Νέα

Έξαλλο τριήμερο! Δώστε info.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madoka
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 398
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
α καταλαβα τον τρωει κιολας.νταξει καλα θα περασεις. προσεχε μονο μην μεινεις χωρις σεξ στο τελος.

ειναι φαντασιωση απο παλια. στην αμερικη εβλεπα ενα ντοκιμοντερ που ελεγε για να πλουσιο που εβαζε την γκομενα του να δερνει κατι σκλαβες εσκορτ και μετα αυτος να τις δερνει ολες. :rockon: :rockon: το μελλον μου :rockon: :rockon: :rockon:

Κατσε να παει πρωτα......Εδω θα μεινει ο ερωταs αψητοs,/ωμοs

OP
OP
madoka

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Καλά με αυτά που έχω διαβάσει μέχρι τώρα, για να συμπληρώσω να πω ότι θα ανέβουμε και μία Ακρόπολη που έχω να πάω από το γυμνάσιο και μια χαρά. Μπουζούκια, μάσα, βόλτα στην Πλάκα κάπως θα περάσει το τριήμερο.

:2funny: :2funny:

:grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
εισαι τρελος ρε? εγω εχω παντα το πανω χερι.
E ναι ειπαμε....Αλλα θελει και η γυναικα να κανει τα δικα τηs
Την αφηνουμε στη δημιουργικη τηs φαντασια......φτανει να μη κρατει στραπον

OP
OP
madoka

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
α καταλαβα τον τρωει κιολας.νταξει καλα θα περασεις. προσεχε μονο μην μεινεις χωρις σεξ στο τελος.

ειναι φαντασιωση απο παλια. στην αμερικη εβλεπα ενα ντοκιμοντερ που ελεγε για να πλουσιο που εβαζε την γκομενα του να δερνει κατι σκλαβες εσκορτ και μετα αυτος να τις δερνει ολες. :rockon: :rockon: το μελλον μου :rockon: :rockon: :rockon:

Δεν νομίζω ότι τον τρώει, κάτι άλλο είναι.  :grin: Θα σου πω με πμ ίσως ή από κοντά (λέμε τώρα).

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
E ναι ειπαμε....Αλλα θελει και η γυναικα να κανει τα δικα τηs
Την αφηνουμε στη δημιουργικη τηs φαντασια......φτανει να μη κρατει στραπον
γουστα ειναι αυτα φανταζομαι :think: αμα κραταει στραπ ον θα την γαμησεις απο δυο τρυπες :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
γουστα ειναι αυτα φανταζομαι :think: αμα κραταει στραπ ον θα την γαμησεις απο δυο τρυπες :rockon:

Εννοειs ταυτοχρονα???  Δεν πειραζει και με την σειρα καλα ειναι
Αστο αυτο το μαραφετι στην ακρη...Ο διαλοs εχει πολλα ποδαρια  :grin: :grin:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Έχω μια πολύ καλή στάση για 3. Έρχομαι εγώ, σε πιάνω, σε πηδάω και αυτός κάνει μάτι.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Έχω μια πολύ καλή στάση για 3. Έρχομαι εγώ, σε πιάνω, σε πηδάω και αυτός κάνει μάτι.
τυπε οταν σε περνει ματι αντρας δεν ειναι καλο. μπορει να εμφανιστει απο πισω χωρις να το καταλαβεις :grin: και μετα αλλαζει και η ζωη σου μια για παντα. δεν χρειαζεσαι τον σαμαρα :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
τυπε οταν σε περνει ματι αντρας δεν ειναι καλο. μπορει να εμφανιστει απο πισω χωρις να το καταλαβεις :grin: και μετα αλλαζει και η ζωη σου μια για παντα. δεν χρειαζεσαι τον σαμαρα :rockon:
...Ασε  που θασαι ξαπλωμενοs και γυμνοs ....Επικινδυνα πραγματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom