enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.855
- Πόντοι
- 3.656
Πιστεύω ότι δεν θα τη βρούνε σε ένα σημείο αλλά σε πολλά και πάλι άμα τη βρούνε αλλιώς είναι ήδη στον πάτο της θάλασσας.
σιγα ρε τυπε μην της εριξαν και πυρηνικα κι ολας
Πιστεύω ότι δεν θα τη βρούνε σε ένα σημείο αλλά σε πολλά και πάλι άμα τη βρούνε αλλιώς είναι ήδη στον πάτο της θάλασσας.
Αγιοι δεν υπαρχουν σημερα αλλα γενικα αμα βλεπω τετοια με πιανουν τα δικα μου..Και δεν ειναι μονο με αυτο το κοριτσακι ειναι γενικα με ολα απο Μυρτω μεχρι Καρολαιν και αλλες πολλες που εχουν βρεθει νεκρες.Ακομα περισσοτερο οταν γινεται απο πονεμενα μουνοπανα και εχουμε 3ημερα πενθη και ρεστα..Ειναι κριμα πραγματικα.Τύπε, προσπαθώ να σε νοιώσω μέσω πληκτρολογίου και διαπιστώνω ότι το έχεις πάρει περισσότερο βαριά από όλους μας εδώ μέσα. Χωρίς να είμαι άγιος, από τέτοια δίποδα με εντελώς διαφορετική κουλτούρα - που θεωρούν τη γυναίκα ένα αντικείμενο, δεν περίμενα κάτι διαφορετικό.
Αν μπείτε στο Twitter για λίγο θα φρίξετε. Όσοι αντέχουν ας κλικάρουν για παράδειγμα εκεί:
θα βγουν τωρα και θα πουν "άμα κυκλοφορούσε ετσι στο δρόμο τάθελε και τάπαθε"
Υπερβολές, αλλά εν μέρει αληθεύει....τυπε υπαρχουν τοσο αγαμητοι χυστες που σε λιγο θα πιρφοριζουν στο αρχαιολογικο μουσειο στα γυμνα αγαλματα
Εγω παντως χαλαρος ειμαι..Απλα γαμω τα σπιτια των πονεμενων.Αυτο μονοΤύποι χαλαρώστε.
Είτε που θα βρεθεί το πτώμα της κοπελίτσας και θα βάλουν μπροστά το ψάξιμο ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝ, είτε που θα βρούν την κοπελίτσα ζωντανή να κωλοβαράει κάπου.
Δύσκολο το δεύτερο αλλά αν συμβεί δέχομαι να την τιμωρήσω.
Κρίμα είναι γιατί ενας πούστης μάλλον που την έχει καθαρίσει, οπότε επαναλαμβάνω χαλαρώστε.
Θα πω μια ιστορία - όποιος νομίζει ότι είναι τυριά Σκλαβενίτη δικαίωμά του...τετοια με πιανουν τα δικα μου.
Ειπα κι εγω, δεν θα βρεθει κανενας να το πει?Αν ειναι δολοφονια
Ηθικος αυτουργος ο κουλης και τα λεσια που τον ψηφιζουνε για να φερνει πακιστανομπαγκαλντεσιανους
Για δωσε ινφο για τη γυναικα του τύπεΣημειωτέον μια υπέρβαρη είναι η γυναίκα του - αλλά αυτό δεν πιστεύω να του επηρέασε την αρχική άποψη)
την στιγμη που ψαχνουν τα πηγαδια στην Κω ο κουλης εδιωξε τον κρικκετο επειδη ειπε οτι καποιοι απο τους λαθρο παραβατουν, η λογικη σηκωνει τα χερια ψηλαΑν ειναι δολοφονια
Ηθικος αυτουργος ο κουλης και τα λεσια που τον ψηφιζουνε για να φερνει πακιστανομπαγκαλντεσιανους
Αυτο που λες το ειχα προτεινει κ σε καποιον εδω μεσα καποια στιγμη που μου ελεγε για τους κατατρεγμενους.Σε πιστευω 100%Θα πω μια ιστορία - όποιος νομίζει ότι είναι τυριά Σκλαβενίτη δικαίωμά του...
Πριν καναδυό χρόνια είχα συζήτηση με έναν γνωστό - κάνουμε μια τυπική παρέα γιατί γενικά με αλληλέγγυους, τσυριζαίους & ΚΚΕ δεν έχω πάρε δώσε - και σε μια φάση που λέγαμε για τους λαθρομετανάστες μου λέει => εντάξει ξέρω τις ιδέες σου ότι είναι γενικά ακραίες για τους μετανάστες, αλλά γιατί δεν μπορεί μια κοπέλα να κυκλοφορεί στο δρόμο φορώντας ένα μίνι μέχρι επάνω...
Εμένα ρωτάς; Πάρε τη σύζυγο και να ντυθεί ανάλογα και περάστε μια βόλτα από την πλατεία Βάθης το βράδυ του απάντησα...
(Απάντηση δεν πήρα και πήγε παραπέρα η συζήτηση. Σημειωτέον μια υπέρβαρη είναι η γυναίκα του - αλλά αυτό δεν πιστεύω να του επηρέασε την αρχική άποψη)
Το αυτονοητο ειπαΕιπα κι εγω, δεν θα βρεθει κανενας να το πει?
Μην ακουσεις για χοντρη εσυΓια δωσε ινφο για τη γυναικα του τύπε
Θα ζηλέψει η κολομπιανα αγαπητέ δικηγορε....Για δωσε ινφο για τη γυναικα του τύπε
Ενδιαφέρον αυτό...ίσως η κοπέλα δεν είχε συγγενικά πρόσωπα .Εν τω μεταξύ,αυτή η κοπέλα συγγενείς δεν έχει;Είναι δυνατόν να την ψάχνουν τόσες μέρες και να μην έχει έρθει κανεις απο Πολωνία;
Αστο αμα ειναι αλληλεγγυος ποτε δεν ξερεις που δειχνει αλληλεγγυη.Εχε το κεφαλακι σου ησυχο καλυτερα.Σαν τι θες βρε Άλεξ; Δεν την καλησπερίζουμε εδώ μέσα
Γύρω στο 1.70 ύψος κι αν δεν έχει διψήφια κιλά οριακά εκεί γύρω είναι. Κι αυτός εκεί μετρίου αναστήματος αλλά γυμνάζεται και προσέχει, τώρα για ακάπ δεν έχουμε πάει - και στην τελική και να μου το ζητούσε εφόσον είναι αλληλέγγυος θα του έριχνα κόκκινη κάρτα.
Έχει σπουδάσει και μείνει πολλά χρόνια στη Γαλλία.Αυτο που λες το ειχα προτεινει κ σε καποιον εδω μεσα καποια στιγμη που μου ελεγε για τους κατατρεγμενους.Σε πιστευω 100%
Συμφωνώ κι επαυξάνω. Αρι$τ€ρά του χαβιαριού και την υποκρι$ία$.Αστο αμα ειναι αλληλεγγυος ποτε δεν ξερεις που δειχνει αλληλεγγυη.Εχε το κεφαλακι σου ησυχο καλυτερα.
Ίδιοι καραγκιοζηδες μια ζωή όλοι οι αντίνεοδημοκτατες..την στιγμη που ψαχνουν τα πηγαδια στην Κω ο κουλης εδιωξε τον κρικκετο επειδη ειπε οτι καποιοι απο τους λαθρο παραβατουν, η λογικη σηκωνει τα χερια ψηλα