Νέα

Εξαφανίστηκαν δύο ανήλικες αδερφές στην Πλατεία Αττικής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Parakmiakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
[size=16pt]Εξαφανίστηκαν δύο ανήλικες αδερφές στην Πλατεία Αττικής[/size]

plateia.PNG

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Να χουμε το νου μας μια και πλατεια Αττικη κοντα μενω αλλα και γυρναμε στη περιοχη με τα σπιτακια.Τωρα τελευταια εχω παρατηρησει ότι αρχισαν να μαζεύονται κατι υποπτες παλιοφατσες που παλια ειχε καθαρισει η περιοχη.Αν και κανεις δε ξερει τι μπορει να συνεβη.

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
387
Πόντοι
36
πω πω τα κοριτσάκια.. φαντάσου τι άγχος θα έχουν οι δικοί τους.. μακάρι να βρεθούν σύντομα και να είναι καλά

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Μπράβο Parakmiake τύπε για το θρεντ.  :kneel:

Αποδεικνύεται ότι το επίπεδο των περισσοτέρων μελών του μπου.κομ είναι υψηλότατο.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
535
Like
78.663
Πόντοι
41.129
με κανα αλβανο θα κλεφτηκαν....
κλασσικη περίπτωση.

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.129
Πόντοι
6.796
Πανε τα κοριτσακια.. τα κλεψαν νταβαδες

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Aν δεν την κοπάνησαν μόνα τους για τον οποιονδήποτε λόγο, πολύ φοβάμαι ότι τα κοριτσάκια τα απήγαγαν είτε σωματέμποροι, είτε έμποροι οργάνων...

Δυστυχώς, έτσι όπως έχει γίνει και η Ελλαδίτσα μας, είναι επικίνδυνο να κυκλοφορήσουν δυο έφηβες μόνες τους ακόμη και μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.411
Πόντοι
19.505
Θέλω να πιστεύω ότι είναι μια εφηβική αντίδραση σε κάτι οικογενειακό που παίχτηκε. Σε αυτή την περίπτωση θα βρεθούν σύντομα. Το άλλο σενάριο δεν θελω ούτε να το σκέφτομαι. Πάντως ας μας προβληματίσει ότι πολλές φορές κοπέλες από άλλες χώρες που βρίσκουμε στα μπουρδελάκια που πάμε είναι τέτοιες περιπτώσεις και γι' αυτό θα ήταν καλό όποτε έχουμε υπόνοιες ότι κάτι δεν πάει καλά με κάποιο τρόπο να το δημοσιοποιούμε.

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Θέλω να πιστεύω ότι είναι μια εφηβική αντίδραση σε κάτι οικογενειακό που παίχτηκε. Σε αυτή την περίπτωση θα βρεθούν σύντομα. Το άλλο σενάριο δεν θελω ούτε να το σκέφτομαι. Πάντως ας μας προβληματίσει ότι πολλές φορές κοπέλες από άλλες χώρες που βρίσκουμε στα μπουρδελάκια που πάμε είναι τέτοιες περιπτώσεις και γι' αυτό θα ήταν καλό όποτε έχουμε υπόνοιες ότι κάτι δεν πάει καλά με κάποιο τρόπο να το δημοσιοποιούμε.

Δυσκολο κάποιος να το κανει αυτο που λες.
Η πλειοψηφία φοβάται και αν δεν φοβάται απλα δεν ενδιαφέρεται

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
με κανα αλβανο θα κλεφτηκαν....
κλασσικη περίπτωση.
[size=11pt]Μήτσο, μόλις διάβασα τον τίτλο και το νηματοθέτη, είχα την αίσθηση ότι οι ''αδελφές'' αναφοράς θα ήταν ο Μπίλυ13 και ο Ντουντ....   :2funny:  [/size]

Poropopom

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Αν δε το σκασαν από μόνες τους πολύ στεναχωρο ... μακάρι να βρεθούν σώα τα κοριτσακια

OP
OP
Parakmiakos

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Ελπίζω να βρεθούν τα παιδάκια. Δε θέλω ούτε να φανταστώ πως θα νιώθουν οι δικοί τους.

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Πάλι καλά βρέθηκαν.

Μου έκανε εντύπωση μία προηγούμενη ανάρτηση για απαγωγές για εμπορία οργάνων. Πιστεύετε ότι συμβαίνουν τέτοιου είδους απαγωγές? :think:

OP
OP
Parakmiakos

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Πάλι καλά βρέθηκαν.

Μου έκανε εντύπωση μία προηγούμενη ανάρτηση για απαγωγές για εμπορία οργάνων. Πιστεύετε ότι συμβαίνουν τέτοιου είδους απαγωγές? :think:

Εννοείται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom