμφανιστει απο πισω χωρις να το καταλαβεις και μετα αλλαζει και η ζωη σου μια για παντα. δεν χρειαζεσαι τον σαμαραΈχω μια πολύ καλή στάση για 3. Έρχομαι εγώ, σε πιάνω, σε πηδάω και αυτός κάνει μάτι.
...Ασε που θασαι ξαπλωμενοs και γυμνοs ....Επικινδυνα πραγματατυπε οταν σε περνει ματι αντρας δεν ειναι καλο. μπορει να εμφανιστει απο πισω χωρις να το καταλαβεις και μετα αλλαζει και η ζωη σου μια για παντα. δεν χρειαζεσαι τον σαμαρα