pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Αζερος φιδεμπορας δικε μου...
Αζερος φιδεμπορας δικε μου...
Κατι εγινε με το ακουστικο του λενε.κριμα
στεναχωρηθηκα για την γαλλια..
Στα παπαρια του Σαρκοζικριμα
νομιζα οτι οι αρμενιοι τους πανε πιπα κωλο 20 χρονια τωρα
Ελα μωρε την λουγρα την Γαλλιδα....Κατι εγινε με το ακουστικο του λενε.
Παντως το ειπε απαραδεκτα.
Που βρηκες αδελφε το Αζερμπαιτζαν με 14 αποδοση?
Ρωταω επειδη ποτέ δεν ειχε πανω απο 7-8 αποδοση σε κανενα σαιτ και φυσικα ούτε και στον ΟΠΑΠ.
Εδω βλεπετε αυτον που επιασε αζερμπαιτζαν με 14 αποδοση πριν τεσσερις μερες.Ξαφνικα σε ολους αρεσει η μαλακια της Γαλλιας και ολοι το θεωρουνε φαβορι
Επειδη ετσι το επιβαλουνε τα πρακτορεια στοιχηματων με τις αποδοσεις που δινουν
Πριν εναμιση μηνα φαβορι ηταν η εσθονια...μετα η αγγλια....τωρα η γαλλια...και ξαφνικα ανεβαινει η Ιρλανδια και απο τον πατο που ηταν σε 4 ημερες εγινε 2ο φαβορι για νικη !!!!!
Προσωπικα πιστευω οτι θα κατσει εκπληξη φετος με νικητρια χωρα καποια με τρελη αποδοση που δεν την πηρε χαμπαρι κανενας ακομη
Οπως εγινε και με την Βισση που της δινανε 3 αποδοση για πρωτη θεση...τερματισε πατο...και κερδισανε επαξια οι LORDI με 13 αποδοση (κονομησα τα αντερα μου)
Οι Γερμαναραδες παντως καθολου, πολυ το χαρηκαν, οπως και με την Αγγλια, μονο εμεις τους τη χαλασαμε!!!κριμα
τον γαλλο τον ειχε η ελεονορα στην εκπομπη της.ακουγανε οπερα ρομαντζο και λεγανε φαβορι και τετοια.και απο σκατοψυχους βρωμοκασχημους ταπες ισπανους και αλητες ιταλους δεν πηραμε τιποτα.κανανε κολεγια μεταξυ τους.εκει λαμογια πηγαινετε με τους μουσατους αναρχοαυτονομους κοζακους να δειτε τι εστι δρεπανι και βερυκοκο μαζι.καριοληδες αλητες μουνοσκυλα που σας δωσαμε οτι πολιτισμο ειχαμε αχαριστα γαμημενα ζωα.Μεγαλο παραμυθι και ο Γαλλος ο "τενορος" φαβορι λεει α ξεχασα και την Αγγλια αλλο φαβορι μπουκηδες παραμυθαδες ουστ ρε!!!!
Εδω βλεπετε αυτον που επιασε αζερμπαιτζαν με 14 αποδοση πριν τεσσερις μερες.
Φυσικα δεν αναφερει τιποτα.
Τα φιδια κοντευουν να μας πνιξουν.
Παλια ειχε πιασει τους Λορντι.
Στις 11 Μαιου δεν μας αποκαλυψε οτι θα νικησει το αζερμπαιτζαν, προφανως για να μην πεσει η αποδοση.
εγω καθολου φιλε το χαρηκα με τον κλωνο του καζιραγκι του κολεγιοπαιδου που πηρε απο τα τρια το μακρυτερο.κριμα
Οι Γερμανοι μας κραζαν οποτε παιρναμε βαθμους
τυπε μπορει να το επαιξε σε κανα πρακτορειο στο αζερμπαιτζαν με το δικο τους νομισμαΑζερος φιδεμπορας δικε μου...
Στο 30.ΧαχαχΑΧαχΑΧαχΑΧαχΑΧΑ 8 ειχε σημερα στον ΟΠΑΠ και απο 14 και πανω στο Ιντερνετ σημερα επισης... κατα την δειαρκεια του τελικου εφτασε στο 2
Τσεκαρε τις αποδοσεις την προηγουμενη εβδομαδα και θα το βρεις και στο 30 !!!!!!
Ρε Κωστα γιατι τοσο ζορι για το πανηγυρακι?τον γαλλο τον ειχε η ελεονορα στην εκπομπη της.ακουγανε οπερα ρομαντζο και λεγανε φαβορι και τετοια.και απο σκατοψυχους βρωμοκασχημους ταπες ισπανους και αλητες ιταλους δεν πηραμε τιποτα.κανανε κολεγια μεταξυ τους.εκει λαμογια πηγαινετε με τους μουσατους αναρχοαυτονομους κοζακους να δειτε τι εστι δρεπανι και βερυκοκο μαζι.καριοληδες αλητες μουνοσκυλα που σας δωσαμε οτι πολιτισμο ειχαμε αχαριστα γαμημενα ζωα.
Το μόνο καλό πράγμα που έχουν βγάλει οι αζέροι είναι αυτή η τύπισσα