Νέα

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μάγος του ΟΖ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Ξάπλα ανάσκελα με ανοιχτά χέρια πόδια δεμένα σε πασσάλους κουμπώνεις κ ένα κουβά στ αρχιδια του με αρουραίο μέσα κ δεν το ξανακάνει

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.805
Πόντοι
3.656
Για αυτό λέω ότι δεν υπάρχει Ν.Δ.

Και θα βγουν τώρα οι γλειφοκούληδες να σου πουν 'Κούλης 45% και 'Κούλης 2031' :confused:

Και τί να τους απαντήσεις μετά,μ'αυτόν τον λαμογιολαό που τον ενδιαφέρει μόνο να βάλει όλο το σόι του στο Δημόσιο :headbang:

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.604
Πόντοι
506
Μιλαω για βιασμους απο Πακια, Αφγανια, Μπακλαντεσιανους και γενικα Ασιατες. Εννοείται οτι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις βιασμών απο αλλοδαπούς αλλα ο Ευρωπαίος συνήθως αφήνει το θύμα του ζωντανο, αυτοί πολλές φορες αφου βιάσουν τις σκοτώνουν γιατι πιστεύουν οτι ετσι θα την γλιτώσουν.
οχι, δεν το κανουν επειδη νομιζουν, οπως λες οτι θα τη γλιτωσουν.
Εαν γραψω ομως το λογο αυτης της πραξης θα επλαγεις και ισως εχω μπλεξιματα με καποια υπηρεσια..

• Ουάου
Αντιδράσεις: geoMan

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.215
Πόντοι
34.538
fb του μπαγκλα εχουμε?

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
οχι, δεν το κανουν επειδη νομιζουν, οπως λες οτι θα τη γλιτωσουν.
Εαν γραψω ομως το λογο αυτης της πραξης θα επλαγεις και ισως εχω μπλεξιματα με καποια υπηρεσια..
Στειλτο μου σε π.μ κ το γράφω εγω

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.038
Πόντοι
206
Μνημόνιο Κατανόησης μεταξύ Ελλάδας και Μπαγκλαντές Υπεγράφη συμφωνία για την πρόσληψη 4.000 εργατών από το Μπαγκλαντές κάθε χρόνο. Θα απασχολούνται κυρίως στον αγροτικό τομέα.

Επίσκεψη του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότη Μηταράκη, στο Μπανγκλαντές 8-9 Φεβρουαρίου
Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

Στο Μπαγκλαντές, μετέβη ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, όπου και συναντήθηκε με τον Υπουργό Εξωτερικών της χώρας, κ. Abdul Momen και τον Υπουργό Αποδήμων και Εργαζομένων στο Εξωτερικό, κ. Imran Ahmad.
Βασικός στόχος της επίσκεψης του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου είναι η προώθηση ενός νέου μοντέλου συνεργασίας με χώρες προέλευσης μεταναστών, όπως είναι το Μπανγκλαντές, η οποία εστιάζει, αφενός, στην παροχή δυνατοτήτων νόμιμης μετανάστευσης και ειδικότερα σε τομείς εποχικής εργασίας και, αφετέρου, στην από κοινού καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης και των δικτύων των λαθροδιακινητών.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, οι δύο υπουργοί συμφώνησαν για την αποστολή στη χώρα μας 4.000 εργαζομένων από το Μπαγκλαντές ετησίως, κυρίως για απασχόληση στον αγροτικό τομέα.
Ο Υπουργός Αποδήμων και Εργαζομένων στο Εξωτερικό, κ. Imran Ahmad. υπέγραψε πενταετές μνημόνιο κατανόησης, ή MoU, με τον Έλληνα υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Nότη Μηταράκη, στη Ντάκα την Τετάρτη (9/2).

............

«Οι εργαζόμενοι στο Μπαγκλαντές θα μπορούν να πάνε με ασφάλεια στην Ελλάδα για να εργαστούν νόμιμα τώρα. Θα μπορούν να ταξιδέψουν εκεί με τους εργοδότες να αναλαμβάνουν τα έξοδα μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης στο Μπαγκλαντές».

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.700
Πόντοι
1.346
Ο γκομενος την εφαγε.
Το έχω σκεφθεί κι αυτό και θα είναι ακόμη χειρότερο. Αρκεί να θυμηθούμε εκείνον το πιλότο Μπάμπη στα Γλυκά Νερά, άστο όσο το θυμάμαι απορώ πόσο διεστραμμένος και απρόβλεπτος μπορεί να γίνει ο καθένας που να απορήσουν ακόμη και κορυφαίοι ψυχίατροι.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.218
Πόντοι
2.356
Ξάπλα ανάσκελα με ανοιχτά χέρια πόδια δεμένα σε πασσάλους κουμπώνεις κ ένα κουβά στ αρχιδια του με αρουραίο μέσα κ δεν το ξανακάνει
ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΟΜΟΥ!

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.612
Πόντοι
8.346
Το χω δει στο saw 7

• Like
Αντιδράσεις: Iso14

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.805
Πόντοι
3.656
Εν τω μεταξύ,αυτή η κοπέλα συγγενείς δεν έχει;Είναι δυνατόν να την ψάχνουν τόσες μέρες και να μην έχει έρθει κανεις απο Πολωνία;

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456

Εριξαν και ενα τσαμικο μετα?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.979
Πόντοι
6.256
Το έχω σκεφθεί κι αυτό και θα είναι ακόμη χειρότερο. Αρκεί να θυμηθούμε εκείνον το πιλότο Μπάμπη στα Γλυκά Νερά, άστο όσο το θυμάμαι απορώ πόσο διεστραμμένος και απρόβλεπτος μπορεί να γίνει ο καθένας που να απορήσουν ακόμη και κορυφαίοι ψυχίατροι.
Ο γκομενος την εφαγε

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Δύσκολο να είναι ο γκομενος δεν το πολυπιστευω. Βέβαια κ ο γαύρος πίστευα ότι θα δώσει το ματς στο Βαζελο για να μην πάει η κούπα στον Μελ αλλά έπεσα έξω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom