Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
επιασα το αλλο ομως ;) ;)Aρρωστακι τι σου ειπα για την Ελλαδα,να την παιξεις 10αδα
οχι φιλε εγω γουσταρω.απο το να εβγαιναν τιποτα ισπανοι αδερφες κρυοκωλοι σουηδοι και οι αρχιψευταραδες ιταλοι και γαλλοι που δεν ειμαστε το ιδιο καλυτερα εκει στα βαθη της ανατολης μαζι με τους ονταδες και τους μπιντεδες.το ονειρο μου ειναι να βγει το τουρκμενισταν ετσι για να ξεφτιλιστουν ολοι μοι δυτικοι που δεν εκτιμουν οτι εμεις τους δωσαμε οτι καλλιτεχνια και γουστο εχουν.γαμιοληδες.γαμω την ιταλια την ισπανια και την γαλλια σας.μουνοσκυλα.μουνοπανα.Γαμιεται το azerbaycan
8 points for Daria...Τι αυτό ήταν όλο; Εγώ λέω να συνεχίσουμε εμείς μ έναν διαγωνισμό....studioβυζιον...
8 points for Daria...
10 points for Amanda...
AND 12 POINTS GO TO...PENY!!!
Οσο ειναι η Αρμενια, η Γεωργια και το Ισραηλ.Μια απορία, το Αζερμπαιτζαν είναι....Ευρώπη;
Ξεχασες την Τουρκια!!!Οσο ειναι η Αρμενια, η Γεωργια και το Ισραηλ.
Ο Καρατζαφερης κλαιει επειδη ηθελε να ψηφησει Τουρκια και δεν ηταν στο τελικοειναι απλο
ειναι τοσοι οι πακιστανοτουρκογυφτομεταναστες
στην ευρωπη
φανταστητε ποσοι πακιστανοι
ψηφισανε
γιαυτο καμια απορια
ειδικα εδω στην ελλαδα
δεν εχουμε και λιγους μογγολους
χαχαχα πες το ψεματα...ειναι απλο
ειναι τοσοι οι πακιστανοτουρκογυφτομεταναστες
στην ευρωπη
φανταστητε ποσοι πακιστανοι
ψηφισανε
γιαυτο καμια απορια
ειδικα εδω στην ελλαδα
δεν εχουμε και λιγους μογγολους
Ο Καρατζαφερης κλαιει επειδη ηθελε να ψηφησει Τουρκια και δεν ηταν στο τελικο
Ξαφνικα σε ολους αρεσει η μαλακια της Γαλλιας και ολοι το θεωρουνε φαβορι
Επειδη ετσι το επιβαλουνε τα πρακτορεια στοιχηματων με τις αποδοσεις που δινουν
Πριν εναμιση μηνα φαβορι ηταν η εσθονια...μετα η αγγλια....τωρα η γαλλια...και ξαφνικα ανεβαινει η Ιρλανδια και απο τον πατο που ηταν σε 4 ημερες εγινε 2ο φαβορι για νικη !!!!!
Προσωπικα πιστευω οτι θα κατσει εκπληξη φετος με νικητρια χωρα καποια με τρελη αποδοση που δεν την πηρε χαμπαρι κανενας ακομη
Οπως εγινε και με την Βισση που της δινανε 3 αποδοση για πρωτη θεση...τερματισε πατο...και κερδισανε επαξια οι LORDI με 13 αποδοση (κονομησα τα αντερα μου)
Και τωρα τι κανουμε?
Η Τουρκια εχει και ευρωπαικα εδαφη.Ξεχασες την Τουρκια!!!
οι τουρκικες σημαιες των Αζερων που κολλουσαν;