Νέα

Έξαλλο τριήμερο! Δώστε info.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madoka
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 398
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
madoka

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
εξαλλο τριημερο.....ενα σιαλις ,κλειστειτε σε ενα δωματιο και ξεσκιστειτε στο γαμησι......τα φιλικα ειναι τα καλυτερα

Πω και δεν έχω όρεξη για κάτι τέτοιο με τον συγκεκριμένο.  :rolleyes:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
εξαλλο τριημερο.....ενα σιαλις ,κλειστειτε σε ενα δωματιο και ξεσκιστειτε στο γαμησι......τα φιλικα ειναι τα καλυτερα
Αστα να πανε.....Μπουζουκια δεν θενε, μασεs στα μπριζολαδικα δεν θενε, να ξεσκιστουν δεν θενε.......Ξερουν να ζουν??

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Θέλει λιώσιμο.
Εγώ την έχω καταβρεί.  :) H java είναι portable σε ό,τι γουστάρεις, σαφώς καλύτερη από C++ αν έπρεπε να τις συγκρίνω.
Νομίζω μετά από το πρώτο part θα μπορώ να σου κάνω και τα υπόλοιπα. Είχα ένα java στο βιογραφικό, τουλάχιστον δεν θα είναι μούφα μετά από αυτό.  :cheesy:
θα λες οτι ανεπισημα εχω εξτρα μαθηματα. :sunglasses:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Πω και δεν έχω όρεξη για κάτι τέτοιο με τον συγκεκριμένο.  :rolleyes:
υποτιθεται οτι ερχεται να σε γαμησει το παιδι δλδ μονο ματι θες να παιρνεις ,σεξ δεν γουσταρεις :think: ε ρε βιτσια που εχει ο κοσμος

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Όχι ντάξ, μπουζούκια και μπριζολάδικα μια χαρα.  :grin:
Ειπα κι εγω......Βεβαια και το τελευταιο κομματι συμπληρωνει το παζλ
Ειναι η στιγμη που λεs ....καλα φαγαμε καλα ηπιαμε......να ριχναμε κι εναν :grin:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Εσένα βλέπω που μιλάς χύμα και πήρα φόρα και εγώ.
ειμαι καλος δασκαλος μην αμφιβαλεις ποτε γιαυτο :cool2: :cool2: :cool2:

οταν κανεις και την C++ θα σου μαθω να παιζεις τον δικηγορο στα δαχτυλα :sunglasses:

OP
OP
madoka

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
υποτιθεται οτι ερχεται να σε γαμησει το παιδι δλδ μονο ματι θες να παιρνεις ,σεξ δεν γουσταρεις :think: ε ρε βιτσια που εχει ο κοσμος

Ναι, αλλά και όχι ακριβώς. Είναι πολύ βιτσιόζος αυτός, δεν θέλει απλά μαραθώνιο σεξ μαζί μου, έχει και στον τόπο του γκόμενες  :P Βασικά είναι το πιο kinky άτομο που γνωρίζω και περίμενα να διαβάσω ανώμαλα σενάρια εδώ πέρα. 

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Ναι, αλλά και όχι ακριβώς. Είναι πολύ βιτσιόζος αυτός, δεν θέλει απλά μαραθώνιο σεξ μαζί μου, έχει και στον τόπο του γκόμενες  :P Βασικά είναι το πιο kinky άτομο που γνωρίζω και περίμενα να διαβάσω ανώμαλα σενάρια εδώ πέρα. 
ανωμαλα απο την καλη η απο την κακη? εγω μπορω να σκεφτω μεχρι τυπου bdsm και να βαζεις μια απο τις γκομενες να δερνει τις αλλες και συ να τις δερνεις και να τις γαμας ολες μαζι :s&m_1: :s&m_1:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κρητικος φανταζομαι......
URL]]

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ανωμαλα απο την καλη η απο την κακη? εγω μπορω να σκεφτω μεχρι τυπου bdsm και να βαζεις μια απο τις γκομενες να δερνει τις αλλες και συ να τις δερνεις και να τις γαμας ολες μαζι :s&m_1: :s&m_1:
καρφωνεσαι γουλφακη.....βαλε και καμια τρανς στο σεναριο

OP
OP
madoka

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16

Είναι και λίγο από την κακή, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα.  :rolleyes:
Χαχαχα, έχεις φαντασία βλέπω.  :grin: Αλλά δεν είναι τέτοια φάση.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
καρφωνεσαι γουλφακη.....βαλε και καμια τρανς στο σεναριο
αυτα ειναι για σενα στρακο που σου εχω κανει το κωλαρακι φινιστρινι :birdman:

φαντασιωση που θα πραγματοποιηθει με τους πρωτους μισθους :rockon:

ο γουλφακης πεθανε :birdman:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Καπου παει το μυαλο μου....σε ηρεμα μονοπατια

Συνημμένα

• kinky.jpg
    kinky.jpg
    47,6 KB · Εμφανίσεις: 25

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Είναι και λίγο από την κακή, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα.  :rolleyes:
Χαχαχα, έχεις φαντασία βλέπω.  :grin: Αλλά δεν είναι τέτοια φάση.
α καταλαβα τον τρωει κιολας.νταξει καλα θα περασεις. προσεχε μονο μην μεινεις χωρις σεξ στο τελος.

ειναι φαντασιωση απο παλια. στην αμερικη εβλεπα ενα ντοκιμοντερ που ελεγε για να πλουσιο που εβαζε την γκομενα του να δερνει κατι σκλαβες εσκορτ και μετα αυτος να τις δερνει ολες. :rockon: :rockon: το μελλον μου :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
madoka

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16

Stories