madoka
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εξαλλο τριημερο.....ενα σιαλις ,κλειστειτε σε ενα δωματιο και ξεσκιστειτε στο γαμησι......τα φιλικα ειναι τα καλυτερα
Πω και δεν έχω όρεξη για κάτι τέτοιο με τον συγκεκριμένο.
εξαλλο τριημερο.....ενα σιαλις ,κλειστειτε σε ενα δωματιο και ξεσκιστειτε στο γαμησι......τα φιλικα ειναι τα καλυτερα
Αστα να πανε.....Μπουζουκια δεν θενε, μασεs στα μπριζολαδικα δεν θενε, να ξεσκιστουν δεν θενε.......Ξερουν να ζουν??εξαλλο τριημερο.....ενα σιαλις ,κλειστειτε σε ενα δωματιο και ξεσκιστειτε στο γαμησι......τα φιλικα ειναι τα καλυτερα
θα λες οτι ανεπισημα εχω εξτρα μαθηματα.Θέλει λιώσιμο.
Εγώ την έχω καταβρεί. H java είναι portable σε ό,τι γουστάρεις, σαφώς καλύτερη από C++ αν έπρεπε να τις συγκρίνω.
Νομίζω μετά από το πρώτο part θα μπορώ να σου κάνω και τα υπόλοιπα. Είχα ένα java στο βιογραφικό, τουλάχιστον δεν θα είναι μούφα μετά από αυτό.
Αστα να πανε.....Μπουζουκια δεν θενε, μασεs στα μπριζολαδικα δεν θενε, να ξεσκιστουν δεν θενε.......Ξερουν να ζουν??
θα λες οτι ανεπισημα εχω εξτρα μαθηματα.
υποτιθεται οτι ερχεται να σε γαμησει το παιδι δλδ μονο ματι θες να παιρνεις ,σεξ δεν γουσταρεις ε ρε βιτσια που εχει ο κοσμοςΠω και δεν έχω όρεξη για κάτι τέτοιο με τον συγκεκριμένο.
Ειπα κι εγω......Βεβαια και το τελευταιο κομματι συμπληρωνει το παζλΌχι ντάξ, μπουζούκια και μπριζολάδικα μια χαρα.
Τότε τι τον κουβαλας?Πω και δεν έχω όρεξη για κάτι τέτοιο με τον συγκεκριμένο.
ειμαι καλος δασκαλος μην αμφιβαλεις ποτε γιαυτοΕσένα βλέπω που μιλάς χύμα και πήρα φόρα και εγώ.
υποτιθεται οτι ερχεται να σε γαμησει το παιδι δλδ μονο ματι θες να παιρνεις ,σεξ δεν γουσταρεις ε ρε βιτσια που εχει ο κοσμος
ανωμαλα απο την καλη η απο την κακη? εγω μπορω να σκεφτω μεχρι τυπου bdsm και να βαζεις μια απο τις γκομενες να δερνει τις αλλες και συ να τις δερνεις και να τις γαμας ολες μαζιΝαι, αλλά και όχι ακριβώς. Είναι πολύ βιτσιόζος αυτός, δεν θέλει απλά μαραθώνιο σεξ μαζί μου, έχει και στον τόπο του γκόμενες Βασικά είναι το πιο kinky άτομο που γνωρίζω και περίμενα να διαβάσω ανώμαλα σενάρια εδώ πέρα.
κρητικος φανταζομαι......Ναι, αλλά και όχι ακριβώς. Είναι πολύ βιτσιόζος αυτός, δεν θέλει απλά μαραθώνιο σεξ μαζί μου, έχει και στον τόπο του γκόμενες Βασικά είναι το πιο kinky άτομο που γνωρίζω και περίμενα να διαβάσω ανώμαλα σενάρια εδώ πέρα.
κρητικος φανταζομαι......
http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/2013/02/22/resized/katsika_492_355.jpg[/img[/URL]]
[/quote]παντα με προφυλακτικο ;D
καρφωνεσαι γουλφακη.....βαλε και καμια τρανς στο σεναριοανωμαλα απο την καλη η απο την κακη? εγω μπορω να σκεφτω μεχρι τυπου bdsm και να βαζεις μια απο τις γκομενες να δερνει τις αλλες και συ να τις δερνεις και να τις γαμας ολες μαζι
ανωμαλα απο την καλη η απο την κακη? εγω μπορω να σκεφτω μεχρι τυπου bdsm και να βαζεις μια απο τις γκομενες να δερνει τις αλλες και συ να τις δερνεις και να τις γαμας ολες μαζι
αυτα ειναι για σενα στρακο που σου εχω κανει το κωλαρακι φινιστρινικαρφωνεσαι γουλφακη.....βαλε και καμια τρανς στο σεναριο
κρητικος φανταζομαι......
http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/2013/02/22/resized/katsika_492_355.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Μπα. ;D
ανωμαλα απο την καλη η απο την κακη? εγω μπορω να σκεφτω μεχρι τυπου bdsm και να βαζεις μια απο τις γκομενες να δερνει τις αλλες και συ να τις δερνεις και να τις γαμας ολες μαζι
α καταλαβα τον τρωει κιολας.νταξει καλα θα περασεις. προσεχε μονο μην μεινεις χωρις σεξ στο τελος.Είναι και λίγο από την κακή, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα.
Χαχαχα, έχεις φαντασία βλέπω. Αλλά δεν είναι τέτοια φάση.
Βαρύ ηταν αυτο μωρε.
Τότε τι τον κουβαλας?