Νέα

Έξαλλο τριήμερο! Δώστε info.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madoka
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 398
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Αυτόν τον μήνα θα ανέβει Αθήνα ένας φίλος μου για να με δει  :grin: για κάνα τριήμερο/τετραήμερο. Το ένα βράδυ θα πάμε Nirvana. Για τα υπόλοιπα όμως δεν έχουμε σκεφτεί κάτι, τζίφος. Δώστε τις πιο τρελές σας ιδέες.  :booty:

Ένα θρεντ που όλοι(;;; ) περιμένατε(;;; ).  :dancing:

OP
OP
madoka

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είναι και τόσο απίθανο να σε καλέσω, οπότε απάντα. :P

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
814
Πόντοι
656
ε μετά από μια γερή παρτούζα στο nirvana δεν μένει να κάνετε και πολλά open mind πράγματα (στην αθήνα δλδ  :grin:  ) όσο αφορά το θέμα το σεξ  :rolleyes:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ε μετά από μια γερή παρτούζα στο nirvana δεν μένει να κάνετε και πολλά open mind πράγματα (στην αθήνα δλδ  :grin:  ) όσο αφορά το θέμα το σεξ  :rolleyes:
Ελα ρε....Η παρτουζα ειναι στα  after
Πρωτα να ριξει ενα περασμα απο Αθηνων-αρενα με  κανα Ρεμο η στο Γκαζι με κανα Μαζω και ρεστα
Να περασει για μια μασα  και να καταληξει σε νιρβανα και ντιβανα :grin:

OP
OP
madoka

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
ε μετά από μια γερή παρτούζα στο nirvana δεν μένει να κάνετε και πολλά open mind πράγματα (στην αθήνα δλδ  :grin:  ) όσο αφορά το θέμα το σεξ  :rolleyes:

Κάποιος άλλος πορνοχώρος  δεν θα υπάρχει που να μην κάνουμε σεξ σώνει και καλά;  Και στο Νιρβάνα δηλαδή εγώ δεν είναι σίγουρο ότι θα κάνω. Αυτός ελπίζουμε να βρει καμιά μιλφάρα να πηδήξει και εγώ θα πάρω  μάτι.  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Αυτόν τον μήνα θα ανέβει Αθήνα ένας φίλος μου για να με δει  :grin: για κάνα τριήμερο/τετραήμερο. Το ένα βράδυ θα πάμε Nirvana. Για τα υπόλοιπα όμως δεν έχουμε σκεφτεί κάτι, τζίφος. Δώστε τις πιο τρελές σας ιδέες.  :booty:

Τι ειναι αυτα?

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.463
Πόντοι
6.955
Στο nirvana μπαινεις συνοδευομενος απο γυναικα μονο

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Αχαχούχας κατάντησες δοκησίσοφε χασοδίκη.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
εδω ο κοσμος καιγεται και το μουνι χτενιζεται

OP
OP
madoka

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Στο nirvana μπαινεις συνοδευομενος απο γυναικα μονο

Ε, τι λέμε τόση ώρα;

εδω ο κοσμος καιγεται και το μουνι χτενιζεται

Εσένα άκουσα και το άνοιξα.  :rolleyes: Τι φταίω που ΄τυχε σήμερα. Είμαι άσχημα συναχωμένη και δεν μπορώ να βγω στον δρόμο να κάνω Επανάσταση.  :-*

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Εσένα άκουσα και το άνοιξα.  :rolleyes: Τι φταίω που ΄τυχε σήμερα. Είμαι άσχημα συναχωμένη και δεν μπορώ να βγω στον δρόμο να κάνω Επανάσταση.  :-*
σου ειπα ομως οτι δεν θα κανει κανενα παταγο. βσκ τπτ εχτριμ δεν εχει :-

μολις μπηκα και ακουσα το περιστατικο για τα παιδια και ταυτοχρονα ειδα και το θρεντ σου .λογικο να σου πω οτι το χτενιζεις :s&m_1:

ΥΓ περαστικα

OP
OP
madoka

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
σου ειπα ομως οτι δεν θα κανει κανενα παταγο. βσκ τπτ εχτριμ δεν εχει :-

μολις μπηκα και ακουσα το περιστατικο για τα παιδια και ταυτοχρονα ειδα και το θρεντ σου .λογικο να σου πω οτι το χτενιζεις :s&m_1:

ΥΓ περαστικα

Δεν το χτενίζω. Κάνω java.  :)

OP
OP
madoka

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
χαιρομαι πηγα και γω C++ εργαστηριο. κατι θυμαμαι αλλα ρε πουστη αυτα ειναι για νερντ

Θέλει λιώσιμο.
Εγώ την έχω καταβρεί.  :) H java είναι portable σε ό,τι γουστάρεις, σαφώς καλύτερη από C++ αν έπρεπε να τις συγκρίνω.
Νομίζω μετά από το πρώτο part θα μπορώ να σου κάνω και τα υπόλοιπα. Είχα ένα java στο βιογραφικό, τουλάχιστον δεν θα είναι μούφα μετά από αυτό.  :cheesy:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

εξαλλο τριημερο.....ενα σιαλις ,κλειστειτε σε ενα δωματιο και ξεσκιστειτε στο γαμησι......τα φιλικα ειναι τα καλυτερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom