Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
εδω φιλε ειναι σαν να λεει ριξε με και καμια μπατσα! πω πω πω αρες μαρες σηκωμαρες!!!
Παντως απολυτως σοβαρα τωρα αν ειναι να κανουμε την υπερβαση, και αν ειναι εφικτη βεβαια, εγω θελω να συνεισφερω οκονομικα χωρις να συμμετασχω.
Κατεστραμενη ειναι ρε παιδια η κοπελα. Εκτος απο το Ω, ξειν αγγελειν... υπαρχει και το παν μετρον αριστο. Τι βυζια εναι αυτα. Παντως απολυτως σοβαρα τωρα αν ειναι να κανουμε την υπερβαση, και αν ειναι εφικτη βεβαια, εγω θελω να συνεισφερω οκονομικα χωρις να συμμετασχω.
Κατεστραμενη ειναι ρε παιδια η κοπελα. Εκτος απο το Ω, ξειν αγγελειν... υπαρχει και το παν μετρον αριστο. Τι βυζια εναι αυτα. Παντως απολυτως σοβαρα τωρα αν ειναι να κανουμε την υπερβαση, και αν ειναι εφικτη βεβαια, εγω θελω να συνεισφερω οκονομικα χωρις να συμμετασχω.
ΕΥΓΕ Ιεραπόστολε!
Η οικονομική σου θυσία αναδεικνύεται ως φάρος ανθρωπιάς ανάμεσα από τα μαστάρια της Ewa (συντρόφου του Πρωτόπλαστου Αδάμ) Sonnet για να σπείρει παντού... το ανθρωπιστικό, διαχρονικό μήνυμα του Χριστιανισμού.
:
θα κανω οτι μπορωStabit
μιας και μιλάς με την Ευα (μην το αρνηθείς, το ξέρω), μπορεις να τη ρωτήσεις πότε θα μπορούσε να έρθει για 1-2 μέρες για να γνωρίσει την παρέα και να μοιραστεί μαζί μας τις σκέψεις τις όσον αφορά στην ακριβεια και το πως μπορεί ο Γιώργος Αυτιάς να βοηθήσει στην αντιμετώπισή της;
Με συγκίνηση βλέπω οτι η έμπνευση έχει αρχίσει να κατακλύζει το θρεντ
Μετά από όλα αυτά τα χρόνια
συνειδητοποίησα πως έσφαλλα για την Εwa (Sonnet) από την αρχή...
Είναι καλύτερο να ζεις εκτός του Παραδείσου μαζί της
παρά εντός και μακριά της
Mark Twain, Extracts from Adam's Diary (1904)
Μην αργήσεις πολύ Ρόδο της Πολωνίας (και φέρε και καμμία φίλη σου κιόλας...)