You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ewa Sonnet ή Ω ξείν, αγγέλειν Μπουρδελιάρηδες...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stabit
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 864
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
αΝΤΕ,τωρα που κοιμαται και δεν μας ακουει δεν σου κρυβω οτι ωρες ωρες νιωθω μια ακατανικιτη επιθυμια να της πιασω το χεριΡε συ Stabit, είναι αμαρτία να στεναχωρείς μια τέτοια κοπέλα με τη συμπεριφορά σου
Σέβομαι το οτι τη βλέπεις σα φίλη αλλα δές το σαν...ψυχικό
Συνημμένα
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μόνο τα βυζιά της δείχνει;Δεν έχει κάτι άλλο να μας δείξετε ορέ παλλουκάρια
Μόνο τα βυζιά της δείχνει;Δεν έχει κάτι άλλο να μας δείξετε ορέ παλλουκάρια
Συνημμένα
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!
Arion1955®
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
λες να έχει γατάκι και αυτή?Μόνο τα βυζιά της δείχνει;Δεν έχει κάτι άλλο να μας δείξετε ορέ παλλουκάρια
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μπουα,χα,χα,χα,
Κανονίζετε να φέρετε την Ewa και δε μου λέτε τίποτα τσογλάνια;
Προς Κάλαχαν και Σια: καλή η Ίνες, αλλά προσωπικά προτιμώ Bea Flora.
Είμαι μελαχρινομανής, τι να κάνουμε.
Μαζί σου για Bea.
Αλλα σε επόμενο στάδιο ρε φιλε. Εδω θέλουμε να πείσουμε το Stabit να μην τη βλέπει σα φιλη και μόνο. Οπότε σκέφτηκα να φέρουμε εδω την Ευα μπας και τα καταφέρουμε. Μα εχει μια επιμονή αυτός ο stabit..δωσε στο κορίτσι μια ευκαιρια ρε συ
Ο σταύρος πρότεινε την Ινες, η οποία όπως ειπα και πριν ειναι και καλός άνθρωπος (ειναι εμφανες απο τις φωτο)
Αν όλα πανε καλά, φέρνουμε και Μπεα. Η οποία επισης ειναι καλός άνθρωπος
Τελικα μαζευόμαστε αρκετοί
Φίλε enforcer μου αρέσει πολύ που μιλάς και δίνεις έμφαση στο πόσο καλός άνθρωπος είναι κάποιος.
Έτσι πρέπει παιδιά. Να δίνουμε τα λεφτά μας μόνο σε κορίτσια που είναι καλοί άνθρωποι.
Πόσα παίρνει αυτή; Είναι πολύ ακριβή ρε παιδιά; Τα βυζάκια της είναι αληθινά ή πλαστικά;
Έτσι πρέπει παιδιά. Να δίνουμε τα λεφτά μας μόνο σε κορίτσια που είναι καλοί άνθρωποι.
Πόσα παίρνει αυτή; Είναι πολύ ακριβή ρε παιδιά; Τα βυζάκια της είναι αληθινά ή πλαστικά;
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
βαλτε ρε καμια φωτο και αφηστε το μπλα μπλα
Tα βυζια της ειναι "πιο φυσικα δεν γινονται"Φίλε enforcer μου αρέσει πολύ που μιλάς και δίνεις έμφαση στο πόσο καλός άνθρωπος είναι κάποιος.