Νέα

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μάγος του ΟΖ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Για οσους λενε πως την εφαγε ο φιλος της, απλα ειναι χιλιαδες φορες πιο πιθανο να την σκοτωσαν οι βιαστες της, παρα να εχουμε την ιδια μερα 5 βιαστες και εναν φονια.
Πιστευω μαλιστα πως καποιος απο την πενταδα των πακιων, τα ξεκινησε ολα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.581
Πόντοι
12.756
εισαι σαν γαμω το κερατο μου και σου καθεται μουνι θα το πασαρεις στον συγκατοικο?κατι αλλο παιχτηκε.
και κατι αλλο σιγουρα αλλα κατα πως φαινεται ο γκομενος ητα γνωστης

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.283
Πόντοι
5.097
το εγκληματολογικο συμφωνει παντως οτι ειναι νεκρη. :coffee:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.827
Πόντοι
3.656
Οι μπάτσοι σίγουρα ξέρουν ποιος την σκότωσε,αλλά για κάποιο λόγο το θέμα τραβάει

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.283
Πόντοι
5.097

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Οι μπάτσοι σίγουρα ξέρουν ποιος την σκότωσε,αλλά για κάποιο λόγο το θέμα τραβάει
Θα τα μάθουμε όλα και μάλιστα σύντομα...σίγουρα θα τους ενοχλανε από το υπουργείο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

βρε καλως τον εκτος απο αθλητικα ασχολησε και με εγκληματα? :rolleyes:
Στείλαμε βιογραφικό στην Νικολούλη...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.691
Πόντοι
9.931
και εγω αυτο πιστευω το μονο που προσπαθω να κατανοησω ειναι τι ηθελε με τους πακη?
αυτο ειναι το μονο θολο οπως επισης γιατι την σκοτωσαν?
ηταν μονος του ο πακης η ολοκληρη ομαδα?
Καπου διάβασα οτι δούλευαν μαζι, δεν ξερω αν ισχύει αυτο και οτι πηγε να τον βρει για να της δώσει ναρκωτικά. Ενα σενάριο ειναι να τον ακολουθήσε σπιτι του για να παρει τα ναρκωτικά και εκει ο Μπαγκλαντεσιανος αφου ειδε οτι ηταν μεθυσμένη βρήκε την ευκαιρία να την βιάσει, τώρα αν ηταν μονος η ηταν και αλλοι ποιος ξέρει.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.283
Πόντοι
5.097
το αργοτερο αυριο θα βρεθει το πτωμα και θα γινει η αποκαλυψη,μπορει και σημερα αργα το βραδυ να εχουμε εξελιξη στο θεμα.

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.419
Πόντοι
736
Τύπε έχουν κατέβει και Πολωνοί για την υπόθεση στην Κω. Αποκλείεται να είχε βρεθεί πτώμα και να μην το ανακοίνωναν.
Πάντως και ο γκόμενος πολύ περίεργα συμπεριφέρθηκε σε όλη αυτήν την ιστορία. Ελπίζω να κάνω λάθος και το φταίξιμο να είναι εξολοκλήρου του Μπαγκλαντεσιανού.
Ναι μ φαίνεται περίεργο όλο αυτό έχει σχέση τώρα κ βγαίνει για ποτό μόνη της η με πακιστανους σ μια ξένη χώρα σεζόν τώρα σ νησί δε ξέρω, ο πακις είπες ότι γαμηθηκαν αλλά δε τη βίασε.Ειδικά Πολωνέζα δε νομίζω να πήγε με πακι λόγο της άποψης π έχουν οι μαύρο Πακιστανοί ήρθαν από τον πίθηκο ενώ οι λευκοί από το θεό. Πάντως λέγεται ότι οι Πολωνοί τη βρήκαν στο πηγάδι ενω οι δικοί μας δεν έψαχναν λόγο εντολής από άνωθεν επειδή μπλέκονται λάθρο. Υπάρχει μεγάλη μεγάλη πιθανότητα να την βίασαν κ πέταξαν οι πακιδες έτσι κ αλλιώς το κάνουν συχνά αυτό ειδικά στην Ευρώπη, άσχετα ένα τα περισσότερα περιστατικά δε τα αναφέρουν λόγο ότι έχουν τεράστια ομπρέλα προστασίας οι λάθρο για διάφορους λόγους. Τέλος η ουσία είναι ότι η κατάσταση βρωμάει από παντού, εάν όντως κυρίως υπεύθυνοι είναι οι πακιδες δε νομίζω να ανακοινώσουν τουλάχιστον στην Ελλάδα ότι την βρήκαν σκοτωμένη για ευνόητους λόγους γενικής προβατοποιησης μάζας

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Θα πονταριζα ένα ευρώ μετά το σκηνικό με τον πιλότο Μπάμπη...
Δε μοιαζουν καθολου οι υποθεσεις. Στον μπαμπη ειχαμε συχνες εντασεις και ξυλοδαρμους, παρανομιες εκ μερους του, απειλη διαζυγιου και παρσιμο παιδιου απο μερους της, εντελως διαφορετικες φασεις

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.827
Πόντοι
3.656
Ειδικά Πολωνέζα δε νομίζω να πήγε με πακι λόγο της άποψης π έχουν οι μαύρο Πακιστανοί ήρθαν από τον πίθηκο ενώ οι λευκοί από το θεό.

Δε θυμάμαι ποιος το λεγε εδώ,αλλά στην Αγγλία πολλές γαμιουνται με ινδοπάκηδες

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.045
Πόντοι
206
Ισχύει...

Εντωμεταξύ τα cadaver dogs δεν θα μπορούν να εντοπίσουν τη μυρωδιά της αγνοούμενης λόγω του ότι θα μπερδεύονται με τις μαλακίες φαγητά που θα μαγείρευαν εκεί μέσα και του χόρτου.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
Ναι μ φαίνεται περίεργο όλο αυτό έχει σχέση τώρα κ βγαίνει για ποτό μόνη της η με πακιστανους σ μια ξένη χώρα σεζόν τώρα σ νησί δε ξέρω, ο πακις είπες ότι γαμηθηκαν αλλά δε τη βίασε.Ειδικά Πολωνέζα δε νομίζω να πήγε με πακι λόγο της άποψης π έχουν οι μαύρο Πακιστανοί ήρθαν από τον πίθηκο ενώ οι λευκοί από το θεό. Πάντως λέγεται ότι οι Πολωνοί τη βρήκαν στο πηγάδι ενω οι δικοί μας δεν έψαχναν λόγο εντολής από άνωθεν επειδή μπλέκονται λάθρο. Υπάρχει μεγάλη μεγάλη πιθανότητα να την βίασαν κ πέταξαν οι πακιδες έτσι κ αλλιώς το κάνουν συχνά αυτό ειδικά στην Ευρώπη, άσχετα ένα τα περισσότερα περιστατικά δε τα αναφέρουν λόγο ότι έχουν τεράστια ομπρέλα προστασίας οι λάθρο για διάφορους λόγους. Τέλος η ουσία είναι ότι η κατάσταση βρωμάει από παντού, εάν όντως κυρίως υπεύθυνοι είναι οι πακιδες δε νομίζω να ανακοινώσουν τουλάχιστον στην Ελλάδα ότι την βρήκαν σκοτωμένη για ευνόητους λόγους γενικής προβατοποιησης μάζας
μονη λυση να βαλουν μυαλο οι κουληδες αλλα και οι καταστηματαρχες που τους μαζευουν ειναι να γινει σαματας στην ευρωπη και να σταματησουν οι τουριστες να ρχονται :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Δε μοιαζουν καθολου οι υποθεσεις. Στον μπαμπη ειχαμε συχνες εντασεις και ξυλοδαρμους, παρανομιες εκ μερους του, απειλη διαζυγιου και παρσιμο παιδιου απο μερους της, εντελως διαφορετικες φασεις
Για αυτό ακριβώς το ενδεχόμενο αυτό θα έχει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση...
Φυσικά φαβορί είναι οι δυο λάθρο που ενδέχεται να εγκληματισαν μαζί.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.691
Πόντοι
9.931
μονη λυση να βαλουν μυαλο οι κουληδες αλλα και οι καταστηματαρχες που τους μαζευουν ειναι να γινει σαματας στην ευρωπη και να σταματησουν οι τουριστες να ρχονται :confused:
Οι καταστηματάρχες θέλουν τους Πακηδες γιατι δουλεύουν για 15-20 ευρω μαυρα την ημέρα, ουτε ΙΚΑ, ουτε συκα και δεν διαμαρτύρονται ποτε. Βέβαια μετα αν κανένας απο αυτους βιάσει την κορη τους η σφαξει τον γιο τους φωνάζουν που ειναι το κρατος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom