Swordmaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Σαν πόσα, αν επιτρέπεται;
στο site της γραφει 500 euro / 2h
Σαν πόσα, αν επιτρέπεται;
τα κοριτσια μου ειπαν εχουν σχεση...
χαίρομαι που άναψα φωτιες εδω , λοιπον πραγματι η μια ωρα είναι λίγη , δεν ένοιωσα οτι κανει πολυ ώρα στο ντουζ αλλα όπως και να το κάνεις λίγα λόγια λιγο ντουζ πάει η ώρα , αν και ποτε δεν κοίταξε ρολοι ..... δλδ ετσι είπε ο φίλος μου ............ πάντως είναι αλήθεια οτι την αδικη η φώτο , έχει μεγαλύτερο στήθος απο αυτο που δείχνει , μάλλον δεν έκατσε καλα στην φώτο αφου αντι να σκύβει γέρνει προς τα πίσω , σίγουρα όμως δεν είναι καλο για ισπανικο .... είναι όμως πέτρα
σήμερα μίλαγα μαζι της στο μσν και είμαι έτοιμος για 3ο , εχει δοκιμασει κανενας?
Οσο για την καθαριοτητα , πραγματικα ειναι πολυ καθαρη
καλά αυτό ότι τα κορίστια έχουν σχέση άστο...να έχουν χέσει μπορεί...αυτά τα λένε για να καυλώνουμε και να φαντασιωνόμαστε...
Και γιατι τα γραφεις εσυ κ οχι ο φιλος σου ???
Έλα ντε! Αυτή την απορία είχα και εγώ και γράφει και μαλακίες! Έχει λεέι ποιο πολύ βυζι αλλά δεν είχε στηθεί καλα... Λες και εμείς ήμαστε στραβοί δεν βλέπουμε. 2 φορές έχω βρεθεί με την κοπελιά. Εχει στητό μικρό φυσικό βυζάκι.Σε άλλους αρεσει σε άλλους όχι. (εμένα μου αρέσει) Καλά όσο γιαυτό που λένε ότι έχουν σχέση..... ουδέν σχόλειο! το πιθανότερο είναι να της γαμάει μαζί ο οδηγός που της πηγενοφέρνει στα ραντεβού αλλά ποσώς μας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο! Εμείς να περνάμε καλά θέλουμε και δεν πάει να έρχεται και με ελικόπτερο από το παράθυρο!
Εκτός του ότι η Ευα είναι πανηδονίστρια,
κάθε κανόνας έχει και τις εξαιρέσεις του
χτες το βραδυ ραντεβου με ευα-αφροδιτη σε ξενοδοχειο στο παγκρατι. με την ευα ειχα συναντηθει προσφατα και γνωριζα, με αφροδιτη ηταν η πρωτη φορα και απο τις φωτο της δεν ειχα τη καλυτερη εντυπωση αν και τελικα απο κοντα ειναι αρκετα καλη. τα κοριτσια ηρθαν με 15 λεπτα καθυστερηση. ανεβηκαμε στο δωματιο και υστερα απο τα καθιερωμενα ντουζακια πεσαμε στο κρεβατι. φυσικα και δεν εχαψα πως τα κοριτσια τα εχουν αλλα στο παιχνιδι μεταξυ τους ειναι φωτια... η αφροδιτη αρχισε στα γλυφομουνια την ευα και η ευα εμενα στη πιπα... μετα ηρθαν και και οι 2 τους σε μενα και με εγλυφαν εναλλαξ... μετα εβαλα την αφροδιτη πανω μου και καθως το καναμε η ευα μας εγλυφε και τους 2 μας... μετα εκανα το ιδιο με την ευα πανω μου. καθως ημουν ετοιμος να τουσ δωσω τα υγρα μου ζητησα να κατσουν και οι δυο τους στα γονατα και να τελειωσω στα στοματα τους το οποιο και εκαναν. με το που τις ειδα στα γονατα με τις γλωσσες εξω αδειασα αμεσως και καθως τελειωνα φιλιοντουσαν πραγμα που με τρελανε. μετα μπηκαμε για ντουζ και καθως τελειωνα ακουσα απεξω φωνουλες και αγκομαχητα. βγηκα εξω και ειδα την ευα με στραπ να γαμαει την αφροδιτη. ηταν τελειο.
στα (-) τα κοριτσια ειναι πολυ τυπικα στο θεμα προφυλακτικου. πρεπει απο την μια στην αλλη να αλλαζω προφυλακτικο πραγμα που με ξενερωνε αλλα κατανοητο. δεν αφηνουν πολλα δαχτυλακια και δε θελουν να κανουμε ντουζ ολοι μαζι...
στα(+) ενω δε ειναι πραγματικο ζευγαρι κανουν πολυ καλο λεσβιακο και σιγουρα ξερουν να ικανοποιουν τον αντρα. προθυμες σε καθε φαντασιωση που εχεις και εχουν ελαχιστα ταββου... πολυ καλη επιλογη για τριο..